Erdoğan: Bu ülkede doğum kontrolü ile yıllarca ihanet yaptılar

yaşa demek hakaret en başta.nasıl yaşasın adam patatesin kg olmuş 2tl.bi onu yiyordu fakir fukara yemegiydi:KK43:
dalga geçer gibi 30 tl zam yaparlar asgari ücrete sonrada yardım kutusu dağıtırlar..millete sadaka vereceğine adam gibi maaşını versin..

dalga geçer gibi 30 tl zam yaparlar asgari ücrete sonrada yardım kutusu dağıtırlar..millete sadaka vereceğine adam gibi maaşını versin..
ne desek boş aglancak halimize gülmekten başka,eeee bir kahkaha bir pirzola bunla idare edelim dimi:):):):)

Meslek liselerine giden çocuklar seçtikleri bölümü kazanamadılar neden çünkü matematik problemleri çözemediler üni sınavında kim kazandı bu bölümleri anadolu liseliler veya özel matematik dersleri alanlar bunlarda paralı aileler herşey paraya dayanıyor ne diye çok çocuk doğurup asgari ücretli yapayın zengin daha zengin olsun çocuğum sayesinde

Meslek liselerine giden çocuklar seçtikleri bölümü kazanamadılar neden çünkü matematik problemleri çözemediler üni sınavında kim kazandı bu bölümleri anadolu liseliler veya özel matematik dersleri alanlar bunlarda paralı aileler herşey paraya dayanıyor ne diye çok çocuk doğurup asgari ücretli yapayın zengin daha zengin olsun çocuğum sayesinde
aynen..

kiralar zaten ortalama bir ev icin 400- 500 den baslıyor hadi kadında calıssın maddi katkıda bulunsun eve.. olsun 4 cocuk desen o cocuklara bakmak icin bakıcı tutucaksın..zaten iki kisinin calıstıgı bir evde dahi eve giren paranın 4-5 bin olması lazımkı hem cocugun ihtiyacları hem evin giderlerini karsılayabilesin..

twitterdan konuyla ilgili seçmeler kaynak: http://onedio.com/haber/-bu-ulkede-dogum-kontrolu-ile-yillarca-ihanet-yaptilar--423778

Captureasdf.JPG
Captureqwert.JPG

Bu konudaki fikirlerini zaten biliyorduk, neden bir daha açıkladı diye düşünürken gördüm Mardin'de mayın patlamış. 4 bakanın Yüce Divan'a gidip gitmeyeceği de oylanacak. Gündem değiştirmek lazım tabii ama hayal kırıklığına uğradım biraz. Çok sıradan olmuş, Rte bu sefer şaşırtmadı.

Doğum kontrolü her yerde var ama,o bölgelerde pek kaale alınmıyor nedense..
Bunların amacı batı kadınının 3 çocuk doğurması..
izmir dışında batı herhalde, izmirlilerin 3 çocuk yaptığını düşünsene... nerdeyse tüm izmirli arkadaşlarım tek çocuk, kimisi çocuksuz bi kısmı 2, ama 3 leyen yok:KK53:

Benim de villalarım gemilerim falan olsa yaparım çok çocuk nolcak.

Millet ay sonunu nasıl getiririm diye düşünüyor bu 5 çocuk diyor. Kafayı milletin yatak odasıyla bozmuş yemin ederim.

X