Erdoğan: Bu ülkede doğum kontrolü ile yıllarca ihanet yaptılar

3 senelik evliyiz 4. ye hamile olurdum şuan doğum kontrol olmasaydı Napim o kadar çocuğu
Valla istediği kadar konuşsun ben çocuk yapmicam efendim doğum kontrol forever

Bişey okudum geçen gün, hatta o paylaşımı bulursam burda da paylaşıcam. Kendinin evli olan 3 çocuğunun yaptıkları çocuk sayısını yazmışlar. Oğullarından biri 2003te evlenmiş 2 çocuğu var. Diğeri 2001de evlenmiş 1 çocuğu var, bi diğerinin tarihini hatırlamıom ama onun da 1 çocuğu var. Millete en az 3 çocuk diye bağrınırken o odalar saraylar dolusu paralar içinde neden kendi çocuklarının ennn fazla 2 tane çocuğu var? Sorarlar adama!!! Ayıp yaaa... İğneyi kendine, çuvaldızı da başkasına batır sen önce! Hep bi çelişki hep bi istikrarsızlık ooooofff!

Milletin yatak odasına kadar karışan bir cumhurbaşkanı.
Ancak Bu kadar küçülür bir insan ya.
Yazık gerçekten ... Güzel ülkemizi yöneten kişiye bak.
Sen gerekli Refahı sunuyor nusunda halkınada kalkmış 3-4 çocuk diyorsun.
Sanki çocuk Beleş büyüyor.
Askeri ücretin belli, refah seviyen belli insan utanır çocuk yap demeye ya.
Sanki hayrına büyütecekte ...

27 yıllık evlilikte kaç tane bebe doğururdum hesaplayın bakalım
27 sene hmmmmm en az 26 çocuk olmalıydı Hanım, bende 21 senelik evli olacağım birkaç ay sonra en az 20 çocukta bende olmalıydı, seninkilerle benimkiler çift kale maç yaparlardı Ay yedek oyuncu bile çıkardı bizim bebelerden

çogalip da sonumuz çin gibi mi olsun efenim!!!
önce çogalip sonra da kisirlastirilalim!!!! ohhh ne güzel dünya!

3 çocuk 3 çocuk diye her yerde bas bas bağırıyo da daha çocuk yapmak için uğraştığım ilaçları ödemiyo NASI YAPCAZ? Hani bana ne vaadediyo? Neyle teşvik ediyo? Daha bugün izledim haberlerde buzağı doğuran ineğin sahibine bile çocuk doğurana verdiğinden daha fazla para veriyo. Güler misiiin ağlar mısın? Hey gidi ülkem nedir bu başına gelenler...

Müdürüm,ikiz olarak hesaplarsak tuttururumm sende öyle olsaydı hesap süper olurdu avrupaya transfer ederdik bebelerii gelsin cukkalar sonra

Matematiğim yetmedi abla

Kesin 10 tane olurdu

adam haklı valla bir türk dünyaya bedeldir, maddi durumu yetenler doğursun , ondan sonra oy verecek adam bulamıyorlar, adam türkiyenin çoğunu alıyo , e anacım sen yaparsan tek çocuk seçim zamanıda oy verecek adam bulamassın, anadolu halkı yapıyo üç çocuk en az oda yanii , bundan bilmem kaç sene sonra kürt nüfusu olacak bilmem kaç milyon, onlar kendi siyasi görüşleriyle yetiştiriyorlar, Bende kendi fikrimce maddi durumu yeterli olanların çok çocuk yapmasından yanayım....

Padisah emir verdi 4cocuk

Yapmayanin kellesini vurun muhafizlar.. Da der mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…