5 çocuk bakabilmen için en az 250 milyar paran olması lazımbence yaşlılıkta ne kadar çok çocuk varsa o kadar iyi oluyor
para olduktan sonra bakılır ablacım..hülya avşar bebeğinin çarşafını bile değiştirmediğini söylemişti
bence yaşlılıkta ne kadar çok çocuk varsa o kadar iyi oluyor
haklısın ablacım..zengin olsaydım 3 tane yaprdım..rte kadar zenginHerşey para değilki,para olsun tamamda o kadar doğum kadından neler alıp götürüyor kolay değil yani..
haklısın ablacım..zengin olsaydım 3 tane yaprdım..rte kadar zengin
düşün ablacım en pahalı hastanelerde,ingiliz bakıcı tepende durur birde yardımcın..bir elin yağda bir elin baldBen 2'de kalırdım kesin
düşün ablacım en pahalı hastanelerde,ingiliz bakıcı tepende durur birde yardımcın..bir elin yağda bir elin bald
erdoğan çok çocuk yapın diyor ya ben de versin parayı yapayım diyorum işte yoksa şu durumda mümkün değil5 çocuk bakabilmen için en az 250 milyar paran olması lazım
orası öyle ama yetiştirmeye de bakıyor benceBu da çok fazla bana göre,artık kardeşler bile kanlı bıçaklı olabiliyorlar ..
hele devlet hastanesi allah affetsin ama erdoğanın dediği gibi üç defa çekilmez..sabah kadar 40 defa girip çıktılar ben doğum yaptığımda 5 dakika uyuyamamıştımerdoğan çok çocuk yapın diyor ya ben de versin parayı yapayım diyorum işte yoksa şu durumda mümkün değil
orası öyle ama yetiştirmeye de bakıyor bence
tabi iyi kardeş olacaklarını ve hayırlı evlat olacaklarını varsayıyorum
şu durumda ikinciyi bile zor yaparım herhalde
maddiyat ve sevgi olarak eşit davranırsan kardeşler arsında problem çıkmaz..ama eşitsizlik olduğu anda problemler baş gösterirerdoğan çok çocuk yapın diyor ya ben de versin parayı yapayım diyorum işte yoksa şu durumda mümkün değil
erdoğan çok çocuk yapın diyor ya ben de versin parayı yapayım diyorum işte yoksa şu durumda mümkün değil
haklısın ablacımO kadarda istemem,bebeme ben bakarım yıkar temizlerim,nerde kaldı annelik o zaman
haklısın ablacım