Bu arada ikimiz aynı anda nasıl online olabiliyoruz yahu?Ahaha iyiymis
Bende buralardayım du bakalım ne yapcaklar
Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak
Yani işte babamında başının etini yiyince alıyodu ne istersek...yeterki sussunlar diye :)özel mesaj yaz ben olanı yazıyorum. yalan desem özel mesaj yaz git sor dermiyim sana.. ,
bunu dedinmi demedinmi diye.
hodri meydan.
yinemi çevirdik lafı. budamı gol değil be aspirin, budamıYani işte babamında başının etini yiyince alıyodu ne istersek...yeterki sussunlar diye :)
Nutelladan soğuttun beni yeminleadı üstünde senaryo işte.. fragmanı gördük, filmi izlemekten vazgeçtik, sonuç film vizyondan kaldırıldı. Oscara aday gösterilmeden yeni filmler vizyona girdihayal ürünü filmler, gerçeği hiç bir şekilde yansıtmamaktadır. İyi Seyirler :)
Nutelladan soğuttun beni yeminle
Bu ne iğrenç bi espri yeteneği...aplalarından ders al biraz
Kız bak senin babana laf etmedim sakın yanlış anlamayinemi çevirdik lafı. budamı gol değil be aspirin, budamı
hani isimle dalga geçmeyi yedi yaşındayken bırakmıştınNutelladan soğuttun beni yeminle
Tamam tamamBu arada ikimiz aynı anda nasıl online olabiliyoruz yahu?
Kırma gariplerin kanatlarını ben varken sen çık taam mı
Bak farkındaysan seni ilk defa alıntılıyorum...o kadar değerin yok yaniben de
hani isimle dalga geçmeyi yedi yaşındayken bırakmıştın
ya hemen nakavt etme. bırak biraz yoralım:)ben de
hani isimle dalga geçmeyi yedi yaşındayken bırakmıştın
apla derken abla demek istedin heralde..yuksek doz apranx sana iyi gelmemis.prospektusunu bi okusaydinn..Nutelladan soğuttun beni yeminle
iyi o zaman senle fazla uğraşmayım diğer arkadaşlar yeterince madara ediyorlar seniBak farkındaysan seni ilk defa alıntılıyorum...o kadar değerin yok yani
Taam aplaapla derken abla demek istedin heralde..yuksek doz apranx sana iyi gelmemis.prospektusunu bi okusaydinn..
taam aplaGidip reisimin konuşmasını dinleyeyim bari...buralar baydı
kız bugün dinleme, bugün Ata'dan Cumhuriyetten, Gazi Paşa'nın değerinden falan bahsediyor sarmaz seni, git sen youtube'dan Kadir Mısıroğlu'nu aç, Atatürk'ün cinnisiyle nasıl konuştuğunu izle de tatil tatil gül biraz, hadi bu da benden sana kıyak olsunGidip reisimin konuşmasını dinleyeyim bari...buralar baydı
Ah marilyn mısırlıoğlu iyi hoş da çok ağır konuşuyor ya...bana kımıl kımıl anlatım lazım...bu arada illa canlı mı izlemeliyim kızkız bugün dinleme, bugün Ata'dan Cumhuriyetten, Gazi Paşa'nın değerinden falan bahsediyor sarmaz seni, git sen youtube'dan Kadir Mısıroğlu'nu aç, Atatürk'ün cinnisiyle nasıl konuştuğunu izle de tatil tatil gül biraz, hadi bu da benden sana kıyak olsun
Bu Mesajı nasıl es geçmişim şaheser gerçektenOldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında
Anaların duasında
RECEP TAYYİP ERDOĞAN