• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

Ben nereden bileyim oky
Olayı akp taraflarına mi bağlayalim?
Seçim anketi zamanı herkes birbirine neler dedi unuttun mu ?
gözlemim bu.. özele giren hep karşı görüşten insanlar. benim bahsettiğim seçimdeki hakaretler değil.
benim değindiğim özelle ,bel altı saldırılar.
özeli kullanarak.
ve bunu yapan hep karşı görüş. ilginç değilmi

insanlar burada geçirdiği estetik operasyonları paylaşıyor bunları ortaya dökmek etik ise ki sadece izin verilen üyeler görüyor..

karakter derken ?
Karakter ne? Anlamadım....
Burası bi forum sitesi ve oldukça çok üyesi var...ve tüm dünyadan erişilebilen bi yer...hangi üyenin ne olduğunu bilen var mı ki bu kadar rahat paylaşılıyor herşey...kısıtlı erişimi olan üyler kim? Hiçbirimiz bilemiyoruz değil mi?

gözlemim bu.. özele giren hep karşı görüşten insanlar. benim bahsettiğim seçimdeki hakaretlert değil. benim değindiğim özelle bel altı saldırılar. özeli kullsnarak. ve bunu yapan hep karşı görüş. ilginç değilmi
Sen senin tarafından bakıyorsun olaya hepsi bu
Burada hepi topu toplasan kaç kişiyiz iki kişiye bakarak mi gidişatın bu olduğuna karar verdin?
Ben yapmıyorum mesela
Aus yapmıyor
Sare yapmıyor ve nickini saymadiklarim ve senin de bildiklerinin bir çoğu yapmıyor neden ?
Kusura bakma ama 3 5 kişinin yaptığı şeyle senin gibi dusunmeyenlerin alayı böyle şeyleri tasvip ediyor sanmasin kimse
Suan yaptığın şey bizleri zan altında bırakıyor bunu da ben kabul etmem biline..

Sen senin tarafından bakıyorsun olaya hepsi bu
Burada hepi topu toplasan kaç kişiyiz iki kişiye bakarak mi gidişatın bu olduğuna karar verdin?
Ben yapmıyorum mesela
Aus yapmıyor
Sare yapmıyor ve nickini saymadiklarim ve senin de bildiklerinin bir çoğu yapmıyor neden ?
Kusura bakma ama 3 5 kişinin yaptığı şeyle senin gibi dusunmeyenlerin alayı böyle şeyleri tasvip ediyor sanmasin kimse
ama tasvip etmiyorsunuz da neden çoğul yazıyorsunuz.,
neden yapan kişiyi parmağınızla gösterip yanlışsın arkadaş demiyorsunuz..
ortaya yazıyorsunuz

Burası bi forum sitesi ve oldukça çok üyesi var...ve tüm dünyadan erişilebilen bi yer...hangi üyenin ne olduğunu bilen var mı ki bu kadar rahat paylaşılıyor herşey...kısıtlı erişimi olan üyler kim? Hiçbirimiz bilemiyoruz değil mi?

Benim anlamadigim o fotoğrafları neden ortaya attin? Neden kadinin ismini yazdin? Ayip oldu.
Medin senin ozelden yazdığını paylasmasi da ayip olmus.
Ikiniz de ayip ettiniz. Ama ic camasiri falan ne alaka apranax?

ama tasvip etmiyorsunuz da neden çoğul yazıyorsunuz.,
neden yapan kişiyi parmağınızla gösterip yanlışsın arkadaş demiyorsunuz..
ortaya yazıyorsunuz

Çoğul yazan sensin çünkü :) nasıl bir cevap bekliyordun?

Ayrıca geriye dön oku mesajlarımi bakalım demiş miyim dememiş miyim

Ben burada daha aferin diyeni okumadım yandaş dediğin bizlerden

Kısa ve net

Senin de suan yaptığın tribüne oynamak başka da birsey değil ister kusura bakarsın ister bakmazsin

Son düzenleme:
Benim anlamadigim o fotoğrafları neden ortaya attin? Neden kadinin ismini yazdin? Ayip oldu.
Medin senin ozelden yazdığını paylasmasi da ayip olmus.
Ikiniz de ayip ettiniz. Ama ic camasiri falan ne alaka apranax?
Ona çok kez bana dalaşma dedim...ben insanlığımı yaptım...bi tutturmuş köpeğin senden kaçmış diye...
Beyazgri kadesanın video olayı patlak verdiğinde mesaj attı bana...olayla ilgili....ben de dışardayım köpeğim kayıp çok üzgünüm arıyorum falan dedim...vah tüh çok üzüldüm dedi....
Sonra genele geçince tutturdu köpeğin bile kaçmış senden....3. Yazışı bu...yazma dedim rahatsız oluyorum dedim...ama anlayana...zıvanadan çıkardı beni....
Adını yazdım diye dellendi ama geçen günlerde soyadını dalan yazdı bana genelden :) adım geçti diye rahatsız olan hatun foruma iç çamaşırlı pardon korseli foto atıyo ama rahatsız olmuyo...biz arkadaş olmadığımıza göre resimler gizli bile değil...hiç ayıp etmedim valla....

anlamadığınızın farkındayım

Ona çok kez bana dalaşma dedim...ben insanlığımı yaptım...bi tutturmuş köpeğin senden kaçmış diye...
Beyazgri kadesanın video olayı patlak verdiğinde mesaj attı bana...olayla ilgili....ben de dışardayım köpeğim kayıp çok üzgünüm arıyorum falan dedim...vah tüh çok üzüldüm dedi....
Sonra genele geçince tutturdu köpeğin bile kaçmış senden....3. Yazışı bu...yazma dedim rahatsız oluyorum dedim...ama anlayana...zıvanadan çıkardı beni....
Adını yazdım diye dellendi ama geçen günlerde soyadını dalan yazdı bana genelden :) adım geçti diye rahatsız olan hatun foruma iç çamaşırlı pardon korseli foto atıyo ama rahatsız olmuyo...biz arkadaş olmadığımıza göre resimler gizli bile değil...hiç ayıp etmedim valla....
annesinin kirli düşünceleri olduğuna nasıl vardın onu de hele

Valla ne diyim ikiniz de kocaman kadinlarsiniz hic gerek yok boyle seylere..
Neyse ne diyim hayirlisi..

Pardon ama sizene milletin koydugu camaşırlı camasırsız fotolardan isteyen istediğine gösterir size bunu sorgulamak düşmez burada ben dahil birçok insan çamaşırsız fotosunu bile istediği üyelerle paylaşıyor bu sitenin güvenilirliğine dayanarak. Siz direk elimde çamaşırlı fotoların var diyerek şantaj yapıyorsunuz birde kaldıki varsa bile sizene eee ne olacak varsa annesinden girip çamaşırlarından çıkmışsınız nasıl komiksiniz nasıl bi karın agrınız var da acaba bu kadar saçma alakasız konularla medi delirtmeye calışıyorsunuz

Kontes, oky kapatın konuyu kızlar..olay yarın yasal surece girecek, bir de siz birbirinize girmeyin..

giydigim sortu arkadas icine giyiyormus ayrıca..hani kapalı ya, ordan da alttan hakaret ediyor aklınca..bikinili fotolarımı paylasıcam yazın :))

İc camasırı falan degil de, "annenin kirli dusunceleri" ne takıldım baya..hala cevap yok bak ona..

Annemi diline dolayanın aklını alırım.. benim annem 65 yasında dunya iyisi, taş gibi kadın, sen kimsin dil uzatıyorsun? Edepsiz seni..

Kontes, oky kapatın konuyu kızlar..olay yarın yasal surece girecek, bir de siz birbirinize girmeyin..

giydigim sortu arkadas icine giyiyormus ayrıca..hani kapalı ya, ordan da alttan hakaret ediyor aklınca..bikinili fotolarımı paylasıcam yazın :))

İc camasırı falan degil de, "annenin kirli dusunceleri" ne takıldım baya..hala cevap yok bak ona..

Annemi diline dolayanın aklını alırım.. benim annem 65 yasında dunya iyisi, taş gibi kadın, sen kimsin dil uzatıyorsun? Edepsiz seni..

Bi de bi sey sorucam yanlis anlamazsan bu kadar anlasmiyorsunuz o olayda neden apranaxa mesaj attin ki??

Eee, kisisel hakaret ettin, beni yumusak karnımdan vurup kasındın, ben de kasıdım..

Evet kacmıs kurtarmıs kendini senden, umarım empn ellerdedir..hayvanları cok seviyorum..kimin yanında durup kpmden kacacaklarını iyi biliyorlar..

Back