evet bende yardım kolilerini belediyelerden alıp satanları biliyorum..kimin parasıyla yapıyorlar o yardım kolilerini!sarayda yaşamasının maaliyetini rte ve ailesi cebinden karşılamak zorunda abd dede dünyanın heryerindede bu böyle..ama rte ve ailesi beş kuruş vermeden sarayda yaşıyor..seçimler için mitin yapıyor kimin parasıyla halkın parasıyla varmı böyle bir dünya ölmeden cennette yaşıyorlar..bizim vergilerimizle haram zıkkım olsun!bakin hanimefendisizde soyluyorsunuz bitti diye osmanli icin peki haklisiniz oyleyse turkiye cunhuruyetinin de guclu bir cumhuruyet oldugunun gostergesi ihtisamli mimarilere ihtiyac var.eger ortalikta sizin gibi dar zihniyetli ufku hayalleri dar insanlar cogunlukta olsaydi ak saray gibi bir baslangic yapilamazdi.evet "helali hos olsun cebimden ulkem icin cikan her kurusu ulkem icin harcayanlara"...daha nice yenilikler yapildi bu millete evet fakir insanlar var onlara destek olunuyor yeterlimi ,yetersiz dahasi olmali tabikide.ben bu ulkenin fakirliktem kirildigi gunleri cok iyi bilirim.simdi birazda olsa insanlarin yasam standartlarini yukselten milleti icin cabalayan bir hukumet var.ona kostek degil ancak destek olunur..
madem dediğiniz kadar ileriledik doğuda köylerde mecburi görev yapan öğretmenler neden sınıfı ısıtmak için odun kırıyor anlatın bakalımsecimler icin.harcanan para cok gereksiz byna katiliyorum.oyle afislerle kucuk hediyelerle kimsenin oyu kaymaz bence
vallahi alemsiniz.zaten saldirmak icin bir farkli yoruma ihtiyaciniz varmis;-) malzemeyi vermis oldum hepinize.aksaraydan yol acildi, akp ye olan tum kininizi ortaya doktunuz.ben burada akpnin avukati degilim.yanlislarida var elbette benimde elestirdigim.ama bazi konular varki yigidi oldur hakkini ver...ben boyle dusunuyorum arkadaslarim.ulkemin menfaati benim menfaatimden oncde gelirmadem dediğiniz kadar ileriledik doğuda köylerde mecburi görev yapan öğretmenler neden sınıfı ısıtmak için odun kırıyor anlatın bakalım
ya asgariliye ve emekliye yaptığı 30 tl lik yıldA iki zam!vallahi alemsiniz.zaten saldirmak icin bir farkli yoruma ihtiyaciniz varmis;-) malzemeyi vermis oldum hepinize.aksaraydan yol acildi, akp ye olan tum kininizi ortaya doktunuz.ben burada akpnin avukati degilim.yanlislarida var elbette benimde elestirdigim.ama bazi konular varki yigidi oldur hakkini ver...ben boyle dusunuyorum arkadaslarim.ulkemin menfaati benim menfaatimden oncde gelir
ülkenin menfaati desen halkının o asgari ücretle o emekli maaşıyla geçinemeyeceğini bilirdin..ama kimse bundan bahsetmiyor..bize bakıyorum fakiriz..rte ye bakıyorum zengin..bu nerenin başkanıkivallahi alemsiniz.zaten saldirmak icin bir farkli yoruma ihtiyaciniz varmis;-) malzemeyi vermis oldum hepinize.aksaraydan yol acildi, akp ye olan tum kininizi ortaya doktunuz.ben burada akpnin avukati degilim.yanlislarida var elbette benimde elestirdigim.ama bazi konular varki yigidi oldur hakkini ver...ben boyle dusunuyorum arkadaslarim.ulkemin menfaati benim menfaatimden oncde gelir
ya asgariliye ve emekliye yaptığı 30 tl lik yıldA iki zam!
haram olsun haram eşimin benim evladımın vergileri..ben verdiğim vergileri helal etmiyorum haram olsun
aylık elektrk faturası da ne kadardı açıklanmıştı senn bılgın varmı milyarları buluyordu<***???haram olsun haram eşimin benim evladımın vergileri..
o mevkiye geçen başka dünyanın insanı oluyor halkı unutuyor maalesefdaha cok yapmali tabiki insanlar nukadarcik zamma guler. bu sorulari bana ne soruyorsunuzki? bende bunlari oturup catir catir elestiririm.he devlet baskani olsam yapardim hepsine yuksek zamlar.neyazikkidegilim:)
ilk ay 3milyon 614 bin tlaylık elektrk faturası da ne kadardı açıklanmıştı senn bılgın varmı milyarları buluyordu<***???
Vay be cumhuriyetin ihtişamı yapıyla ölçülüyormuş. Bence de adı üstünde Cumhuriyet insanların özgürlük oranı ile nedensiz tutuklamaların olmamasıyla medyanın özgür olmasıyla hukuğun tam bağımsız olması ile laiklik ile alt metinde de eğitim sağlık vb konular ile ölçülür. Öyle 175 yıllık kurumları özelleştirmek satmak kiralamakla değil. Evet çok iyiler yüz yıldır kimse
sabah akşam aydınlatıyorlar herhalde..biz gelmesin diye az çalıştırmaya bakarkenaylık elektrk faturası da ne kadardı açıklanmıştı senn bılgın varmı milyarları buluyordu<***???
ooofff kıme güvenecez başa gelınce hepsi aynı b..ksabah akşam aydınlatıyorlar herhalde..biz gelmesin diye az çalıştırmaya bakarken
halkın aç olması çok orjinal değil demk pardonaslinda merak ediyorum.lutfen yazin bunlarin hepsi.i yapabilecegie inandiginiz yeni olusumlar var mi? eskileri soylemeyin sakin bana onlarin hepsinin basta oldugu gunlerigorduk biz.artik millet yemiyor eskilerin vaadlerini.yani biz millet olarak cok yanlis yolda ilerliyoruz siyaseten.surada bakiyorum hep klise sozler millet ac millet fakir millet oluyo bitiyo ama kimsede profesyonel soylemler yok.birbaskasindan duydugu serzenisleri gelmis buraya yaziyor...heeneyse ben orjinal fikirleri olanlari merak ediyorum.varmi inandiginiz kimseler varsa aydinlatinda bizde aydinlanalim.daha iyisi varsa bizde onu destekleyelim
vallahi ben kısarken bu kadar göze soka soka lüx yaşamalarından vatandaş olarak hiç memnun değilimooofff kıme güvenecez başa gelınce hepsi aynı b..k