Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Sagol canım inşallah düzelir dua et bana olur mu...belkide sisler indikce daha iyi olur ne bilim ama kafam allak bullak bilmiyorum çok araştırdım birçok Dr. La görüştüm ama ne bilim ercan bey çok güven verdi çok güzel olur merak etme dedi o yüzden çok güvendiğimden hiç düşünmeden gidip oldum inşallah dediğin gibi olur ama seninde dediğin gibi bu benm 3. Ameliyatim ve bence düzelmez diye düşünüyorum ama eğer Düzelirse burdan sizinlede paylasirim çünkü bir 4. Ameliyat daha kaldırabilir miyim bilmiyorum

Sagol canım inşallah düzelir dua et bana olur mu...belkide sisler indikce daha iyi olur ne bilim ama kafam allak bullak bilmiyorum çok araştırdım birçok Dr. La görüştüm ama ne bilim ercan bey çok güven verdi çok güzel olur merak etme dedi o yüzden çok güvendiğimden hiç düşünmeden gidip oldum inşallah dediğin gibi olur ama seninde dediğin gibi bu benm 3. Ameliyatim ve bence düzelmez diye düşünüyorum ama eğer Düzelirse burdan sizinlede paylasirim çünkü bir 4. Ameliyat daha kaldırabilir miyim bilmiyorum
cnm mrb bende ameliyat olucam dok ercan beyi oneriyormusun .gecmis olsun
barbie bana mail le foti gonderirmisin bende karar asamasindayim

3. Ameliyatimdi bundada hüsran yaşamak beni psikolojik olarak yıktı anlatamam..resim koymak istemiyorum çünkü silinemiyor diye biliyorum ama iyi bir burun olmadığı kesin.baska bir arkadaşım oldu onunki gayet güzel zaten bende onda görüp gittim ve aşama aşama her halini biliyorum gayet güzeldi ama bnm burnum maalesef iyi olmadı...Üstelik erken diyosun ama düşük duran bir burun sence sisler indikce diklesir mi ?
Gecmiş olsun.Ben de 3 kez burun ameliyatı sonrası çökme oldu.(iki ayrı doktora)Daha sonra Ercan bey dolgu yaptı 2 ay önce çok güzel görünüyordu zamanla sol taraf yine çöktü 1 hafta önce tekrar dolgu yaptı.İyi görünüyor.Olmadıysa da uğraşmıycam daha fazla takıntı yapmaktan çıkarıcam.

Gecmiş olsun.Ben de 3 kez burun ameliyatı sonrası çökme oldu.(iki ayrı doktora)Daha sonra Ercan bey dolgu yaptı 2 ay önce çok güzel görünüyordu zamanla sol taraf yine çöktü 1 hafta önce tekrar dolgu yaptı.İyi görünüyor.Olmadıysa da uğraşmıycam daha fazla takıntı yapmaktan çıkarıcam.
Sagol canım tesekurler.3.ameliyatini ercan beye mi oldun ?

cnm mrb bende ameliyat olucam dok ercan beyi oneriyormusun .gecmis olsun

barbie bana mail le foti gonderirmisin bende karar asamasindayim
Vala benim 5 ay olacak ve memnun değilim ama benim revizyondu canım arkadaşım oldu onun burnu doğal ve gayet güzel oldu bakalım görüşmemiz var onunuzdeki hafta Dr. Bey ne diyecek.ama benim bildiğim kadarıyla çoğu hastası memnun

canlarımmm, selam.
uzun süre sonra tekrar yazmak istedim. hikayemi bilen bilir. 40 kilo verdikten sonra Ercan Hoca'ya bazı ameliyatlar oldum.
Karın konusunda, Türkiye'nin değil, dünyanın en iyilerinden biridir, sanırım. O kadar yani..

Bacak, göğüs, kol ve kalça da oldum. Birkaç detay dışında onlar da iyi.

Şimdi, o birkaç düzeltme ve burun ameliyatına gireceğim nisan ayında.

Burnum, kilo verip yüzüm küçülünce, büyük görünmeye başladı. Çok çok hafif de kemer var.

Umarım kolay geçer. Vücudu biliyorum ama, burun ameliyatı sonrası nasıl geçiyor, zor mu, bilemiyorum.

Öptüm hepinizi

kaçıncı burun ameliyatın bu? Bence tekrar bir işlem düşünmek için çok erken öncesi ve şimdiki halinin fotoğraflarını koyarsan görür ona göre yorum yaparız.
doktorunla konuşman en doğrusu yani yapan o kaldı ki senin revizyondu sanırsam süreci biliyorsundur şişlik ödem vs zamanla geçer ama ben burun da tecrübesiziim yani burun olmadığım için ne desem boş olur
Ercan karacaoglu na burun estetiği olanlar ne olur bana yardım edin ben hiç memnun değilim düzelecek sislikten bole diyo çok kötüyüm ne olur cvp verin
barbie eklermisin brnoli ozelden

canlarımmm, selam.
uzun süre sonra tekrar yazmak istedim. hikayemi bilen bilir. 40 kilo verdikten sonra Ercan Hoca'ya bazı ameliyatlar oldum.
Karın konusunda, Türkiye'nin değil, dünyanın en iyilerinden biridir, sanırım. O kadar yani..

Burnum, kilo verip yüzüm küçülünce, büyük görünmeye başladı. Çok çok hafif de kemer var.

Umarım kolay geçer. Vücudu biliyorum ama, burun ameliyatı sonrası nasıl geçiyor, zor mu, bilemiyorum.

Öptüm hepinizi

Canım hoşgeldin :KK74: ben çok iyi biliyorum hikayeni evet bence de O kadar yani karnıma her baktığım da gidip kırmızı yanaklarını öpesim geliyor :-)merakla bekliyorum burun sonucunu eh bende de kemer var hoca hep dedi yapalım diye ama burundan korkuyorum biraz sen yine koldaki gibi referans ol bebem :KK36:

canlarımmm, selam.

Öptüm hepinizi
Merhaba Canim Seni takip ediyorum yaptırdığın işlemlerde resimlerin var mı görmek isterim beni izlemeye alır mısın? birde burun işleminide sabırsızlıkla bekliyorum.. :)

Merhaba Canim Seni takip ediyorum yaptırdığın işlemlerde resimlerin var mı görmek isterim beni izlemeye alır mısın? birde burun işleminide sabırsızlıkla bekliyorum.. :)

Çok foruma girmiyor yani aktif değil eskiden çok yazardı şimdi faceden takılıyoruz resimlerini değilde canlı bire bir gördüm çok kendisini fıstık o fıstı barbi bebek oldu:21:

canlarımmm, selam.

Öptüm hepinizi

Çok foruma girmiyor yani aktif değil eskiden çok yazardı şimdi faceden takılıyoruz resimlerini değilde canlı bire bir gördüm çok kendisini fıstık o fıstı barbi bebek oldu:21:

BAK ŞIMDI DAHA ÇOM MARAK ETTIM SENI WHITERABIT :KK9: :KK39:

X