Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

bende bugün karar verdim erdemde doğum yapacağım funda hanım doktorumda geçmişi okumadımda nasıl bilginiz varmı en geç cuma doğumum var korkuyorum yaaa

bende bugün karar verdim erdemde doğum yapacağım funda hanım doktorumda geçmişi okumadımda nasıl bilginiz varmı en geç cuma doğumum var korkuyorum yaaa

funda hanımı bilmiyorum ama ben diğer doktorlardan birkacına muayene oldum doktorum olmadığında cok iyi ilgilendiler sanırım funda hanımda aynı içtenlikleve alaka ile ilgilenecektir... korkma Allah yardımcın olacaktır zaten bebeğini kucağına aldığın an hersey bitecek bana hep öyle diyorlar cünkü öyle ya da böyle bu doğum gerceklesecek kacınılmaz bir son ...Allahım hayırlısı ile kavustursun yavruna ve yavrularımıza

ben ocak 2009 da sezeryanla doğum yaptım doktorum özlem hanımdı. gayet memnun kaldım kendisinden sezeryan ameliyatım iyi oldu memnun kaldım bebek hemşirelerindende çok memnun kaldım hepside güleryüzlü ve çok ilgililerdi. yalnız ameliyathanede pek iyi karşılanmadım tavırlarını beğenmedim zaten sonrası bayılmışım hatırlamıyorum kendime geldiğimde bebeğim yanımdaydı hepsini unuttum gitti ben özlem hanımı ve hastaneyi tavsiye ederim sonrasındada gittim özlem hanıma gene sağolsun çok ilgiliydi

Huu ne o doğurdunuzmu hanımlar ne güzel yazışıyordunuz ikiniz. Ne o aynı anda doğurdunuz mu yoksa heheee.. İnşallah kurtulmuşsunuzdur bebişinizi kucağınıza almışsınzdır inş. bende sizin yazışmalarınızı okudumda ses çıkmayınca merak ettim naptınız bebişiniz olunca internete giremiyorsunuz dimi hehe eeeeeee öyle oluyor işte bir yıl pek giremezsiniz zamanınız hiç olmuyor çünkü kendimden biliyorum bebek işi yorucu bi iş benimde ilk bebeğim.Bayağ zor geldi bana bakması kendim bakıyorum yalnızım ama şikayetçi değilim tabii çok şükür oğlumla vakit geçiriyoruz ne güzel şimdi benim oğlum 2.5 yaşında bende erdem çakmakta sezeryanla doğurdum doktorum özlem hndı çok memnum kaldım ben elide çok hafif hiç sançım falan olmadı benim sezeryanım iyi geçti. ben sizi niye takip ettim okudum onuda yazim biraz konuşkanımdırda hehe bende ikincisini düşünüyorumda artık inş. tabi daha ortada bişey yok düşünüyorum sadece onun için merak ettim şimdi doğum nasıl oluyor hastanede diye ben yine ikincisinine özlemde düşünüyorum çünkü ondan memnun kaldim. Hem herşeyimi biliyor beni tanıyor bende çok korkmuştum doğumdan ayyyyyyyyyy ama bakın zaman geçince insan ikincisinide düşünüyor valla inanın ikincisini düşünceğim hiç aklıma gelmezdi çok korkuyordum çünkü doğumdan iki yıl ğecince unutuyorsun acılarınıda zaten pek acıda çektiğim söylenemezde çok şükür önce Allah ım sonrada doktorum tabiki hanmlar doğurduysanız banada cevap yazın burdan inş. merak ettim sizi inşallah çok kolay olmuştur doğumlarınız ikinizinde hadi hayırlısı

Yalnız birşeyi merak ediyorum sezeryanla olduysa eğer ameliyattan sonra sondayı çıkartınca kanama olmasın diye kan çıkartma işlemi yapıyorlar sizdede onu yaptılarmı acaba onda canım acımışdı da merak ediyom acaba gene öyle bişey yapıyorlarmı ogün benimle doğum yapan arkadaşların hepsinede yapmışlardı acaba değiştimi diye soruyorum normal doğumda o esnada acını çekiyorsun bitiyor sonrasında rahat ediyorsun ama sezeryandada ameliyattan sonra acını çekiyorsun tabi hangisi daha iyi o tartışılar ben normal doğuramazdım zaten sonrasında doktoumda dedi zaten çünkü çok korkuyordum ben o yüzden bebeğinizi kucağınıza alınca gerçekten bütün acılarını unutup sadece onu kucağına alıyorsun kendini unutuyorsun çünkü sevgisi öyle güçlükü rabbim öyle vermiş sevgisini inanın buna yoksa okadar kadın nasıl doğururdu o kadar çocuk dimi ama hadi hayırlısı...

:98:
canım doğurdun inş. bebeğini kucağına almışsındır inş. benim merak ettiğim özlem hn.damı doğurdun vede sezeryanlamı oldu cevap yazarsan memnun olurum vede nasıl geçti iyi geçtimi hayırlısı inş.

Medipol - normal doğum 1250 tl , epidural normal 2000 , sezeryan 1950 tl
Medicana ümranıye - normal doğum 1300 , epidural normal 1725 tl , sezeryan 2250 tl
Afiyet ümranıye - normal doğum 400 , epidural normal 650 tl , sezeryan 500 tl
erdem çakmak - normal 600 tl epidural normal 1200, sezeryan 1000 tl
hospıtaluım - normal doğıum 750 tl, sezeryan 900 tl

2011 fıyatlarıdır bılgınıze hanımlar ... sgk anlaşmalı fıyatlar ..

Arkadaşlar ben tedaviyle hamile kaldım. Şuan 18 haftalık gebeyim. Çamlıca ERDEM evime çok yakın. Bu hastane de doğum yapanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bebek yoğun bakımı nasıl sizce gelişmiş mi? Doğumla ilgili olarak neler yaşadınız, hangi doktoru tavsiye edersiniz? Ya da Çakmak Erdem hastanesini mi seçmeliyim sizce? Kafam çok karışık :18:Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

Merhaba hanımlar yazılarınızı okudum ama baya eski yazılar kalmış,ben tup bebek tedavimi çamlıca erdem hastanesınde gördüm temiz ve güleryüzlü personeli vardı ama doğum konusunda çakmak erdemdemi yoksa çamlıca erdemdemi yaptırsam karar veremedim.Doktor Yasemin hnm ıkı hastaneyede gidiyor,erken daha doğum için dedi bana ama ben sabırsızım.Bana neresi daha iyi diye fikir verirseniz çok yardım edersiniz kızlar

bu konuyu güncelleştirelim bayanlar, bilgisi olan herkes cevap verirse cok memnun olucam
son bir yıldır erdem hastanesine gidipte sürekli kontrollerini yaptıran ve ücretleriyle birlikte neler yasadınız ?
tavsiye edermisiniz
suan arastırma içersindeyim ve cok ihtiyacım var? tüm kontrol ücretlerini cok merak ediyorum

Merhabalar, aslında sitede erdem hastanesine gidenler oldukça fazla sanırım ama kimse bizi bilgilendirmiyor bende bu konunun güncel olması için yardımcı olmaya çalışayım diğer bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarda varsa lütfen yazmaya çalışsınlar çünkü önemli bi konu ve gerçekten çok ihtiyacımız var...

Benim şuan ilk gebeliğim o yüzden erdem hakkında doğum bilgisi veremem ama 11 haftalık oduğumdan beri çamlıca erdem ayşe hanıma gidiyorum...Bence hastane oldukça temiz, ferah, hemşireler anlayışlı ve ilgili o konuda bi sorun yaşamadım hiç... Doktor ayşe hanım olduğu icin randevu almak çok çok zor ay sonunu kaçırmamak gerekiyor yoksa randevusuz gidilirse hastanede 7 saat beklediğimi bilirim yoğunluktan dolayı. ama diğer doktorlar daha müsait ve diğerleri içinde kötü yorumlar duymadım şahsen ben alıştığım için ayşe hanımı bırakmadım sadece...

Ücret konusunda; sigortalıya muayne normalde 40 lira ama ayşe hanım ve adalet hanımın ücreti 50 lira...Diğer tetkikler normalden biraz pahalı olabiliyor ama ben bütün kan tahlillerimi filan sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım zaten...ikili üçlü test gibi şeylere gerek duymadım ama fiyatları ikili testin erdemde 180-200 tl civarıydı...Detaylı ultrason fiyatı 300-350 civarıydı doçent ve prof doktor ücret ayrımı vardı ben bu test içinde erdemi tercih etmedim...

Doğum fiyatının epidural sezeryan 1.250 tl olarak biliyorum ilk gittiğimde sormuştum öyle demişlerdi tekrar sorucam değiştiyse bilgilendiririm...epidural en pahalısı tabi genel anestesi olan daha düşük fiyat, normal doğum haliyle daha düşük...Suit oda istenirse ekstra 150 tl ödendiğini biliyorum...
Ve son haftalarda sık girilen nst ücretide 20 tl imiş.

şimdilik aklıma gelenler bunlaar umarım yardımcı olmuşumdur ve daha çok bilgilendiren olursa çook sevinirim bende...

oncelikle onem verip bu bilgilerini paylastigin icin cok cok tesekkur ederim saglik ocaginda butun testlerimi yaptirdim demissin ikili uclu testleri de yaptiriliyormi saglik ocaginda ?
ben fiyat arastirmalari yapiyorum ama devlet de nerde olabilir onada bakiyorum
saglik ocagi aile hekimligimi oluyor
bide bilgin varsa bu tahliller haydarpasa numune hst. yapiliyormu ?

nacizane cevap vermek istedim sağlık ocağında sadece kan testi yapılıyor,ikili,üçlü test yok ultrason yok. kalp atışları dinlenir,gebelik takibin yapılır,aile hekiminin olması gerekir sadece o şekilde bakılır sıradan bi sağlık ocağına gidip yaptıramazsın öncelikle aile hekimini öğrenmen gerek...ondan sonra her ay sağlık ocağına gitmen gerek gebelik takibi için gitmesende onlar mutlaka ısrar ederler gelin diye....devlet hastaneleri diğer sorduğun testleri ücretsiz yapıyor ümraniye eğt.araş.ben üçlü test yaptırmştm ücretsiz...umarım faydalı olmuştur...

Seval arkadaşımda cevap vermiş zaten sağlık ocağı dediğim aile hekimlerimiz tabiki...Kan tahlillerinden kastettiğimde tam kan sayımları ben her ay rutin yaptırdığım için aile hekimliğinde ücretsiz onu demek istedim(ayrıca tetenos aşısı olacaksanız bu aşı da sağlık ocağında ücretsiz yapılır)...

ikili-üçlü test yaptırmadım demiştim gerek duymadım ama evet devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor (detaylı ultrason ve şeker yüklemesi gibi testlerde dahil yaparlar) ama ben test yaptırmaya geldim şeklinde değil de önce oranın kadın doğumundan randevu alıp muayne olmaya giderseniz oranın doktoru sizi bu testler için yönlendiricektir. numunedede yapılıyordur tabiki her hastane aynımıdır bilmiyorum ama mesela ben kartal devlet hastanesinin 13+0 günlüğe kadar ikili testi yaptırdığını biliyorum bu süreyi geçerse test için yönlendirmiyorlar yaptırmak istiyosanız bu süreyi geçirmeyin derim.

cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniza :)
aile hekimligine kayit yaptirmak gerekiyor oncelikle galiba. devlet hastanleeinin randevuuyla muayene olmak icin gitmek gerek anladigim kadariyla bakalim ben biraz daha arastiriyim

cok tesekkur ederim kizlar cevaplariniza :)
aile hekimligine kayit yaptirmak gerekiyor oncelikle galiba. devlet hastanleeinin randevuuyla muayene olmak icin gitmek gerek anladigim kadariyla bakalim ben biraz daha arastiriyim

bana özelden yazmışsın ama ben özelden cevap veremiyorum ümr.eğt.araş.yapılıyor testler ben üçlü'yü yaptırdım orada...aile hekimini e-devletten öğrenebilirsin tabii ptt'den e-devlet şifreni aldıysan (herhangi bir pttye gidip alabiliyorsun).. veya da oturduğun yerdeyse nüfus kaydın en yakın sağlık ocağına gidiceksin muhtemel oradadır aile hekimin ordan da öğrenirsin..devlet hast.randevu alıcan muayene olucan onlar zaten söylüyorlar vakti geldiyse yaptırcakmısınız diye...bi tüyo vereyim ümr.eğt.araş.için ben haftalarca netten randevu almaya çalıştım 1 hafta sonrasına atıyodu daha sonra hastanede daha önce hiç muayene olmadıgım için sabah erkenden gitmem gerektiği söylendi tel.le aradığımda kaydım yokmuşta falan filan...oraya gittim bi sabah erkenden hamilelere öncelik tanınan üst katta bi gişe var ordan sıra beklemeden aldım numaramı kaydı falanda yaptılar.1 saat sonrasına falan randevum verildi muayenemi oldum testi sordular yaptırcam dedim ve yaptırdım.(tabii aç karınla kan alıyolar) ikili testin zamanını geçirmişim ben o sebepten yaptıramadım...sorucan bişi olursa bilgim olsun yardımcı olurum seni anlıyorum bende yaşadım bunları:)

anladim canim tesekkur ederim aile hekimim var biliyorum zaten en yakin umraniye egitim oldugindan yapiliyormu diye merak ettim simdiden randevu saatlerine bakiyorum bakalim olmazsa erken de gidebilirim tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…