Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Cumhuriyet Bayramı nı nasıl kutladığın çok önemli değil aslında Cumhuriyetin özünü anlamadıktan sonra. O fraglı vals yapanlar Cumhuriyetin kurucusu sonuçta kıymetini anlamasa kurmak için o kadar çırpınmazdı geçerdi bir saraya otururdu tam da o dönemde. Ama şimdi haber kanalları vs kapatılıyor gazetecilerhapse atılıyor vs vs ee cuCumhuriyetin tanıdığı hak ve özgürlükleri hiçe saydıktan sonra efe oynatmışsın nolacak

osmanli zamaninda sanki padisah halkla ic ice yasiyodu..insanlar padisahin yuzunu girmemistr.kutlmalar hopaa vur patlasin cal oynasin.haremdeki hatunlar raks ediyodu..bunun yaninda vals sampanyayla kutlama cok asil duruyo bence.hep o zamanlardaki Cumhuriyet kutlamalarina ozenmisimdr.ayrica helal olsun yurdu kurtarmis buyuk bi savastan ckmis .kendi eserini istedigi gibi kutlar..hala bunlar tartisiliyo cok komik..

Hep osmanlı dönemi övülürken ,cumhuriyet dönemi neden

kötülenmeye çalışıyor

üstelik kötülemeye çalıştıkları

şeyler çok komik yaptıkları valse bile kulp bulmuşlar

peki ya her gece başka bir hatunla halvete giren padihşalara niye hiç değinilmiyor

tabi o gerekli değil mi soy üremesi için

10 tane kadından bir düzine çocuk yapılmalı

yav halk yokluk içindeyken borç alıp saray yaptıran bi padişah vardı, adı neydi, hatırlayan var mı?
Sahi hayal sen bilirsin...latife hanım neden boşamış atayı ?
cariyesi olmadığı için boşayabilmiş, tabii size göre kadını hareme kapatıp her cariyeden 3'tane çocuk yapaydı makbul Ata olurdu.

cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrasını ben de dinlemiştim, çok güzeldi be, keşke yine gelseler bizim şehre...

erdoğanlar şuan trt de canlı klasik müzik dinliyor, ne düşünüyor acaba merak ettim

E.E: klasik müziği de yasaklamalıyız bey, hatta müziği toptan yasaklamalıyız.
R.T.E: olacak hanım o da olacak. Konuşmayı bile yasaklayacaz. İlkokul birinci sınıflara işaret dili dersi koyalım diyorum seçmeli.

Son düzenleme:
bu arada valsten korkmayın çok zarif estetik bir danstır. halk danslarımızıda yaptık valsimizide . ohh ne güzel. neden yasak olsun vals yada tango.. yada çaça.
onuda yaparız ,çiftetellimizide oynarız,

Evet tatlım dogru dedin. Yüce Atamız vals bildigi gibi çok iyi zeybek havası da oynarmış.

belki seneye "beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkılarıyla, niran ünsallı bir programda düşünüyor olabilir

Lafa bak bunlar

bu cümledeki özne nedir?

bunlar denerek kim kastedilmektedir?

koskoca atatürkten bunlar diye bahsetmek olacak iş midir

birde devletin başındaki cumhurbaşkanı bunu yapan
Bir de davalar açılıyor demi. Cumhurbaşkanlıgı makamına hakaretten...ya Atatürk e yapılan hakaretlerin hesabını kim soracak? Atatürk bu ülkenin Cumhurbaşkanı degil miydi?

1940 LI YILLARLA 2015 İ KIYASLIYOR ADAMA BAK YA1940 LARDA AYAKKABISI YIRTIK,SIRTINA CEKET BULAMAYAN MİLLET,2015 TE SENİN 1000 ODALI SARAYININ DIŞINDAKİ MİLLET YİNE YIRTIK AYAKKABILI YİNE SIRTINA CEKET BULAMIYOR A KENDİNİ BİLMEZ DOĞU DA KAÇ ÇOCUK YENİ AYAKKABIYLA OKULA GİDİYOR?KİMİSİNİN ÇORABI BİLE YOK!!LANET OLSUN ARTIK!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…