Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

Gavur gavur deyip ekmegini gavurlarin memleketinden kazanmak o memlekette yasamak nefes alıp vermek cok zor olsa gerek. :KK51:
önce okudugunu anlama kabiliyetine sahip oldugunu göster bana ondan sonra gel seni muhattab alayim...
insan gibi konusuyoruz surda olayi kisisellestirmenin hemde alay edercesine neresi insani?
baska dilleri ögrenmissin ama suan ki türkceyi unutmussun belliki yoksa yukarda yazdiklarimi okumus olmana ragmen böyle sacma sapan kendini birsey zanneden yorumlarda bulunmazdin!
kisa kisa sadece elestirmeye yönelik konuya ve hatta konuda konusulan baska konulara bile uymayan cevaplarini duydugun eziklik hissine veriyorum...

muhattabim olmak istersen bundan sonra
ne yapman gerektigini biliyorsun yoksa yaz yaz dur umrumda degilsin
baska bir arkadasi oldugu gibi senide görmezden gelicem...

Esmer bosver ya sen ne dersen de karsindaki anlayacagini anliyor..madem burayi begenmiyor lar kendilerine refah bir yer bulup orada yasasinlar ..
Iskilipli atiflar devlete baskaldirmismis safsataymis.
Gezicilerde iki agac deyip baskaldirdi asilsamiydi onlar digerleride sapkayi bahane edip baskaldirmisti ya..
Keske yavuz sultanlari abdulhamitleri koruma kanuni olaydi bizim yazdiklarimiz safsata olmazdi..
Zulm ile abad olunmaz tarih bunu anlatiyor ama zulme ragmen kimseyide savundugumuzu hatirlamiyorum..

Esmer bosver ya sen ne dersen de karsindaki anlayacagini anliyor..madem burayi begenmiyor lar kendilerine refah bir yer bulup orada yasasinlar ..
Iskilipli atiflar devlete baskaldirmismis safsataymis.
Gezicilerde iki agac deyip baskaldirdi asilsamiydi onlar digerleride sapkayi bahane edip baskaldirmisti ya..
Keske yavuz sultanlari abdulhamitleri koruma kanuni olaydi bizim yazdiklarimiz safsata olmazdi..
Zulm ile abad olunmaz tarih bunu anlatiyor ama zulme ragmen kimseyide savundugumuzu hatirlamiyorum..
hadi size iyi günlerr,farklı dünyaların insanıyız:KK45::KK45:

Zaten ozumuzde degilken neden Ataturke ozumuzden kopardi bizi diye hayiflaniyor anlamadım :KK51:

Madem muhim olan öz neden Kokturkce konusamiyoruz biz diye hayiflanman gerekmez mi E Esmerpapatyam ?

Maksat uzum yemekse tabi bagciyi dovmekse haklisin:KK66:
tarihte koktürkçeye gidememişler maalsef:KK51:

önce okudugunu anlama kabiliyetine sahip oldugunu göster bana ondan sonra gel seni muhattab alayim...
insan gibi konusuyoruz surda olayi kisisellestirmenin hemde alay edercesine neresi insani?
baska dilleri ögrenmissin ama suan ki türkceyi unutmussun belliki yoksa yukarda yazdiklarimi okumus olmana ragmen böyle sacma sapan kendini birsey zanneden yorumlarda bulunmazdin!
kisa kisa sadece elestirmeye yönelik konuya ve hatta konuda konusulan baska konulara bile uymayan cevaplarini duydugun eziklik hissine veriyorum...

muhattabim olmak istersen bundan sonra
ne yapman gerektigini biliyorsun yoksa yaz yaz dur umrumda degilsin
baska bir arkadasi oldugu gibi senide görmezden gelicem...

Sakin ol sampiyon:KK59:

Simdi elindeki klavyeyi yavasca yere birak. :KK53:

Ne yapacaktim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan biriyle tabiki dalga gececektim.Cok ezildim suan magmadan yaziyorum. Hadi simdi beni ezikligimle basbasa birak:KK45::KK47:

Yarın anneler günü, bir kısmınız anne, bir kısmınız anne adayı, kiminizde geleceğin anneleri olacak.
Bu yüzden canınızı yakmak istemiyorum ama konu daha fazla uzarsa, gözünüzün yaşına bakmam.

ailem, arim, cevrem, isim, bunlar birsey ifade ediyormu size?
beceriksiz siyasetciler yüzünden göce mahkum edilmis bir ailenin ücüncü kusagi olarak pat diye vatana dönmek kolay mi saniyorsun? kimi taniyorum orda? akrabalarimi mi? uzak mesafe akrabasi...
ne kaliyor geriye? kiminle dertlesip kiminle gezicem? memleket olmus gurbet bu saatten sonra
bunun sorumlusu ben degilim
ordan hadi gelsene burasi cok güzel demek kolay
İşinize gelmiş bence sizinkilerin ve sizin. Benim dedem de onın kardeşi de gitmiş zamanında. Dedem üç diğeri beş sene sonra dönmüş. Dedem kazandığı parayla biraz tarla biraz da hayvan almış. Sonra büyütmüş gitmiş. Çok ççalışmış köy yerinde. Ki köyde çalışmak çok zordur. Çok iyi olmuş. Hatta ben ilkokul ortaokul zamanlarından falan hatırlıyorum hep. Neyse şimdi noldu. Artık arpa buğday hariç hiçbir şey ekemiyor. Onları da tarla boş kalsın diye ekiyor. Hani şu ekmediği için boş duran tarla için para almıyo. Yani bazıları vatanını bırakıp gidemiyor işte. Geri dönüp kazandığı parayla köyde yaşıyor. Ama şu an o bile para getirmiyor işte. Neyse siz yılda iki ay ya gelip ya gelmediğiniz yerle ilgili ordan ahkam kesip durun

Yarın anneler günü, bir kısmınız anne, bir kısmınız anne adayı, kiminizde geleceğin anneleri olacak.
Bu yüzden canınızı yakmak istemiyorum ama konu daha fazla uzarsa, gözünüzün yaşına bakmam.
iyi kalpli munemiz:KK68:

Adam kendi hazinesine yatırım yapıyor orda burada konuşuyor..
Neyin kafasını yaşıyor;
SAYİN HER AÇILIŞLARDA DOLASAN, HER TAŞIN ALTİNDAN ÇİKAN, ORDA BURDA KUR'AN AYETLERİMİZİ SİYASETE ALET EDEREK VAAZ VEREN VEEEEEEEE KENDİ ÇAPİNDA ÜLKEMİZE YATİRİM YAPAN CUMHURBASKANİMİZZZZZ????

X