- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
vallahi alemsiniz.zaten saldirmak icin bir farkli yoruma ihtiyaciniz varmis;-) malzemeyi vermis oldum hepinize.aksaraydan yol acildi, akp ye olan tum kininizi ortaya doktunuz.ben burada akpnin avukati degilim.yanlislarida var elbette benimde elestirdigim.ama bazi konular varki yigidi oldur hakkini ver...ben boyle dusunuyorum arkadaslarim.ulkemin menfaati benim menfaatimden oncde gelir
Evet çoğunluktayız. Ben her yerde böyleyim. Bu yüzde elli nerde bilmiyorum. Zaten yüzde elli falan almıyo. Şu saçmasapan barajın altında kalanların oyları da oraya gidiyo. Yakılan oy pusulalaları çöpten çıkanlar falan. Siz görmüyorsunuz heralde uzak olunca. Neyse benim yaşadığım yerde daha kulağımla duyduğum helal olsun lafı cidden yok ya. Heralde nette böyle ler. Dışarda bilmiyorumsen yenisin galiba
daha dur bu ne ki ??
akpyi hem destekleyip hemde gerekli yerde elestirdigin icin omurgasizda olacaksin menfaatcide
saatlerde oturup kendini anlatsanda yinede her yazdigin sanki akpnin avukatiymissin gibi algilanip alakasiz alakasiz sorular sorulacak ve senin anlatmak istediklerini anlasalarda anlamamazliktan gelip bombardimanlarina islerine geldigi gibi devam edecekler.
ve haklisin bir tane farkli yorum yeterli tüm bunlarin olmasi icin cünkü saniyorlarki elestirme hakki bir tek kendilerine ait!
su sayfada cogunlukta olduklarinida iyi bildiklerinden yandas bulmaktada hic zorlanmayip tek bir yoruma bile sayfalarca cevap yetistirecekler.
sen yenisin galiba
daha dur bu ne ki ??
akpyi hem destekleyip hemde gerekli yerde elestirdigin icin omurgasizda olacaksin menfaatcide
saatlerde oturup kendini anlatsanda yinede her yazdigin sanki akpnin avukatiymissin gibi algilanip alakasiz alakasiz sorular sorulacak ve senin anlatmak istediklerini anlasalarda anlamamazliktan gelip bombardimanlarina islerine geldigi gibi devam edecekler.
ve haklisin bir tane farkli yorum yeterli tüm bunlarin olmasi icin cünkü saniyorlarki elestirme hakki bir tek kendilerine ait!
su sayfada cogunlukta olduklarinida iyi bildiklerinden yandas bulmaktada hic zorlanmayip tek bir yoruma bile sayfalarca cevap yetistirecekler.
esmer papatyamda akp yi destekliyor arkadaşım.ajitasyon dediğin olay bu ülkenin gerçeyi,sizin çevreniz hep durumu iyi insanlarla dolu sanırımtesekkurederim.sanirim anlattiklarima gercekten anlama niyetiyle bakan biri olduguna sevindim.biryerden sonra zaten yorum yazasida gelmiyor insanin degilmi?evet siyaset alaninda yeniyim yoksa kadinlar kulubunde yeni degilim.sandimki baskalarinin dusuncelerine biraz saygi vardir,sandimki kadinlarin siyaseti erkekler gibi kaba barbar olmaz,nihayetinde naif kibar yaradilmislar kendilerini ifade edisleride ayri bir kibar olur!ama malesef en ufak bir farkli dusunceye tahammulleri yok.tabikide farkli gorusler olucak ama sayginligimizi yitirmeden ifade edersek daha yapici daha sonuca yonelik seyler olucagini dusunuyorum...hemen olayi ajitasyona bagliyorlar burasida ayrica bir komik yani
siz bu ülkede yaşamıyorsunuz bile,uzaktan bu halkın ne yaşadığını nereden bileceksinizsen yenisin galiba
daha dur bu ne ki ??
Evet çoğunluktayız. Ben her yerde böyleyim. Bu yüzde elli nerde bilmiyorum. Zaten yüzde elli falan almıyo. Şu saçmasapan barajın altında kalanların oyları da oraya gidiyo. Yakılan oy pusulalaları çöpten çıkanlar falan. Siz görmüyorsunuz heralde uzak olunca. Neyse benim yaşadığım yerde daha kulağımla duyduğum helal olsun lafı cidden yok ya. Heralde nette böyle ler. Dışarda bilmiyorum
Yok yok,hakkını yemeyeyim,insaflı adammış yine...Ben bunlar gibisini bulsam donlarına kadar neyi var neyi yoksa alırdım.
cogunlukta olmak ezmek manasina mi gelirki...? neden boyle gogsunzu gere gere evet cogunluktayiz dediniz anlayamadim. olabilir cogunlukta olabilirsiniz burada..ama iktidarin cogunlugun sesi oldugundan bence supheniz olmasin.bakin cok ciddi soyluyorum buna ister inanin ister inanmayin..insanlar bu hukumet basa gelmeden evvel cok bicare durumdaydilar.simdi mukemmelmi durum hayir.ama en azindan evde hastalari olanlar maasa baglandi yukleri hafifletildi,evde engelli cocugu olan hem anne hem engelli cocuk maasa baglandi yukleri hafifletildi, evde askere giden oglu olan fakire maas baglandi yukleri hafifletildi,isten atilana issizlik maasi baglandi is bulana kadar yuku hafifletildi..evet asgari ucret yeterli degil maasslar istedigimiz oranda degil ama en azindan gecimimizi dahada zorlastiricak seylerin yuku uzerimizden atildi.ve daha cok seyler eklenir buna.millete hizmet ettiklerini dusunuyorum.ama yetersiz daha cok etmeliler, cunku bu millet gecmisteki senelerin getirdigi fakirligi daha uzerinden atamadi..secim kampanyasina verilen maddi destek asgari ucrete zam olarak donmeli, dogum izni artirilmali, calisan annelere verilen vaadler yerine getirilmeli, iscilerin haklari odenmeli calisma sartlari duzeltilmeli,daha cok duzeltilmeli, denetlemeler siki yapilmali hatasi olanin gozunun yasina bakilmamali ....velhasil daha cokk calismalilar..keske bu istediklerimizin tumunu yeri.e getirecek birileri olsada onlari desteklesek.ama malesef digerleri kuru gurultu.tek kalemde hepsi oyle.biri ciksin ve digerlerinin basa geldiklerinde neleri yapabilceklerini basarabilceklerini inandigini soylesin bakalim neler cikicak ortaya...bizde burada onu konusalim birbirimizi aydinlatalim bakalim.oyle idealist yaklasmakla millet ac millet ac millet fakirr gibi evet ustune basarak soyluyorum klise sozlerle siyaset olmuyor bayanlar!olsaydi suan basimizda baskalari olurdu...
Yok yok,hakkını yemeyeyim,insaflı adammış yine...Ben bunlar gibisini bulsam donlarına kadar neyi var neyi yoksa alırdım.
rabbim takdirini yapsın..babası olsa ne yapar eder para bulurdu..devletin hatası babasının hayatını kaybetmesi!
Hımm derdim varda ki konuda siyasi bir iki cümle içeren mesajımi alıntılayıp neden tepki verdiğiniz şimdi belli oldu
E tabii siz pambik pirenses ve uyuyan Güzelin ülkesinde rahat rahat yaşarken bizler kul kedisini yaşıyoruz üvey anne yok ama üvey Babamız çok hasin vallahi
Hımm derdim varda ki konuda siyasi bir iki cümle içeren mesajımi alıntılayıp neden tepki verdiğiniz şimdi belli oldu
E tabii siz pambik pirenses ve uyuyan Güzelin ülkesinde rahat rahat yaşarken bizler kul kedisini yaşıyoruz üvey anne yok ama üvey Babamız çok hasin vallahi
teesuufederim siz ve biz olarak ayri iki cephe olusturmayiniz lutfen..ama madem olusturmussunuz o prenses olarak nitelendirdiginiz kisiler aslinda sizlersiniz.cepheler karismis.neden mi? bu halk fakir fakir fakir diye nidalarda bulunan arkadaslarin o fakir halktan haberi bile yok benceki, yasam standartlarinin oncesine oranla birazda olsa iyilestiginin farkinda degiller goremiyorlar, cunku oncesini bilmiyorlar ki sonrasini bilsinler. biz malesef o fakir kul kedisi misali surunurken bir prens o ayakkabinin bize ait oldugunu farketti ve bizleri layik oldugumuz yere koydu, bizim sesimiz oldu..biz onceden kul kedisiydik yilllaaarrca.ama kul kedisinin kalbi naif prensin yanibasinda olsada uver annesini kizkardeslerini yinede ezmez onlara kol kanat gerer
kul kedisi bizdik prens ayakkabinin sahibini buldu sadece, ama kul kedisinin merhametli kalbi uvey annesine kizkardeslerine yine kolkanat gerer onlari ezmez..;-)
eskiden cok yprum yazardim buraya ama bbi yerden sonra anlasilmadigini daha dogrusu anlasilmak istenmedigini görünce insaninda hevesi kaciyor . yinede yaziyorum bazen. anlamak isteyen anlar anlamayanda kendi bilir...tesekkurederim.sanirim anlattiklarima gercekten anlama niyetiyle bakan biri olduguna sevindim.biryerden sonra zaten yorum yazasida gelmiyor insanin degilmi?evet siyaset alaninda yeniyim yoksa kadinlar kulubunde yeni degilim.sandimki baskalarinin dusuncelerine biraz saygi vardir,sandimki kadinlarin siyaseti erkekler gibi kaba barbar olmaz,nihayetinde naif kibar yaradilmislar kendilerini ifade edisleride ayri bir kibar olur!ama malesef en ufak bir farkli dusunceye tahammulleri yok.tabikide farkli gorusler olucak ama sayginligimizi yitirmeden ifade edersek daha yapici daha sonuca yonelik seyler olucagini dusunuyorum...hemen olayi ajitasyona bagliyorlar burasida ayrica bir komik yani
esmer papatyamda akp yi destekliyor arkadaşım.ajitasyon dediğin olay bu ülkenin gerçeyi,sizin çevreniz hep durumu iyi insanlarla dolu sanırım
eskiden cok yprum yazardim buraya ama bbi yerden sonra anlasilmadigini daha dogrusu anlasilmak istenmedigini görünce insaninda hevesi kaciyor . yinede yaziyorum bazen. anlamak isteyen anlar anlamayanda kendi bilir...
gulmek guzeldirGeçmiş yılların getirdiği fakirlik ile millet aç millet fakir klişe sözlerini geçin bayanlar cümleleri arasındaki farklılığı ve bunun paragrafa yaydığı çelişkiyi bulun.( gidişattan puan yok )
İşin şakası bir yana da 3-4 mesajdır serzenişte bulunduğunuz durumun ta kendisini sizin yapmanıza şöyle bir gülümsedim.
asgari ücretli ve emeklileri sürekli geçim sıkıntısınddan bahsediyorbilakis..cevrem oncesinde fakirlik gormus iteklenmis ezilmis buzulmus hor gorulmus ama bu hukumetle birlikte insanca yasamanin ne demek oldugunu birazda olsa gormus insanlarla dolu.herhalde bu yuzden boyle dusunuyor sizlere katilmiyorum