Erdem hastensinde son 1yılda doğum yapanlar

sen bide bana sor benim korkum bir ay önce başladı ilk günler ne güzeldi minicikti sanki hiç içimden çıkmıcak gibiydi şimdi kocaman adam oldu tekmeleri bile canımı yakıyo o kocaman adamı nasıl çıkartıcam die kara kara düşünür oldum ama bazen bana bi cesaret gelio diorum ki şuanda bi sancım gelse çatır çatır doğururum diorum sonra o cesaretim kaçıo düşünmeye devam yapcak bişey yok bol bol dua edicez bide erkek bebek doğumları kolay oluyo diolar ona da güvenerek biraz daha rahatlıyorum ayyy keşke senle aynı anda doğum yapsak nasılsa hastanemizde aynı aynı anda çeksek sancıyı ne güzel olur

annem ile eşim sağolsun bana iyi destek oluyorlar ama işte ilk defa yeni birsey ile karsı karsıyayım ne olacağını nasıl olacağını bilmiyorum ondan korkularım var birde simdi sancılarda vurmaya basladı ya düşünmekten kendimi alamıyorum ama Allahım büyük güzel rabbim yardım eder bize okadar kadın nasıl doğurmus hemde doktor hastane olmadan biz cok sanslıyız herseyimiz var kolay olacak inşallah doğumumuz kendimizi teselli etmemiz lazım bir sekilde vallahi bir bakmıssın ikimizde doğum içn hastanedeyiz belli mi olur ama aynı anda olmasın doktor hangimize yetişeceğini sasırır aramızda saat farkı filan olsun birazcık doğum esnasındaki halimi cok merak ediyorum ama böyle aynı anda sancı cektiğimizi konustuğumuzu filan hayal ediyorumda komik oluyor heee

aaa doktorlarımız aynıydı dimi onu unuttum :) o zaman 1 er saat arayla doğuralım :) bugün kendimi hiç iyi hisetmiyorum mutsuz gibiyim dün gece rahat uyuyamadım sanırım ondan

arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.

aaa doktorlarımız aynıydı dimi onu unuttum :) o zaman 1 er saat arayla doğuralım :) bugün kendimi hiç iyi hisetmiyorum mutsuz gibiyim dün gece rahat uyuyamadım sanırım ondan

benim artık gecelerim sancılı geciyor canım dün aksam hastaneye gittim duramadım sancıdan ve kasılmalarımda oldu doktorumu aradım hemen 45 dk dinlenirken kasılma ve sancılarımı ölçtük 10 dk da bir sonra hemen hastaneye gittik nst ye bağladılar baya sağlam sancıların var dedi nöbetci doktor bebeğimin kalp atısları iyiymiş ama cok şükür biraz daha sabredeceksiniz dedi parmak ucu kadar bir acılma varmıs ama gevseme gibiymiş bir heyecan yasadık yani dün allahım hayırlısını versin 3 saatte 1 defa en az bebek hareket etmeliymiş 1 günde 10 kez hareket olmalıymıs toplamda bunlara dikkat etmeliymişiz bakalım c.tesi ne diyecek doktorum...canım benim bana da oluyor o bazen hatta ağlıyorum dengemiz bozuluyor sanırım birde doğumumuz yaklastı ya heyecanda var ne yapacağımzı bilemiyoruz ruhen ama gececek yakında inşallah Allahım yavrularımıza sağ salim kavusturunca bizi hepsi gececek

Merhaba
Özel Saygı Hastanesi/Sultanbeyli doğum yapan arkadaş var mı, veya tevsiye edeceğiniz bir doktor ?
Teşekkürler..

nerdeyse bende sabah gidicektim kasık ve bel ağrısından çok şiddetliydi benimkiside ama sonra geçti şimdi biraz var ama beni zorlamıo ağrılarım bakalım cumartesiyi bende iple çekiyorum dokto ne dicek die

nerdeyse bende sabah gidicektim kasık ve bel ağrısından çok şiddetliydi benimkiside ama sonra geçti şimdi biraz var ama beni zorlamıo ağrılarım bakalım cumartesiyi bende iple çekiyorum dokto ne dicek die

bizim oğlanlar geliyoruz diye sinyal veriyorlar yürüyünce artıyor sancılar sende fark ettin mi? valla bende sabırsızlıkla bekliyorum işte 45 dk takip et sende sancılarını ve kasılmalarını 10 dk da bir ya daha sık oluyorsa doğru doktora git geciktirme kontrol altında olmak iyidir hem

ama benim sancım farklı sanırım idrardaki iltahaptan dolayı ağrıdı sabah çünkü sanki bıcak saplıyolar kasıklarıma sağa sola dönemiyorum çok canım yandı ben anlayamadım yani karar veremedim bu sancının doğum sancısımı yoksa iltahaptan dolayı olduğunu mu genelde de gece oluyo tuvalete çıktıktan sonra oldu senin ki ne zaman başladı gece durup dururken mi başladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…