Aşk olsun kediApranax kim arkadaslar .ben benim hep aynıydım
Apranaxı da ilk defa duydm
Ben hep kediydim
Sadece cumhurbaşkanı değil ayrıca bu ülkenin kurucusu kurtarıcısıdır.Bir de davalar açılıyor demi. Cumhurbaşkanlıgı makamına hakaretten...ya Atatürk e yapılan hakaretlerin hesabını kim soracak? Atatürk bu ülkenin Cumhurbaşkanı degil miydi?
Sadece cumhurbaşkanı değil ayrıca bu ülkenin kurucusu kurtarıcısıdır.
sadece cumhurbaşkanıydı demek çok hafif kalır.
Ah kardes ismin var cismin yok dedim kimdir bu.ne istiyolar apranaxtanAşk olsun kedi
Tanışırız sıkıntı yok :)
vals kucak dansıymış.wuuuu vals mi yapıyorlarmış,çooookkk ayıp
Ahaha hayranlarım onlar benimAh kardes ismin var cismin yok dedim kimdir bu.ne istiyolar apranaxtan
Tanisalim hemen
evet yeter ki kutlayalım.biz de cumhuriyet bayramını ayran içerek horon teperek zeybek oynayarak kutlayalım reisim
yeter ki kutlayalım
Yahu isimle dalga geçmeyi 7-8 yaşlarında bırakmıştım ben :)novalgin bizden rol çalma şeker. kendin bul ,birşeyler bize karşı.
bizden hep arak, hep arak olmuyor aspirinciğim ,pardon apranxxcığım:)
sana vermidonda yakışır bak. çok açar seni..:)Yahu isimle dalga geçmeyi 7-8 yaşlarında bırakmıştım ben :)
Şimdi okuyunca bi gülme geldi
De yavrukuşum de...calpol de aspirin de parol de
Ahaha iyiymisAhaha hayranlarım onlar benim
Gel diyorum geliyorlar
Pek sevişiriz kendileriyle....
İşte seçimi bekliyoruz heyecanla
Bu arada da kk reytingi için tatlı tatlı didişiyoruz....
Seni ben sanıyor gariplerim...çaktırma doktor fazla üstlerine gitmeyin,hı hı deyin yoksa saldırganlaşıyorlar dedi...
Okuyomuş gibi yap geç onları
Bak şöyle yapalım :sana vermidonda yakışır bak. çok açar seni..:)
oo. ben kazenle onu konuştum şeker.olmazsa seçim sonu açarsın dedi. sor kendisine.Bak şöyle yapalım :
Şimdi sen anket açmaya meraklısın ya benim için de aç bi anket...oy çokluğuyla ben nickimi vermidon yapayım....
Ama tüh kazen seni pek takmadığı için sen şimdi 50 kere etiketlesen de sana dönmüyor geri dimi
Ban kalksın diye anket açayım kazen izin verirse diye paralamıştın kendini ama cevap gelmediydi dimi
Karşıdan pek öyle gözükmüyor daoo. ben kazenle onu konuştum şeker. olmazsa seçim sonu açarsın dedi. sor kendisini. kısaca yine gol değil tatlım:)
özel mesaj yaz, ben olanı yazıyorum.Karşıdan pek öyle gözükmüyor da