sahi okuma yazma biliyorsun değil mi sen.
hazırcı olmada girt araştır. herşeyide bize sorma. ne tembel çocuksun sen öyle
bu arada bende dans özürlüyüm. yapmak isterdim ama safi kütüğüm dans konusunda:)Kursların var olduğuna dair şüphemiz yok onu yaptıracak kocaya dair şüphelerim var
Benim adamı kendi dugunumuzde oynatamadim tutup benimle vals yapmaya gelecek
Bu ülkede valsi yapabilecek kesim sayısı az
Ben kivraktim kocam korelttibu arada bende dans özürlüyüm. yapmak isterdim ama safi kütüğüm dans konusunda:)
Yok onlar Osmanlıyı ecdad kabul ediyorlar ama padişahı takmıyorlar
padişah haremde ohh ohh yandan sağdan diyerek her türlü dansı ,içkiyi,hovardalığı yaparken ses çıkmamış.Ecdadımızı örnek alırsak kapalı kapılar ardında her türlü Avrupai ve Arap kültürünü birlikte yaşamış padişahlar.
Özellikle şarap ve şampanya su gibi akmış.
Pardon canim kimsin ?nedemek istedigini anlayamadim tatlimSen kimsin kimin hakkindan geliyorsun. ?Burnuma kotu kokular geliyor
bende hiç olmadı. küçükken okuldada beceremezdim hala tık yok. ben mesela tango gecelerine giderim sadece seyredirim. görsel şölenn gibi. ama ben tango ,flamenko vs . beceremiyorum işte. yapı işte:)Ben kivraktim kocam koreltti
Bana diyor ki hazır bizim kız kick boksa gidiyor sen de yazıl
Yani adam bana vals yaptırmaz ama savunma sporları üzerine ortadaki mindere atar beni gözü kapalı
Oyle de garip bir tarzı var
sen o mesajınla ne demek istediğini anlatssana bizePardon canim kimsin ?nedemek istedigini anlayamadim tatlim
hakkımızdan gelmen için bu konuya yazmış olman gerekir ama hiç yazmamışsın:)Nasil hakkınızdn geliyorum ama
Yo ben 2 senelik uyeyim niyeki hayırdırhayırdır. yanlışlıkla yazdın değilmi. apranxx sandım bir an seni. ilk mesajın bu çünkü. hakkımızdan gelmen için bu konuda bir kaç mesaj atman lazım. 2ci üyelikmi acaba. bir baksın yönetim
Nediyosun yahakkımızdan gelmen için bu konuya yazmış olman gerekir ama hiç yazmamışsın:)
kimin hakkından geliyorsun pekiNediyosun ya
Hangi kafadasin