Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Bir de davalar açılıyor demi. Cumhurbaşkanlıgı makamına hakaretten...ya Atatürk e yapılan hakaretlerin hesabını kim soracak? Atatürk bu ülkenin Cumhurbaşkanı degil miydi?
Sadece cumhurbaşkanı değil ayrıca bu ülkenin kurucusu kurtarıcısıdır.

sadece cumhurbaşkanıydı demek çok hafif kalır.

Yazık ki ne yazık.. bugün o koltukta oturuyorsan bunu Ata'mıza borçlusun..
Atatürk'le ne alıp veremediği (leri) var ben anlamıyorum. Bugün bir ülkemiz varsa bu, onun ve takım arkadaşlarının sayesinde! bir arap ülkelerine gidin bakın allah aşkına, o çok özendiğiniz arap ülkelerinin durumununu, ülkerini görseniz emin olun atam atam diye yanıp tutuşurdunuz..
Vals yapıyor diye laf edene bak, ee yapıyorsa ne olmuş, sizin gibi ayakkabı kutularında para saklamıyor, HAYSİYETLİ, ONURLU, ŞEREFLİ bir insandı ATAM.

Ah kardes ismin var cismin yok dedim kimdir bu.ne istiyolar apranaxtan
Tanisalim hemen o_O:KK54:
Ahaha hayranlarım onlar benim :KK68:
Gel diyorum geliyorlar :KK53:
Pek sevişiriz kendileriyle....
İşte seçimi bekliyoruz heyecanla :KK51:
Bu arada da kk reytingi için tatlı tatlı didişiyoruz....
Seni ben sanıyor gariplerim...çaktırma doktor fazla üstlerine gitmeyin,hı hı deyin yoksa saldırganlaşıyorlar dedi...
Okuyomuş gibi yap geç onları :rolleyes:

novalgin bizden rol çalma şeker. kendin bul ,birşeyler bize karşı.
bizden hep arak, hep arak olmuyor aspirinciğim ,pardon apranxxcığım:)

biz de cumhuriyet bayramını ayran içerek horon teperek zeybek oynayarak kutlayalım reisim
yeter ki kutlayalım
evet yeter ki kutlayalım.
10616581_836696296375239_1225058832272247948_n.jpg

novalgin bizden rol çalma şeker. kendin bul ,birşeyler bize karşı.
bizden hep arak, hep arak olmuyor aspirinciğim ,pardon apranxxcığım:)
Yahu isimle dalga geçmeyi 7-8 yaşlarında bırakmıştım ben :)
Şimdi okuyunca bi gülme geldi :KK70:
De yavrukuşum de...calpol de aspirin de parol de :KK76:

Ahaha hayranlarım onlar benim :KK68:
Gel diyorum geliyorlar :KK53:
Pek sevişiriz kendileriyle....
İşte seçimi bekliyoruz heyecanla :KK51:
Bu arada da kk reytingi için tatlı tatlı didişiyoruz....
Seni ben sanıyor gariplerim...çaktırma doktor fazla üstlerine gitmeyin,hı hı deyin yoksa saldırganlaşıyorlar dedi...
Okuyomuş gibi yap geç onları :rolleyes:
Ahaha iyiymis
Bende buralardayım du bakalım ne yapcaklar:KK59:

sana vermidonda yakışır bak. çok açar seni..:)
Bak şöyle yapalım :
Şimdi sen anket açmaya meraklısın ya benim için de aç bi anket...oy çokluğuyla ben nickimi vermidon yapayım....
Ama tüh kazen seni pek takmadığı için sen şimdi 50 kere etiketlesen de sana dönmüyor geri dimi :KK70:
Ban kalksın diye anket açayım kazen izin verirse diye paralamıştın kendini ama cevap gelmediydi dimi :KK70:

Bak şöyle yapalım :
Şimdi sen anket açmaya meraklısın ya benim için de aç bi anket...oy çokluğuyla ben nickimi vermidon yapayım....
Ama tüh kazen seni pek takmadığı için sen şimdi 50 kere etiketlesen de sana dönmüyor geri dimi :KK70:
Ban kalksın diye anket açayım kazen izin verirse diye paralamıştın kendini ama cevap gelmediydi dimi :KK70:
oo. ben kazenle onu konuştum şeker.olmazsa seçim sonu açarsın dedi. sor kendisine.
kısaca yine gol değil tatlım:)

X