Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

evet bende yardım kolilerini belediyelerden alıp satanları biliyorum..kimin parasıyla yapıyorlar o yardım kolilerini!sarayda yaşamasının maaliyetini rte ve ailesi cebinden karşılamak zorunda abd dede dünyanın heryerindede bu böyle..ama rte ve ailesi beş kuruş vermeden sarayda yaşıyor..seçimler için mitin yapıyor kimin parasıyla halkın parasıyla varmı böyle bir dünya ölmeden cennette yaşıyorlar..bizim vergilerimizle haram zıkkım olsun!

secimler icin.harcanan para cok gereksiz byna katiliyorum.oyle afislerle kucuk hediyelerle kimsenin oyu kaymaz bence
madem dediğiniz kadar ileriledik doğuda köylerde mecburi görev yapan öğretmenler neden sınıfı ısıtmak için odun kırıyor anlatın bakalım

madem dediğiniz kadar ileriledik doğuda köylerde mecburi görev yapan öğretmenler neden sınıfı ısıtmak için odun kırıyor anlatın bakalım
vallahi alemsiniz.zaten saldirmak icin bir farkli yoruma ihtiyaciniz varmis;-) malzemeyi vermis oldum hepinize.aksaraydan yol acildi, akp ye olan tum kininizi ortaya doktunuz.ben burada akpnin avukati degilim.yanlislarida var elbette benimde elestirdigim.ama bazi konular varki yigidi oldur hakkini ver...ben boyle dusunuyorum arkadaslarim.ulkemin menfaati benim menfaatimden oncde gelir

ya asgariliye ve emekliye yaptığı 30 tl lik yıldA iki zam!

ülkenin menfaati desen halkının o asgari ücretle o emekli maaşıyla geçinemeyeceğini bilirdin..ama kimse bundan bahsetmiyor..bize bakıyorum fakiriz..rte ye bakıyorum zengin..bu nerenin başkanıki

[QUOTsimoglumherseyim, post: 40838526, member: 668773"]evet bal gibi yatirim arkadaslarim.ama yetersiz bence daha satapatli diger ulkelerin saraylarina bakin bizimki sonuk bile kaliyor..bir sehre gittiginizde oranin yikik dokuk evleri binalari sizde gucsuz bir gorunum olusturur halbuki buyuk avmleri degisik mimaride zengin gosterisli binalari olan sehir kafanizda guclu guzel sosyal bir sehir imaji olusturur..bu acidan bir bakin.olayi akp taraftarligi veya antiparltikligine donusturmeden.ulkemiz diger ulke yoneticilerini karsilarken neden kucuk dussunki?koskocayuzyillar boyu ayakta dimdik duran kitalar arasinda destanlar yazmis OSMANLİ İMPARATORLUGUNU n torunlarina gorkemli guclu durusu olan bir saray yakisir elbetteki...[/QUOTE]
Komik bir açıklama olmuş. Şu herkesin bildiği beyaz saray bile buranın yarısı kadar yokmuş. Hani şu gelen başkanların oturduğu sürece bütün masraflarını kendi üstlendiği gibi. Bizim saray gibi devlete bilmem kaç lira elektrik borcu yok yani. Ve avm büyük binalar falan gelişmişliği göstermiyor. Yine Amerika ya bakarsan tam tersi insanlar tek katlı aralarında fark bulunan bahçeli evlere dşarılara kayıyor. Hem de o evleri yüz binse mesela otuz sene faizle sadece yüz üç bin gibi bir rakam ödeyerek. Yani faizler de o kadar düşük. Bizim burda güya ev yapılıyo bolca emlak ülkesi olduk. Ama evler pahalı faizler de pahalı. Ben alamıyorsam ne yapayım o evi. Hele dışardan şehrin gürültüsünden uzak güvenlikli falan alayım desen mesela incek ten kaç para ödersin acaba. Argüman sunmayın ortaya

Vay be cumhuriyetin ihtişamı yapıyla ölçülüyormuş. Bence de adı üstünde Cumhuriyet insanların özgürlük oranı ile nedensiz tutuklamaların olmamasıyla medyanın özgür olmasıyla hukuğun tam bağımsız olması ile laiklik ile alt metinde de eğitim sağlık vb konular ile ölçülür. Öyle 175 yıllık kurumları özelleştirmek satmak kiralamakla değil. Evet çok iyiler yüz yıldır kimse

daha cok yapmali tabiki insanlar nukadarcik zamma guler. bu sorulari bana ne soruyorsunuzki? bende bunlari oturup catir catir elestiririm.he devlet baskani olsam yapardim hepsine yuksek zamlar.neyazikkidegilim:)
o mevkiye geçen başka dünyanın insanı oluyor halkı unutuyor maalesef

aslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim

halkın aç olması çok orjinal değil demk pardon

TE="cryptic, post: 40842581, member: 236598"]o mevkiye geçen başka dünyanın insanı oluyor halkı unutuyor maalesef[/QUOTE]
Evet öyle birisi zamanında ne demiş. Bilinki zengin olursam haram yemişimdir. Ama görmek istemeyen veya görmesi işine gelmeyen adamın kendi söylediği lafa bile bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…