- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
ne korktun doktordan ye ye bi daha ameliyat olursun![]()
dimii :)
hayır anlamıyorum gelin lipo yapayım demiyor da diyet yapın diyor :)
iyi doktor işte.eşleri düşünüyor valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne korktun doktordan ye ye bi daha ameliyat olursun![]()
Cok tesekkurler, ercan beyde nasil karar kildin, hasta resimleri mi gordun yoksa baska yaptiran arkadaslarin mi vardi?
sonuç nedir seda?
cuma demişsin ?
merhaba gergin dukancı,bayadır iş güç çocuk derken girmeye fırsat bulamadım.arkadaşım 14 martta tekrar ameliyat oldu göğüslerini biraz daha büyüterek sarkıklık sorununu çözdüler ve karnındaki eski göbek deliği izinide nerdeyse hiç farkedilmiycek duruma getirdi ercan bey.şuan sonuçtan inanıl maz memnun,eski göbek deliği nerdeyse hiç belli olmyor,göğüslerindeki sarkıklık halloldu ve incecik bir beli var.ercan bey sorunun arkasında durdu ve arkadaşımın mutlu olmasını sağladı.şuan hiçbir sıkıntı yok (benim onu kıskanmam dışında)
merhaba gergin dukancı,bayadır iş güç çocuk derken girmeye fırsat bulamadım.arkadaşım 14 martta tekrar ameliyat oldu göğüslerini biraz daha büyüterek sarkıklık sorununu çözdüler ve karnındaki eski göbek deliği izinide nerdeyse hiç farkedilmiycek duruma getirdi ercan bey.şuan sonuçtan inanıl maz memnun,eski göbek deliği nerdeyse hiç belli olmyor,göğüslerindeki sarkıklık halloldu ve incecik bir beli var.ercan bey sorunun arkasında durdu ve arkadaşımın mutlu olmasını sağladı.şuan hiçbir sıkıntı yok (benim onu kıskanmam dışında)
Ishte! Ercan bey boyle bir doktor! Baskalari gibi 100 tane yalanda basindan salmadi sorunlu hastasini...
arkadaşın adına sevindim; eğer arkasında durmasa idi hep beraber basardık hastaneyi:))) senin de fıstık memelerin gördüm,sevgiler
katılıyorum yazdığına![]()
Ishte! Ercan bey boyle bir doktor! Baskalari gibi 100 tane yalanda basindan salmadi sorunlu hastasini...
Doktor listesi yapmıştım.Hepsiyle görüşüp Ercan beyi tercih ettim.Foto da gösterdi.Canlı örnek görmeyi çok istedim ama olmadı.O dönem jelesece lipo ve meme olmuştu memnundu.İlk karın ameliyatımı oldum, karından sonra burdan arkadaşlarla tanıştım.Başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlar da vardı toplulukta.Hem canlı örnek oldum, hemde canlı örnekler gördüm anlayacağın.Ercan beye güvendim yüzümü emanet ettim.![]()
Bentoprak n'aberNasıl yüzün memnunmusun? Uzun zamandır girmiyordum siteye. Bu aralar girmeye başladım
Bugün Ercan bey ile görüşme fırsatım oldu.Eski günler canlandı gözümde sizlerle buluşmalarımız vs...:) Hatta burayı okuyan genç bir bayanla da tanıştım
![]()
Kol ameliyatı derken :44: Kız kolundan ne ameliyatı olacaksın,koldaki fazlalıkları mı aldıracaksın?Millet özelden tek tek yazamıyorum soran arkadaşlara kol ameliyatı ertelendi minik hasta yeni tarih daha belli değil yazarım
herkese sevgiler
Kol ameliyatı derken :44: Kız kolundan ne ameliyatı olacaksın,koldaki fazlalıkları mı aldıracaksın?
Anam senle ben estetik ameliyatlarına bulaştık çıkamıyoruz vallaAllah yardımcımız olsun,kocalara bol kazançla sabırlar
Minige geçmiş olsun,Allahım sağlık sıhhat versin biran önce ..
merhaba,
sizleri bulmak o kadar büyük bir şans kierkek arkadaşım da ercan beye karın germe ameliyatı olacak aslında biraz da ben aklına girdiğim içim kendimi orumlu hissediyorum
![]()
internette dolanırken gördüm sizlerin yorumlarını ve onu ercan beye yolladım, hemen ikna etmiş kendisini :)
iz konusunda çok endişeliolanlardan ricam ne kadar zamanda önemsiz hale geliyor
yani belirginliğini kaybediyor?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm![]()
ettim eelfi benim profilimdeki fotoğrafa bakabilirsin
aşağıda olan çatlaklar alınıyor göbek deliği üzerinde ve etrafındaki çatlaklar maalesef kalıyor...
iz konusunda karnını görmesi lazım doktorunun.en doğru şeyi o söyler ama ben Ercan beyin yaptığı amlytlarda kesi izi yukarda olanı hiç görmedim
yine de dediğim gibi doktorunla konuş :)
ameliyattan korkma.bak bunu ben söylüyorum
çok çok,çoktan da çok korkuyordum,hatta korkudan amlyt sabahı neredeyse vaz geçmiştim
ilk kendine geldiğinde biraz ağrın oluyor onu da iğne ilaçlarla baskılıyorlar
ama hareket alanın kısıtlı oluyor bu bir gerçek.bir süre hafif öne eğik geziyorsun :)
drenlerin oluyor.ağrı acı vermiyorlar ama onlar çıkınca oh bee diyosun :)
ama sonrası süper :)
ben çok üzülüyordum karnımın eski hali beni mutsuz ediyordu
şimdi çok mutluyum.çok güzel bir karnım var :)
çevremdekilere şöyle söylüyorum sanki ben hayalimdeki karını çizmişim Ercan bey de yapmış'':)))
daha güzeli izsiz olanı olurdu sanırım :) ki o da günümüzde mümkün değil :)