Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak

adı üstünde senaryo işte.. fragmanı gördük, filmi izlemekten vazgeçtik, sonuç film vizyondan kaldırıldı. Oscara aday gösterilmeden yeni filmler vizyona girdi hayal ürünü filmler, gerçeği hiç bir şekilde yansıtmamaktadır. İyi Seyirler :)

Nutelladan soğuttun beni yeminle
Bu ne iğrenç bi espri yeteneği...aplalarından ders al biraz

yinemi çevirdik lafı. budamı gol değil be aspirin, budamı
Kız bak senin babana laf etmedim sakın yanlış anlama
Sonra ühü ühü diye dolanma ortalarda...BENİM babam dedim...ÖRNEĞİN gibi yani....

Gidip reisimin konuşmasını dinleyeyim bari...buralar baydı

Gidip reisimin konuşmasını dinleyeyim bari...buralar baydı
kız bugün dinleme, bugün Ata'dan Cumhuriyetten, Gazi Paşa'nın değerinden falan bahsediyor sarmaz seni, git sen youtube'dan Kadir Mısıroğlu'nu aç, Atatürk'ün cinnisiyle nasıl konuştuğunu izle de tatil tatil gül biraz, hadi bu da benden sana kıyak olsun

Ah marilyn mısırlıoğlu iyi hoş da çok ağır konuşuyor ya...bana kımıl kımıl anlatım lazım...bu arada illa canlı mı izlemeliyim kız
Ne proglamlar var bende
Nalet olsun şu içimdeki cevap verme aşkına
Çocuklar anne sınaaavvv diye beni bekliyor...ben burda cak cak...seçime kadar girmeyeyim diyorum ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…