Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

sanirim grup cogunluk psikolojisinin gucuyle farkli dusunenlere yer vermiyorlar burada benimde yorum yapasim kacti.halbuki buarada konusabilmk icin farkli gorusler kaynak olmali ama bu insanlar bir tuhaf yahu
kaynak asgari ücretli ve emeklilerin maaşı,soma faciasında hakkın rahmetine kavuşanlar.tedbirsizlik ve önlem alınmaması yüzünden..

ben işçibir ailenin evladıyım ecevit döneminde işçi maaşları düzeltilmişti..babamın şu anki mal varlığı biz 3 kardeşin hayatını kurtarıyor..şu an işçiler ne alıyor haberiniz varmı..4 yıllık ünüversite mezunu markette kasiyerlik yada avm lerde satış görevlisi asgari maaşla ne verebilir ileri yaşamına

Hirsizlikla, hile ile yalan dolanla biryerlere gelip insan gibi yasiyoruz diyorlar ya peees. Bu hukumetin yaptigi hersey saibeli, hersey hileli. Sinavlardan tutun, atamalara, ihalelerden tutun, fislemelere, piyango cekilislerine kadar pislige batmis bi hukumet.
Boyle bir durumdan hala iyilik cikaran kisiler, sizler bu isin neresindesiniz. Sizler neler goturdunuz....

Ben face yada twitter kullanmadigim icin sizlere
atiyrum.Mersindeki santral icinde imza toplaniyr

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce birçok ilde "av turizmi" adı altında, yaban hayvanlarının avlanması için ihale ilanları yayınlandı.

Belirlenen tarihler arasında 10 bin lira ödeyenler ayı, 6 bin lira ödeyenler de yaban keçisi vurabilecek.Türkiye'nin birçok ilinde 15 ayı, 109 yaban keçisi, 4 çengel boynuzlu dağ keçisi avlanacağı açıklandı. 21 ilde avlanacak yaban keçisi, yaban koyunu, kızıl geyik, ceylan ve melez yaban keçisi sayısı henüz belirtilmedi.

Yaban hayvanlarının "canlarını" ihale konusu haline getirmek ve bu masum hayvanların ölülerinden para kazanmak insanlıkla ve vicdanla hiçbir şekilde bağdaşmıyor.

İsminin içinde "Doğa Koruma" ibaresi geçen bir kurumun, doğanın çok önemli bir parçası olan yaban hayvanlarını katletmesi, üstelik bundan gelir elde etmesi mantık dışı.

İhalenin acilen durdurulması ve yaban hayvanlarının doğal ortamlarında bırakılmaları için imzanı ekle, kampanyaya destek ver.

Tabikiii güzeldir :)
Hepimiz aynıyız farklı pencerelerden bakıyoruz.Hevesiniz de kaçmasın.Tartışmayı seviyorsanız,muhalefet deyince aklınıza sadece kılıçTaroğlu gelmeyecek kadar siyasi birikiminiz varsa bence yazın.Arada ayarımız kaçıyor masa,sandalye uçuşuyor burda ama onu da Mune Abla sağolsun toparlıyor :)

asgari ücretle bir insan nasıl birikim yapabilir..brikim yok bankaya borçlanma var neden 1000 tl yetmiyor..kredi kartı devreye giriyor..bu şekilde milyonlarca insan var..devlet vermediği için insanlar borçlanıyor..

bayılıyorum şu "yurt dışına git 1 tane alamazsın" geyiğine..
geçen seneye göre yüzde yüz arttı fiyatlar..kırmızı mercimek 3 buçuk tu 7 lira..paatates 2 liradı sanırım 4 lira..hormonu az domatesler 5 tl..3 kişiyiz 40 tl ye yarım pazar yaoıyorum..5 kişilik aileler çevremde 100 tl harcıyor..

canım daha öncede yazdım parti delisi değilim,eğriye eğri doğruya doğru,ben yaşam standartıma bakarım..

yaw cryptic'im hiç bir şeye yanmıyorum da o kıyasladıkları yurtdışının "hormonlu, ilaçlı" diye geri gönderdiği sebze-meyveleri bize kakalıyorlar ya en çok ona yanıyorum.. o zehirli ayakkabılar bile iç pazarda satıldı.. diyorum ya insan hayatının değersizliği 1 kilo patates kadar haber yapılmıyor..

insan hayatının önemi yok bizde,yoksulsan yandın gitti,insan hakları yokki..

brikim yapma dönemi bitti dar gelirli için,nasıl inkar ediyorlar,annemin yaptığı birikimle bir daire alınıyordu..şimdi kim arttırabiliyor

Klasik Arap görgüsüzlüğü örneği bu hükümet.
Sanata, bilime, kültüre, insan haklarına zerre önem verme varsa yoksa her yere gökdelen dik, suyu bile altın bardaktan iç, altın klozete dışkıla.
Arap yağı bol bulunca...

aynen,halıkı açken bu kadar lüxe kaçılırmıi,kime gösteriş yapıyorsun sen!

Ya
Ya Allah aşkına o kadar şey dedim işinize gelenleri cevapladınız. Kaç yaşında ne görmüştünüz diyorum. Görenler sizin gibi konuşmuyor ama ya neyse. Ve o gördük dediğiniz zamanlarda diğer ülkeler nasılmış biliyo musunuz? Mesela Almanya vb ülkeler seksenlerde nasılmış. Edebiyat yapıyorsunuz burda ağdalı bir dille ama cidden elle tutulur bişey yok. Ben burda eşimin yeni doğmuş yeğeninin başına geleni anlattım bir daha anlatmayacağım. Bana sağlık demeyin. Zaten şu an gazideyim
.bir buçukta doktorun gelmesi gerekti ama bu koridordaki altı kapıdan sadece biri açık
Diğerleri ortada yok. Sıram da otuz küsürlerde en az üç saat bekleyeceğim biliyorum. Bir şey çektirin derlerse de en az altı aya verecekler onu da biliyorum. Daha iki ay önce bir şeyi sekiz ay sonraya verdiler ordan biliyorum. Bana bildiğim şeyleri anlatmayın. Eğitimi de anlatmayın onun içindeyim. Ama dün dediğinize göre asgari ücretle geçiniyormuşsunız onu anlatın. Ona da hiç inanmadım ya neyse. Hımm o çoğunluktayız derken de böbürlenmedim burda olan şeyi söyledim. Etrafımda da yok işte dedim. Nerdeler acaba dedim. Benim etrafım farklı demek. Ama me yazıkki etraf farklı olsa da bu ülkede olan her şey görüldüğü üzere beni de etkiliyor. Bu arada ajitasyonun kralını yıllardır o parti yapıyor. Yalan olduğu ortaya çıkan baş örtülü bacımı sürüklediler vb. Ama asgari ücrete sekiz yüz lira ile geçinilir canım nolcak deniyor. Ben eğer bunları söyleyip acıma yapıyorsam aynen öyle. Şu an yan yana olsak benimle tartışamazsın bile iki soru sorsam kalırsın. Ben galiba errafımda ondan göremiyorum ya tartışmaya girmiyolar çünkü soru sorunca cevap veremiyoolar Bilmiyolar araştırmıyoşar falan. Neyse...

ajitasyonmuş,gerçeği anlatayım ben sana,akp ye oy veren fakir kesim sorgulayan bir kesim değil..kızkardeşimin komşusu,karıkoca 2 oğulları var liseye giden,2 bin maaşı var kocasının işçi fabrikada..1000 tl kira öder gibi kredi ödüyorlar..evde doğalgaz var ama soba yakıyorlar yardım kömürünü..doğalgazı asla açamazlar faturayı ödeyemezler..birde arada kuru gida yardımı veriyor belediye bu kadar..kadın evde konfeksyon işi yapıyor evin içi toz dolu tanesi 10 kuruşa yapıyor sanırım..daha önce bulaşıkçılık yapıyordu..bunlar hiç sorgulamıyorlar..ha çocuğu tost yediği için elektirik çok geliyormuş çok yıkanıyorlarmış su çok geliyormuş onu laf ederler..kaç senedir çalışıyorum maaşım yerinde sayıyor demezler

dün bir arkadaş demişti; hep fazla fazla harcadığınız için yetişmiyor diye.. sanırım yurdum insanının ayda bir yıkanması da fazlalık olmasın diye.. ne gereği var her gün duş al, temiz kıyafet giy.. gereksiz..

yok canım ya,pazar market ateş pahası ,haftada bir gün yıkanacak halimiz yok..her gün makarnamı yediricez çocuklara,onlar görmek istemiyor gerçekleri,şu an hayat çok pahalı..millet et yemiyor diye kuru bakliyatı,sebzeyi ateş phası yaptılar yalanmı,fasülye nohut 10 tl ye yakın kilosu

siz beni akpnin avukatimi sandiniz tekrarliyorum bunu.daha onceden verdigim cwvapmlari okumamissiniz.ben karsimdaki insanin goruslerine katilmiyorsam karsisinda olurum eger katiliyorsam yaninda.asgari ucret vs.haklarin elde edilmesi noktasinda karsinizda degil yaninizdayim.asgari ucretle gecindigimden falan bahsetmedim baskasiyla karistrmis olabilirsiniz.hazir yorum yazmisken cunku daha yazmayacagim arkadas takip ediyorsa zaten ona yazdgmi anlar.hukumetin bazi seylerini begeniyorum diye beni hile torpil vs.neresindesiniz gibilerinden elestrmis ya elhamdulillah alnim ak hayatimda hic birilerinin torpili ile is cevirmedim.hile hirsizlik hic olmadi hayatimda cok sukur helali harami ana babamiz ogretti bize.basalari ile karistirmissiniz direk olarak...

Verdiğiniz cevaplardan ziyade ben size alıntı yapıp dün bir şeyler yazmış ve sormuştum onlara cevap vermemiş siniz ama size yazmadığım bir mesajı alıntılayıp cevap vermiş siniz. Orda dediğim asıl size yazdığıma cevap yok da niye başka mesajıma yazıyorsunuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…