Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Kursların var olduğuna dair şüphemiz yok onu yaptıracak kocaya dair şüphelerim var

Benim adamı kendi dugunumuzde oynatamadim tutup benimle vals yapmaya gelecek

Bu ülkede valsi yapabilecek kesim sayısı az
bu arada bende dans özürlüyüm. yapmak isterdim ama safi kütüğüm dans konusunda:)

bu arada bende dans özürlüyüm. yapmak isterdim ama safi kütüğüm dans konusunda:)
Ben kivraktim kocam koreltti

Bana diyor ki hazır bizim kız kick boksa gidiyor sen de yazıl

Yani adam bana vals yaptırmaz ama savunma sporları üzerine ortadaki mindere atar beni gözü kapalı

Oyle de garip bir tarzı var

Yok onlar Osmanlıyı ecdad kabul ediyorlar ama padişahı takmıyorlar :KK53:
padişah haremde ohh ohh yandan sağdan diyerek her türlü dansı ,içkiyi,hovardalığı yaparken ses çıkmamış.Ecdadımızı örnek alırsak kapalı kapılar ardında her türlü Avrupai ve Arap kültürünü birlikte yaşamış padişahlar.
Özellikle şarap ve şampanya su gibi akmış.

E yani...
Tüketilen şaraplar, afyonlar, zevk-i sefalar, harcanan paralar, kadınlar, mücevherler...
bunları bilmezler de şampanyaya valse takılır gözler.
E tabii kolay değil kito tarihini bilmemek.
Ne güzel aslında ya :) bunlardaki cesarete de hayranlık duyuyorum.

Cumhuriyetin 10. yıl kutlamaları için “Köy Kutlama Programı” çerçevesinde üç gün boyunca köylerde konferans verilmiş ve tiyatro gösterileri düzenlenmiştir. Kutlama Yüksek Komisyonu tarafından hazırlanan ve “Köylülere Konferans” adını taşıyan kitapçıklar köylere dağıtılmıştır.

Bayram süresince, köylerde yaşayan ve Köy Komitesi’nce seçilen köylü vatandaşlar, kentde konuk edilip ağırlanmışlardır. Bunlardan bazıları törenlerde katılımcı olarak yer almışlardır. Örneğin Ankara’da 600 yaya ve 1000 atlı olmak üzere 1600 köylünün konuk edilmesi için Ankara’daki bütün ilkokullar 17 Ekim 1933 tarihinden itibaren 20 gün süreyle tatil edilmiştir.9 Bu durumun o zamana kadar varlığını koruyan köylü-kentli arasındaki uçurumu kapatmaya yönelik bir davranış olduğu gibi, Cumhuruyet’in onlara verdiği “efendi”liğin sözde kalmadığını göstermekte idi.

alıntıdır.

Ben kivraktim kocam koreltti

Bana diyor ki hazır bizim kız kick boksa gidiyor sen de yazıl

Yani adam bana vals yaptırmaz ama savunma sporları üzerine ortadaki mindere atar beni gözü kapalı

Oyle de garip bir tarzı var
bende hiç olmadı. küçükken okuldada beceremezdim hala tık yok. ben mesela tango gecelerine giderim sadece seyredirim. görsel şölenn gibi. ama ben tango ,flamenko vs . beceremiyorum işte. yapı işte:)

hayırdır. yanlışlıkla yazdın değilmi. apranxx sandım bir an seni. ilk mesajın bu çünkü. hakkımızdan gelmen için bu konuda bir kaç mesaj atman lazım. 2ci üyelikmi acaba. bir baksın yönetim
Yo ben 2 senelik uyeyim niyeki hayırdır
Bu site senin mi yoksa yonetim enisten mi anlayamadim
Ayrica ben ironi yaptım .hakkaten özgürlük yokmus ya.
Istegim düsündüğüm fikri diyemeyecekmiyim

Apranax kim arkadaslar .ben benim hep aynıydım
Apranaxı da ilk defa duydm
Ben hep kediydim

X