Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Günaydin kizlar ben geldim artik biraz daha iyiyim ama hala dik yürüyemiyorum ve öksürmekten korkuyorum dikislerim patlicak zannediyorum
Dikislerimin üzerinde hafif kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi

günaydın canım; hala derken dur daha erken zaten yürüme acele etme sana vücut komut verir dik eğik diye,ha bak zorlama kendini dikişler yeni açılma yapmasın

Jelesec Ercan bey bana cay tarifi vericekti ama unuttuk tekrar dr rahatsiz etmek istemiyorum sende o cayin tarifi varmi misir püskülü felan demisti

canım lütfen rahatsız et sen mesaj at o sana döner yada eposta ben inan bitkileri unuttum, sana eksik yazarım ve senin ona başlaman gerekirdi ödemler için yağ yakamı için aklımda olduğu kadarı ile,mısır p,kiraz sapı ama daha çok vardı yaz eposta bebem

Tesekkür ederim

günaydın canım; hala derken dur daha erken zaten yürüme acele etme sana vücut komut verir dik eğik diye,ha bak zorlama kendini dikişler yeni açılma yapmasın
Sagol canim farkediyorum hergün biraz daha iyi oluyorum dikislerin üstündeki bantlar acilmaya basladi yeni bant aldim Ercan bey Silikon bantlara daha erken yazmis

Kizlar günaydin dün 25 dk yolu tam 1 saatde yürüdüm biraz yoruldum ama iyiyim biletimi erteledim annem kizkardesim bana cok iyi bakiyorlar sagolsunlar 8 subatta evime gidicem allahin izniyle
Su anda hala cok sisim bol olan elbiselerim dapdar geliyor ama normalmis hergün göbek deligininin bakimini sevgili kardesim yapiyor su anki görünüsünden memnunum evime gittigimde resimler cekip sizinle paylasicam

MAŞALLAH canım çok iyi gidiyorsun; ödemler zamanla gider çayını iç ve su tüket çok öptüm

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de vücudundan memnun olmayan biriyim. Göğüsten aşağısı (göbek, simit, popo ve basen+ bacaklar) ameliyat olmalı, bacaklarım vücuduma göre çok ince. Ercan Beye liposuction ameliyatı olmak istiyorum. Korkuyorum. Hamile kalmak bunu etkiler mi? Yani doğumdan sonra eski halime gelir miyim, bilgisi olan var mı?

Kizlar gunaydin Hesapkitap dün ameliyattan cikmis cumaya kadar ordaymis iyiyim diye yazdi
Ben artik Yan yatabiliyorum ve bu sabah kalktigimda dümdüz yuruyebiliyordum
Göbek deligim güzel gözüküyor Ercan beyin ellerine saglik iyisinki dr mu tanimisim kizlar sizlere cok tesekkür ederim sizlerin sayesinde Ercan beye karar verdim iyisinki varsiniz jelesec sana ayri bir tesekkür borcum var

Ercan karacaoglu na burun estetiği olanlar ne olur bana yardım edin ben hiç memnun değilim düzelecek sislikten bole diyo çok kötüyüm ne olur cvp verin

merhaba bana özelden yazmışsınız ama öncesi sonrası resmim yok doktorda var zaten ben bacak lipo oldum hamile kalmak etkilemez de kilo alırsanız gelrisiniz doktorla görüşün bilgi alın

ayyyy oda oldu kervan tamamlandı gözümüz aydın canım valla bende heyecan yaptım ama geçti gitti şükür;

doktorumuz diye edemiyorum iyi iş çıkarıyor evet allah bozmasın huyunu işini elini

Ercan karacaoglu na burun estetiği olanlar ne olur bana yardım edin ben hiç memnun değilim düzelecek sislikten bole diyo çok kötüyüm ne olur cvp verin

doktorunla konuşman en doğrusu yani yapan o kaldı ki senin revizyondu sanırsam süreci biliyorsundur şişlik ödem vs zamanla geçer ama ben burun da tecrübesiziim yani burun olmadığım için ne desem boş olur

doktorunla konuşman en doğrusu yani yapan o kaldı ki senin revizyondu sanırsam süreci biliyorsundur şişlik ödem vs zamanla geçer ama ben burun da tecrübesiziim yani burun olmadığım için ne desem boş olur
Tabiki konuştum 5 ay olcak nerdeyse onunla konuşmam sonucu değiştirmiyor maalesef ama bir ikinci kez kendisine guvenebilir miyim o konuda tereddutum var ve kendisine burun estetiği yaptiran arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...gerçekten çok sıkıntılı ve zor günler geçiyorum Allah kimseye bunları yasatmasin

kaçıncı burun ameliyatın bu? Bence tekrar bir işlem düşünmek için çok erken öncesi ve şimdiki halinin fotoğraflarını koyarsan görür ona göre yorum yaparız.

kaçıncı burun ameliyatın bu? Bence tekrar bir işlem düşünmek için çok erken öncesi ve şimdiki halinin fotoğraflarını koyarsan görür ona göre yorum yaparız.
3. Ameliyatimdi bundada hüsran yaşamak beni psikolojik olarak yıktı anlatamam..resim koymak istemiyorum çünkü silinemiyor diye biliyorum ama iyi bir burun olmadığı kesin.baska bir arkadaşım oldu onunki gayet güzel zaten bende onda görüp gittim ve aşama aşama her halini biliyorum gayet güzeldi ama bnm burnum maalesef iyi olmadı...Üstelik erken diyosun ama düşük duran bir burun sence sisler indikce diklesir mi ?

özel albüm yaparsan istediğin kişiler görür siliniyorda benimde var resimlerim meme ve karın özel albümde öncesi halini ve şimdiki halini görsek en azından sonucu görürdük, 3.ameliyat daha öncede 2.kere oldun burundan anladığım,ne diyim düzelir inşallah arkadaşın olmuş sonucu iyiymiş umarım seninde iyi olur

Sagol canım inşallah düzelir dua et bana olur mu...belkide sisler indikce daha iyi olur ne bilim ama kafam allak bullak bilmiyorum çok araştırdım birçok Dr. La görüştüm ama ne bilim ercan bey çok güven verdi çok güzel olur merak etme dedi o yüzden çok güvendiğimden hiç düşünmeden gidip oldum inşallah dediğin gibi olur ama seninde dediğin gibi bu benm 3. Ameliyatim ve bence düzelmez diye düşünüyorum ama eğer Düzelirse burdan sizinlede paylasirim çünkü bir 4. Ameliyat daha kaldırabilir miyim bilmiyorum

Eminim ki doktor kötü halinden daha iyi bir hale getirmiştir beklentiyle de alakalı tabi kaldı ki 2.kere burun ameliayatı başka doktorun yaptığı işin revizyonu zor bir işlem yanşamazdı doktor biz forumdan bir arkadaşımıza aracı olmuştuk revizyon için yapmadı,tabi dua ederim ama zaten senin önünde biri var arkadaşın ameliayat olmuş sonuç ortada bekle olmadı tekrar konuş resim özele koy albüm ayarlarından yada bana at bende burun düşünüyorum merak etim çok ama öncesi sonrası olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…