Erdoğan: Bu ülkede doğum kontrolü ile yıllarca ihanet yaptılar

5 çocuk bakabilmen için en az 250 milyar paran olması lazım
erdoğan çok çocuk yapın diyor ya ben de versin parayı yapayım diyorum işte yoksa şu durumda mümkün değil
Bu da çok fazla bana göre,artık kardeşler bile kanlı bıçaklı olabiliyorlar ..
orası öyle ama yetiştirmeye de bakıyor bence
tabi iyi kardeş olacaklarını ve hayırlı evlat olacaklarını varsayıyorum
şu durumda ikinciyi bile zor yaparım herhalde

hele devlet hastanesi allah affetsin ama erdoğanın dediği gibi üç defa çekilmez..sabah kadar 40 defa girip çıktılar ben doğum yaptığımda 5 dakika uyuyamamıştımiyi tarafı sohbet ediyorsun işte 3 kişi aynı odada kalınca

maddiyat ve sevgi olarak eşit davranırsan kardeşler arsında problem çıkmaz..ama eşitsizlik olduğu anda problemler baş gösterir

Orası öylede yinede belli olmuyor bu işler.
Ben bile 1 tanede kaldım yani..

"Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim..."
Bende diyorum ki Asgari ücretle bir zor olur,İki İmkansız, üçü düşünemiyorum bile.. Yeter ki İmkan olsun 5 bile olur

ısteyen cocuk yapar ısteyen yapmaz yatak odasına kadarda karısmayı ver barı hadı hamıle kalabılen anne olan bırteneden sonra yapmakta ıstemeyebılır hıcte yapmayabılır eslerın kendı kararıda.... hadı bızım gıbı cocuk sahıbı olamayan ınferlıteyle ugrasan mılyonlarca ınsan var dogum kontrol hapına takılcagını tub bebek tedavılerınde şartları azalt ılacların %50 ssk karsılayacagına %100 karsılasın tutturmus 3 veya 5 asılama yahu zatan ben o aasılamaları olsam her tedavıde ılacların yarısını kendı cebımden oduycamyol parası artı devlet hastanedınede gıtsen ayrıyetten eczaneden muayene parası cıkıyor ettımı sana ozzelde 1 tub bebek parası oda yanı cogu ılacıda karsılamıyor vıtamındı vs vs sen once bu konularda ıylestırme yapta sonra konus..... verdıgın askarı ucrete 3 cocuk nasıl buyutulur okutulur oturda dusun

Çocuğun maması ,kaka bezi paran varsa alırsın doğurmakla iş bitmiyer epeyde pahalı birde çocukken birbirlerine giysileri giydirirsinde büyüyünce giymiyorlar marka merakı başlıyor almadığın zaman çocukta aşağlık komplesi başlıyor zor işler bunlar

Tabi herkes 3'er 5'er doğursun,o çocuklar da Çin'deki gibi günlüğü 1 dolar'a işçi olsunMilletin bu gelir seviyesiyle istese de 3 çocuk yapamayacağını kendisi de biliyor ama malum oylama öncesi gündemi bulandırmaya çalışıyor yine.Ayrıca şöyle birşey daha var,Gezi'de de dedikleri gibi,"Bizim gibi 3 çocuk daha ister misin Rte?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…