- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
vallahi alemsiniz.zaten saldirmak icin bir farkli yoruma ihtiyaciniz varmis;-) malzemeyi vermis oldum hepinize.aksaraydan yol acildi, akp ye olan tum kininizi ortaya doktunuz.ben burada akpnin avukati degilim.yanlislarida var elbette benimde elestirdigim.ama bazi konular varki yigidi oldur hakkini ver...ben boyle dusunuyorum arkadaslarim.ulkemin menfaati benim menfaatimden oncde gelir
sen yenisin galiba
daha dur bu ne ki ??
akpyi hem destekleyip hemde gerekli yerde elestirdigin icin omurgasizda olacaksin menfaatcide
saatlerde oturup kendini anlatsanda yinede her yazdigin sanki akpnin avukatiymissin gibi algilanip alakasiz alakasiz sorular sorulacak ve senin anlatmak istediklerini anlasalarda anlamamazliktan gelip bombardimanlarina islerine geldigi gibi devam edecekler.
ve haklisin bir tane farkli yorum yeterli tüm bunlarin olmasi icin cünkü saniyorlarki elestirme hakki bir tek kendilerine ait!
su sayfada cogunlukta olduklarinida iyi bildiklerinden yandas bulmaktada hic zorlanmayip tek bir yoruma bile sayfalarca cevap yetistirecekler.