- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Eminim kocalarınız vals yapmayı teklif etse çok romantik bulurdunuz.
Odundan hallice adamlarla evli olup benim eşim vals bilmez, izin vermez diye gururlanmak da çok komik değil mi?
cariyesi olmadığı için boşayabilmiş, tabii size göre kadını hareme kapatıp her cariyeden 3'tane çocuk yapaydı makbul Ata olurdu.Sahi hayal sen bilirsin...latife hanım neden boşamış atayı ?
Gayet acik bir soru sordum. Nasil da hakkinizdan geliyorum demissin ya ne yazdin da hakkimizdan geldin kimsin sen?Pardon canim kimsin ?nedemek istedigini anlayamadim tatlim
erdoğanlar şuan trt de canlı klasik müzik dinliyor, ne düşünüyor acaba merak ettim
padisahin onunde yari ciplak raks eden cariyeler icin dusuncelerin nedir?Bi video izledim...adam önüne gelen kadını vals adı altında kucaklıyo...bence midesizlik...
bu arada valsten korkmayın çok zarif estetik bir danstır. halk danslarımızıda yaptık valsimizide . ohh ne güzel. neden yasak olsun vals yada tango.. yada çaça.
onuda yaparız ,çiftetellimizide oynarız,
E.E: klasik müziği de yazaklamalıyız bey, hatta müziği toptan yasaklamalıyız.
R.T.E: olacak hanım o da olacak. Konuşmayı bile yasaklayacaz. İlkokul birinci sınıflara işaret dili dersi koyalım diyorum seçmeli.
Arkadasim ben rte agziyla ironi yaptimGayet acik bir soru sordum. Nasil da hakkinizdan geliyorum demissin ya ne yazdin da hakkimizdan geldin kimsin sen?
daha dun avukattin apranaxx bugun ilkokul 2 terk.ahhh ahhhNapim okutmadılar beni apla
İlkokul 2 den terk...
Bir de davalar açılıyor demi. Cumhurbaşkanlıgı makamına hakaretten...ya Atatürk e yapılan hakaretlerin hesabını kim soracak? Atatürk bu ülkenin Cumhurbaşkanı degil miydi?Lafa bak bunlar
bu cümledeki özne nedir?
bunlar denerek kim kastedilmektedir?
koskoca atatürkten bunlar diye bahsetmek olacak iş midir
birde devletin başındaki cumhurbaşkanı bunu yapan