- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.047
- 60
dalga geçer gibi 30 tl zam yaparlar asgari ücrete sonrada yardım kutusu dağıtırlar..millete sadaka vereceğine adam gibi maaşını versin..yaşa demek hakaret en başta.nasıl yaşasın adam patatesin kg olmuş 2tl.bi onu yiyordu fakir fukara yemegiydi
ne desek boş aglancak halimize gülmekten başka,eeee bir kahkaha bir pirzola bunla idare edelim dimi:):):):)dalga geçer gibi 30 tl zam yaparlar asgari ücrete sonrada yardım kutusu dağıtırlar..millete sadaka vereceğine adam gibi maaşını versin..
kendileri gerçeğini yiyor ama..islam islam deyipne desek boş aglancak halimize gülmekten başka,eeee bir kahkaha bir pirzola bunla idare edelim dimi:):):):)
aynen..Meslek liselerine giden çocuklar seçtikleri bölümü kazanamadılar neden çünkü matematik problemleri çözemediler üni sınavında kim kazandı bu bölümleri anadolu liseliler veya özel matematik dersleri alanlar bunlarda paralı aileler herşey paraya dayanıyor ne diye çok çocuk doğurup asgari ücretli yapayın zengin daha zengin olsun çocuğum sayesinde
ee,doğuda neden hala doğum kontrolü var ? Onların üremesi yasak mı ? :)
izmir dışında batı herhalde, izmirlilerin 3 çocuk yaptığını düşünsene... nerdeyse tüm izmirli arkadaşlarım tek çocuk, kimisi çocuksuz bi kısmı 2, ama 3 leyen yokDoğum kontrolü her yerde var ama,o bölgelerde pek kaale alınmıyor nedense..
Bunların amacı batı kadınının 3 çocuk doğurması..
izmir dışında batı herhalde, izmirlilerin 3 çocuk yaptığını düşünsene... nerdeyse tüm izmirli arkadaşlarım tek çocuk, kimisi çocuksuz bi kısmı 2, ama 3 leyen yok
Gerekli maddi gücü sağlasın, en az 5 çocuk yapmassam namerdim
5'te çok beee
Çoğalsak Nolacakki çoğalamadan gebercez açlık sınırı bilmem kaç olmuş.Diymi efenim,diymi..
Sınırsız çoğalalım,Hindistan a Çin e dönelim.
para olduktan sonra bakılır ablacım..hülya avşar bebeğinin çarşafını bile değiştirmediğini söylemişti5'te çok beee
Çoğalsak Nolacakki çoğalamadan gebercez açlık sınırı bilmem kaç olmuş.