Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Hadi bakalım sayıyorum :)
En çok alıntıyı kim yapacak

Horon ille de erkekli kızlı tepilmiyor ki

Kadın kadina çok teperdik horonu yurtlarda

Ayrıca vals dediğin dans türünü bizim ülkemizde her kesim yapabilecek kadar elit değil

Kacinizin kocası izin verir ?

Tamam hadi vals bir sanat lakin bu sanatın saltanati senin ülkende hala geleneğin olan folklorunden çoook uzakta

tabiki horonla vals kıyas edilemez benim nazarımda.kendi kültürümün dansı her zaman öndedir.ama bu platformda vals yapan sevenler var kalkıp da kucaktan kucağa geziyorlar dersen her cevabı alırsın istediği her sözü söyleyen istemediği sözleri işitmeye mahkumdur

sizce cumhuriyet vals yapıp şampanya patlatıp tokuşturmakla kutlamak mı demek
Bumudur yani
Bunun içinmi bu kudurukluk

Cumhuriyet bayramı cumhuriyet balolarında kutlanıyormuş.
Bu bir gelenek.
Her sene de yapılıyor.
Atatürk'ün yanındaki de eşi latife hanım.
Bunu bilmeyip kudurukluk demenin anlamı yok ki :)
Hayır öyle bir söyleniyor ki, gören de cumhuriyet öncesi saraylarda padişahlar tüm kutlamaları halk ile yapıyordu.
Cumhuriyet kurulunca sanki farklı oldu herşey.

Sahi hayal sen bilirsin...latife hanım neden boşamış atayı ?

Valsi yapan kaç koca cikarirsin şu siteden oky ?

Benim koca izmir'li o kadar da anlayış sahibi adamdır gel vals yapalım desem mal mal yüzüme bakar :)))
kurslar var gider öğrenirsin. arkadaşım tango kursuna yıllarca gitti. çok karı koca vardı gelen. arada onunla giderdim. isteyen öğrenir. zaten ordada bilenler vals yapıyor.
zorla kalk vals yap diyen yokki

sizce cumhuriyet vals yapıp şampanya patlatıp tokuşturmakla kutlamak mı demek
Bumudur yani
Bunun içinmi bu kudurukluk

kudurukluk çok aşağılayıcı bir kelime.Kesinlikle vals yada dans kudurukluk değildir.
Biz geriye adım atılmasını rahatsız edici buluyoruz.Geçmişi aşağılayıcı tavrı eleştiriyoruz.
Lafta halktan yana olup o kadar saltanat tavırlarını,gösterişi ,deli gibi harcanan parayı eleştiriyoruz.
Kaç kişi çalışıyor orada.Aylık masrafı ne ? Elektrik ,ısınma,personel,ıvır zıvır....Bunları hiç mi görmüyorsunuz ?

kurslar var gider öğrenirsin. arkadaşım tango kursuna yıllarca gitti. çok karı koca vardı gelen. arada onunla giderdim. isteyen öğrenir. zaten ordada bilenler vals yapıyor.
zorla kalk vals yap diyen yokki
Kursların var olduğuna dair şüphemiz yok onu yaptıracak kocaya dair şüphelerim var

Benim adamı kendi dugunumuzde oynatamadim tutup benimle vals yapmaya gelecek

Bu ülkede valsi yapabilecek kesim sayısı az

Yok onlar Osmanlıyı ecdad kabul ediyorlar ama padişahı takmıyorlar
padişah haremde ohh ohh yandan sağdan diyerek her türlü dansı ,içkiyi,hovardalığı yaparken ses çıkmamış.Ecdadımızı örnek alırsak kapalı kapılar ardında her türlü Avrupai ve Arap kültürünü birlikte yaşamış padişahlar.
Özellikle şarap ve şampanya su gibi akmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…