niye karıştı bu yazı ya offff[UOTE="kosmetik, post: 38832391, member: 617748"]Bugün karnimi gördüm hemsire beni yikadi abartmiyorum okadar güzel olmuski göbek deligim bile babannem bile cok beyendi ve görümcemde harika olmus belim cikmis dediler cok mutlu oldum Nazar degdirmiyimBundan sonrasida Tabi cok önemli
Kizlar hepinize gene cok tesekkür ederim yarin yada öbür gün ankaraya gidicem[/Q
mutlu olmana sevindim canım tez zamanda iyileşirsin inşaallah kendine dikkat et
niye karıştı bu yazı ya offff
canım neler yaptırmıştın senselam kizlar! tekrar estetik amelyat yaptirmayi cok ozledim! )
selam kizlar! tekrar estetik amelyat yaptirmayi cok ozledim! )
askkitabi ercan beye mi gogus ameliyati olmustun?
Jelesec sana bir sorum var Ercan bey bana o Silikon bantlari Verdi kullaniyim diye ama ben bu eski bantlari nezaman cikarcam yeni silikonlari nezaman kullanmaya baslicam Kesin soyledi ama ben unuttum bunun icinde kendisini rahatsiz etmek istemiyorumha ha ha ah gülüm bende de var bu aralar bir burun birde sırt lipo istiyorum hayırlısı bakalım:))))) tiryakisi olduk estetiğin; nasılsın sen düşündüğün bir ameliyat vardı ne oldu oldun mu ?
MasallahBugün karnimi gördüm hemsire beni yikadi abartmiyorum okadar güzel olmuski göbek deligim bile babannem bile cok beyendi ve görümcemde harika olmus belim cikmis dediler cok mutlu oldum Nazar degdirmiyimBundan sonrasida Tabi cok önemli
Kizlar hepinize gene cok tesekkür ederim yarin yada öbür gün ankaraya gidicem
Jelesec sana bir sorum var Ercan bey bana o Silikon bantlari Verdi kullaniyim diye ama ben bu eski bantlari nezaman cikarcam yeni silikonlari nezaman kullanmaya baslicam Kesin soyledi ama ben unuttum bunun icinde kendisini rahatsiz etmek istemiyorum
Sagol Canim hergün biraz daha iyiye gidiyoruzMasallahcok mutlu ol canim tekrar gecmis olsun bende imreniyorum size
Sagol jelesec herzamanki gibi cok yardimci oldun bacak kaslarim cok agriyor kas gevseticisi aldigim haldecanım daha çok erken silikon bantlar için ben 20.yada 1.ay sonra başlamıştım hemen değil.
Sagol jelesec herzamanki gibi cok yardimci oldun bacak kaslarim cok agriyor kas gevseticisi aldigim halde
Anam buralar nasıl hareketlenmiş. Benim çok ameliyat olasım varr. Nasıl hoşuma gitti okudukça.
Jelesecim zaten her ağzımı açtığımda adam ev diyor.çok çaresizim çoookkkha ha ha ha kız sus sen otur evini dekore et yazın oradayım ona göre maymunla:)))))) evet yaaa bende de bu ara başladı eee son ameliyatın üzerinden geçti 6.ay zamanı geldi
Jelesecim zaten her ağzımı açtığımda adam ev diyor.çok çaresizim çoookkk
Güzel arkadaşım benim. Bu arada eski fotolar ne öyle bacım facede kavuruyon ortalığı. Hala hoş hatunsun o ayrıhaklı adam:))))bebem yazmışsın dün gece whatsup dan ben gezmelerdeydim sabah geldik eve yazmadım cevap kusura bakma araştırım dönerimmm:))))))))))))meraklı nolac
Güzel arkadaşım benim. Bu arada eski fotolar ne öyle bacım facede kavuruyon ortalığı. Hala hoş hatunsun o ayrı
Jelesec Ercan bey bana cay tarifi vericekti ama unuttuk tekrar dr rahatsiz etmek istemiyorum sende o cayin tarifi varmi misir püskülü felan demistihaklı adam:))))bebem yazmışsın dün gece whatsup dan ben gezmelerdeydim sabah geldik eve yazmadım cevap kusura bakma araştırım dönerimmm:))))))))))))meraklı nolac