Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Canım sağol ben iyiyim. Amelyatımı unuttum bile, herşey iyi gidiyor. Şimdi sıra sizde, sizleri takip edeceğiz merak içinde. Inşallah sizde en az benim kadar mutlu olursunuz.
Canım sağol ben iyiyim. Amelyatımı unuttum bile, herşey iyi gidiyor. Şimdi sıra sizde, sizleri takip edeceğiz merak içinde. Inşallah sizde en az benim kadar mutlu olursunuz.
Sagol esmaraldam birazdan yola cikicam insallah heyecanliyim

Kizlar Günaydin iyi pazarlar dualariniza ihtiyacimiz var Ercan Karacaoglu hastaymis insallah biran önce iyilesir
Pazartesi tinkerbell9 ameliyati var sali görümcemle benim Insallah hersey güzel olucak eyer firsat bulursam size yazicam iyisinki varsiniz:KK3::KK15::KK15::KK60::KK28::KK68::KK3:

Simdiden hersey gönlünce olur insallah. Ercan beyindesin yani emin ellerde merak etme..:KK66:

Kizlar ben herkeze cok tesekkür ederim
Ameliyatimi oldum simdi agrilarim var ama karnimi gördüm cok güzel olmus ve bende cok büyük 4 tane gobek fitigi varmis dr bile sasirdi onuda yapmis cok memnunum
Gorumcemde Karin germe ameliyati oldu ve diz ici lazer lipo
Göz torbalarini yapmadi

Ameliyatimi oldum simdi agrilarim var ama karnimi gördüm cok güzel olmus ve bende cok büyük 4 tane gobek fitigi varmis dr bile sasirdi onuda yapmis cok memnunum
Göz torbalarini yapmadi
Canim senin adina cokkk sevindim acil sifalar dilerim sana

Göz torbalarini yapmadi

Cok cok gecmis olsun canim... 4 tane mi?? Neyse onu da yapmis ya önemli olan bu...

selam hanımlar:KK31: Ercan beyle görüşmek için randevu almak istedim fakat çok tuzlu geldi muayene 330 tl :KK42: kaş kaldırma için fiyat almak istiyorum sizler hangi kanaldan görüştünüz iletişim için farklı bi yol bulabilir miyiz en azından fiyat alabilsem ona göre muayeneye giderdim uçuk bi rakam çıkarsa 330 tl verdiğimle kalmak istemiyorum

selam hanımlar:KK31: Ercan beyle görüşmek için randevu almak istedim fakat çok tuzlu geldi muayene 330 tl :KK42: kaş kaldırma için fiyat almak istiyorum sizler hangi kanaldan görüştünüz iletişim için farklı bi yol bulabilir miyiz en azından fiyat alabilsem ona göre muayeneye giderdim uçuk bi rakam çıkarsa 330 tl verdiğimle kalmak istemiyorum
Mail yolu ile görüş canım daha mantıklı. Ben oyle Yaptım.

bizlere muayene ücreti ödemedik hastaneyi arayınca istiyorlar yeni sistem değiştiyse bilemem ama bence direk dr yi ara yada mail at para vermeden randevu alabliyorsun

ercan beyin telefonu yok bende ayrıca doğrudan telefonla ulaşmam kabalık olmaz mı :KK17: yine de telefon ya da mail adresini yazarsanız çokkkkkkkkkkk güzel olur :KK9:

valla hiç kabalık olmaz neden olsun ki bizler hastayız sonuç da işi bu para kazanıyorlar değil mi? ben telden çok taciz ettiğim için zamanında kabalık sanmaz aramanı:))))))))))doktorun adını soyadını yaz kendi sitesi çıkıyor oradan özel cebi ve epostaları var canım hemde cvc sini okursun ulaşamazsan yaza yazarım özelden telini

Göz torbalarini yapmadi

çok sevindim adına daha çok erken bak zaman geçsin nasıl mutlu mesut olacaksınız görümcen ve sen; göz torbalarını yapmadıysa vardır geçerli bir sebebi sonraya sakla baycan para için kesmez bilirim:))))))))beni kol germeden döndürmek için çok cabaladı

çok sevindim adına daha çok erken bak zaman geçsin nasıl mutlu mesut olacaksınız görümcen ve sen; göz torbalarını yapmadıysa vardır geçerli bir sebebi sonraya sakla baycan para için kesmez bilirim:))))))))beni kol germeden döndürmek için çok cabaladı
Bugün karnimi gördüm hemsire beni yikadi abartmiyorum okadar güzel olmuski göbek deligim bile babannem bile cok beyendi ve görümcemde harika olmus belim cikmis dediler cok mutlu oldum Nazar degdirmiyim:nazar:Bundan sonrasida Tabi cok önemli
Kizlar hepinize gene cok tesekkür ederim yarin yada öbür gün ankaraya gidicem

Bugün karnimi gördüm hemsire beni yikadi abartmiyorum okadar güzel olmuski göbek deligim bile babannem bile cok beyendi ve görümcemde harika olmus belim cikmis dediler cok mutlu oldum Nazar degdirmiyim:nazar:Bundan sonrasida Tabi cok önemli
Kizlar hepinize gene cok tesekkür ederim yarin yada öbür gün ankaraya gidicem
:nazar::nazar::nazar: maşşşallah canım baycan fanlarına hoşgeldinnnn:KK70: dahada iyi olacak dur sadece sürec de sıkıntı yaşama dikkat et dikişlerine iyi kurut

[UOTE="kosmetik, post: 38832391, member: 617748"]Bugün karnimi gördüm hemsire beni yikadi abartmiyorum okadar güzel olmuski göbek deligim bile babannem bile cok beyendi ve görümcemde harika olmus belim cikmis dediler cok mutlu oldum Nazar degdirmiyim:nazar:Bundan sonrasida Tabi cok önemli
Kizlar hepinize gene cok tesekkür ederim yarin yada öbür gün ankaraya gidicem[/Q
mutlu olmana sevindim canım tez zamanda iyileşirsin inşaallah kendine dikkat et

X