aynennnnnnnnnnvallahi ben kısarken bu kadar göze soka soka lüx yaşamalarından vatandaş olarak hiç memnun değilim
Evet öyle birisi zamanında ne demiş. Bilinki zengin olursam haram yemişimdir. Ama görmek istemeyen veya görmesi işine gelmeyen adamın kendi söylediği lafa bile bakmıyor[/QUOTE]TE="cryptic, post: 40842581, member: 236598"]o mevkiye geçen başka dünyanın insanı oluyor halkı unutuyor maalesef
yoo olurmu rte öyle dediyse bir bildiği vardır hem kim haram yemiyorki değilmiEvet öyle birisi zamanında ne demiş. Bilinki zengin olursam haram yemişimdir. Ama görmek istemeyen veya görmesi işine gelmeyen adamın kendi söylediği lafa bile bakmıyor
Ben de yaşınızı merak ediyorum. Bu kadar herkesi gördüğünüze göre baya büyük olmalı. Dün otobüste bir teyzeyle tanıştım. En az 75 yaşında emekli tarih öğretmeni. Yani her şeyi görmüş vbelli her zaman da araştıran biri olmuş. Milletini sevdiği de belli. Tarih bilgisi zaten ortada idi. Öğretmen olduğumu söyleyince konu eğitimden açıldı gitti. Abartmıyorum kadın ağlıyordu nerdeyse ya anlatırken. Eskileri de anlattı. Hatta tuttuğu partinin bir şeyi olmuş mahallede o yaşta gitmiş imza atmış falan. Bu kadar anlatmamın nedeni çok etkilendim kadından. Bir nedeni de gerçekten eskileri yaşayan güzel güzel örneklerle anlatıyor. Sizin gibi gördük demiyor sadece. Bu arada neler gördünüz? ?? Ben Ecevit in son dönemlerini hatırlıyorum. Vefat ettiği dönemi de. Hani adam ne bırakmış arkasında mal mülk. Zaten olsa idi şunları şunları varmış bunlar böyle diye bir sürü laf edilirdi. Ama bulamadılar yok çünkü. Bu da başka örnek. Hem ben mesajımda millet aç aç falan deyip de durmamışım. Siz yine sadece diğer Saraylar diye neyi kastettiğiniz belli olmayan bir cümle kurmuşsunuz. Ben de beyaz sarayın boyutunu masraflarını falan yazdımaslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim
arkadaşım üç beş hurma ile karnını doyuran peygamberin ümmetiyiz dedi,lüxün dibine vurdu..bu nasıl müslümanlık..senbiliyormusun peygamber efendimizin hayatını?aslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim
aynenBir ara Putin evine gazetecileri daver etmişti. Adamın çok mütevazi evi tüplü televizyonu falan vardı. He belki parası çoktur ama milletin gözüne sokmaktan kaçınıyor. Zaten kaçınmasa bir daha seçilmesi zor. Ama bizim ülkemizde gemicikler açtığı özel üniversiteler falan gözümüze gözümüze sokuluyor. 16 gemicik miydi en son sayı
AKPde iyi olan ne var ki? Yasiniz genc, son 13 yildir iktidarda AKP, yasayarak ogrendiginiz tek idare bu partinin idaresi, sizlere gecmisi ocu gibi lanse edip durmadan oy isteyen de AKP. Ne varmis gecmisteki iktidarlarda bu kadar korkutan? Onlar zamaninda da okul yapildi, yol yapildi, kopru yapildi, trenyollari metrolar yapildi.. Turkiye son 13 senede kurulmadi. Bu millet Ozal zamanlarini gordu, Demirel zamanlarini gordu, kisa da olsa Ecevit zamanlarini gordu. Simdiye kadar iktidara gelen hukumetler arasinda AKP iktidari bildiginizin aksine en kotusu. Ecevit zamaninda kriz oldu diyenler, simdiki adi konulmamis krizi gormezden geliyorlar, cunki Ecevit zamaninda yandas olmayan gazeteciler Silivriye gonderilmiyordu, simdi bir de uste basin ozgurlugu krizi var.aslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim
aslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim
Hımm derdim varda ki konuda siyasi bir iki cümle içeren mesajımi alıntılayıp neden tepki verdiğiniz şimdi belli olduaslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim
güleriz ağlanacak halimize
hatta asgari ücretten bile fazlagüleriz ağlanacak halimize
aslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim