Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

niye karıştı bu yazı ya offff

ha ha ha ah gülüm bende de var bu aralar bir burun birde sırt lipo istiyorum hayırlısı bakalım:))))) tiryakisi olduk estetiğin; nasılsın sen düşündüğün bir ameliyat vardı ne oldu oldun mu ?
Jelesec sana bir sorum var Ercan bey bana o Silikon bantlari Verdi kullaniyim diye ama ben bu eski bantlari nezaman cikarcam yeni silikonlari nezaman kullanmaya baslicam Kesin soyledi ama ben unuttum bunun icinde kendisini rahatsiz etmek istemiyorum

Masallah cok mutlu ol canim tekrar gecmis olsun bende imreniyorum size

Jelesec sana bir sorum var Ercan bey bana o Silikon bantlari Verdi kullaniyim diye ama ben bu eski bantlari nezaman cikarcam yeni silikonlari nezaman kullanmaya baslicam Kesin soyledi ama ben unuttum bunun icinde kendisini rahatsiz etmek istemiyorum

canım daha çok erken silikon bantlar için ben 20.yada 1.ay sonra başlamıştım hemen değil.

Günaydin kizlar ben geldim artik biraz daha iyiyim ama hala dik yürüyemiyorum ve öksürmekten korkuyorum dikislerim patlicak zannediyorum
Dikislerimin üzerinde hafif kanama oldu Ercan bey tekrar Antibiotik kullanmami söyledi

Güzel arkadaşım benim. Bu arada eski fotolar ne öyle bacım facede kavuruyon ortalığı. Hala hoş hatunsun o ayrı

canım ya bebem ahhhh ahhh onlar 35.yaşındaki halim nerede o 36, beden jelo :)))))))) sağol eh güzeliz de biraz balık etliyiz artık buna da şükür estetiksiz güzel olmak bu yaşta yine taktire şayancanımcım konuşalım bir ara dedikodu birikti

haklı adam:))))bebem yazmışsın dün gece whatsup dan ben gezmelerdeydim sabah geldik eve yazmadım cevap kusura bakma araştırım dönerimmm:))))))))))))meraklı nolac
Jelesec Ercan bey bana cay tarifi vericekti ama unuttuk tekrar dr rahatsiz etmek istemiyorum sende o cayin tarifi varmi misir püskülü felan demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…