Erdoğan: Bu ülkede doğum kontrolü ile yıllarca ihanet yaptılar

Kendi çocukları korunmuyo mu acaba? Üç çocugu olan yok içlerinde. Kızını da evlendirmiyo bile. Fakir halk erkenden evlensin. Fakirler cocuk yapsın. Onlar keyfine baksın.

Bu nasıl bir sorumsuzluk,zaten bakamayacağı çocuk yeterince doğuran bir millete

veriyor gazı veriyor gazı:KK53:

sonra sokaklar dilencilerden,tinercilerden geçilmiyor asıl doğum kontrolü büyük bir nimet

suriye'den ülkemize getirdiklerine bak Erdoğan ! çocuksa en çok onlarda var ! yoksulluksa en çok onlar da var !!
az biraz zeka yahu !!

Bu zaman da fazla sayıda çocuk çok ama çok zor . Hadi Allah nasip etti doğurdun , ya sonra ? Zaman o kadar kötü ki hangi birini kontrol edeceksin , nasıl iyi insan olmasına çabalayacaksın ? Dışardan gelen tehlikelere karşı nasıl koruyacaksın ? Çocukla dışarı çıkarken bile diken üstündesin aman kaybolmasın aman başına bir şey gelmesin . Etraf pislik , sapık , ahlaksızlarla dolu . Yetiştirmek , sahip çıkmak çok zor .

Maddi boyutuna girmiyorum bile ama aldığımız herşey hormonlu , antibiyotikli , ilaçlı , zehirli...
Neslimizi düşünenler bir zahmet önce gıda sağlığı|terörü konularına el atsınlar . Yiyip içtiklerimiz yüzünden çocuklarımızın genetiği bozuldu . Ergenlikler 4 - 5 yaşlara düştü . Minicik çocuklar regl oluyor , vücutları genç kız gibi gelişiyor maalesef . Erkek çocuklarda yine sorunlar ...

Ne doğum yapmak ne de çocuk büyütmek hiç te kolay değil .
Herkesin bakabileceği , ilgilenebileceği kadar çocuk yapması en güzeli .

Şu doğum kontrolü konusunda kendi çocuklarına da bir çift laf etse iyi olacak;
1) bilal - reyhan erdoğan çifti. 2003 yılında evlenmişler, 11 senede 2 çocuk yapmışlar.
2) burak - sema erdoğan çifti. 2001 yılında evlenmişler, 13 senede 1 çocuk yapmışlar.
3) berat - esma albayrak çifti. 2004 yılında evlenmişler, 10 senede 1 çocuk yapmışlar.

ayrıca sümeyye hala bekar..

:KK14::KK47::KK53::KK62::KK67:

1) bilal - reyhan erdoğan çifti. 2003 yılında evlenmişler, 11 senede 2 çocuk yapmışlar.
2) burak - sema erdoğan çifti. 2001 yılında evlenmişler, 13 senede 1 çocuk yapmışlar.
3) berat - esma albayrak çifti. 2004 yılında evlenmişler, 10 senede 1 çocuk yapmışlar.

süper !! anlayana !

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sana soracaktım zaten ben de bunu. Sırf sen söyle de ben kuluçka makinesi olayım diye bekliyordum. İyi oldu söylediğin.(!)

çocukları düzgün beslemek bile çok masraflı, peynirin etin kilosu kaç para, çok çocuklu ortalama bi ailede çocukların güzel beslendiğine inanmıyorum, okulda bi kaç gün süt dağıtmakla olmuyor bu işler

Aaa öyle deme ya hurma yiyin dedi ya tayyip amca
Sanki hurma bedava

Hele burak,doğursun karısı 3 tane daha amerikan vatandaşı olsun :KK53::KK53:

X