onlar belki yapamıylardır balkondan balkona koşuyolar. bas danışmalık gibi yüksek eğitim bilgi gerektiren işlerde calışıyolar falan. sebep o olabilir yani. yoksa erdoğanın kızı doğum kontrol hapı kullanacak aslaaa.Şu doğum kontrolü konusunda kendi çocuklarına da bir çift laf etse iyi olacak;
1) bilal - reyhan erdoğan çifti. 2003 yılında evlenmişler, 11 senede 2 çocuk yapmışlar.
2) burak - sema erdoğan çifti. 2001 yılında evlenmişler, 13 senede 1 çocuk yapmışlar.
3) berat - esma albayrak çifti. 2004 yılında evlenmişler, 10 senede 1 çocuk yapmışlar.
ayrıca sümeyye hala bekar..
onlar belki yapamıylardır balkondan balkona koşuyolar. bas danışmalık gibi yüksek eğitim bilgi gerektiren işlerde calışıyolar falan. sebep o olabilir yani. yoksa erdoğanın kızı doğum kontrol hapı kullanacak aslaaa.
utandım da yazamadım okadarınıKızı hapı kullanmayacak diyelim,kocasıda geri çekilme taktiğini yapmasın o zaman demi..
utandım da yazamadım okadarını
o çok gecerli bi yöntem değil be ablacım sadece o yöntem olsaydı daha cok cocukları olurdu gibime geliyo kaçıverir falan belli mi olurBen utanmam yazdım bile,oda birçeşit korunma yöntemi değilmi..
o çok gecerli bi yöntem değil be ablacım sadece o yöntem olsaydı daha cok cocukları olurdu gibime geliyo kaçıverir falan belli mi olur
yani basbakan utanmıyor biz niye utanalımBen utanmam yazdım bile,oda birçeşit korunma yöntemi değilmi..
tatlım tecrübeli olan yapabilir gibi hahahaho çok gecerli bi yöntem değil be ablacım sadece o yöntem olsaydı daha cok cocukları olurdu gibime geliyo kaçıverir falan belli mi olur
yani basbakan utanmıyor biz niye utanalımo da bir yöntem derste gördük okulda
b
tatlım tecrübeli olan yapabilir gibi hahahah
hahahahaayy cok ayıp gibi geldi
yani utancak bişi yok eğer böyle seylerden utanılıyorsa zaten hamile kadınalrda sokağa çıkmasın o da ayıp bu hesaplaBen utanmam valla,yöntem zaten bir çok çift bu şekilde korunuyor hala..
yani utancak bişi yok eğer böyle seylerden utanılıyorsa zaten hamile kadınalrda sokağa çıkmasın o da ayıp bu hesapla
utana utana ne hale geldikMemlekette herşeyden utanacak hale gelmedik mi..
utana utana ne hale geldik