• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Cok tesekkurler, ercan beyde nasil karar kildin, hasta resimleri mi gordun yoksa baska yaptiran arkadaslarin mi vardi?

Doktor listesi yapmıştım.Hepsiyle görüşüp Ercan beyi tercih ettim.Foto da gösterdi.Canlı örnek görmeyi çok istedim ama olmadı.O dönem jelesece lipo ve meme olmuştu memnundu.İlk karın ameliyatımı oldum, karından sonra burdan arkadaşlarla tanıştım.Başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlar da vardı toplulukta.Hem canlı örnek oldum, hemde canlı örnekler gördüm anlayacağın.Ercan beye güvendim yüzümü emanet ettim.:nazar:

sonuç nedir seda?
cuma demişsin ?

merhaba gergin dukancı,bayadır iş güç çocuk derken girmeye fırsat bulamadım.arkadaşım 14 martta tekrar ameliyat oldu göğüslerini biraz daha büyüterek sarkıklık sorununu çözdüler ve karnındaki eski göbek deliği izinide nerdeyse hiç farkedilmiycek duruma getirdi ercan bey.şuan sonuçtan inanıl maz memnun,eski göbek deliği nerdeyse hiç belli olmyor,göğüslerindeki sarkıklık halloldu ve incecik bir beli var.ercan bey sorunun arkasında durdu ve arkadaşımın mutlu olmasını sağladı.şuan hiçbir sıkıntı yok (benim onu kıskanmam dışında :9:)

merhaba gergin dukancı,bayadır iş güç çocuk derken girmeye fırsat bulamadım.arkadaşım 14 martta tekrar ameliyat oldu göğüslerini biraz daha büyüterek sarkıklık sorununu çözdüler ve karnındaki eski göbek deliği izinide nerdeyse hiç farkedilmiycek duruma getirdi ercan bey.şuan sonuçtan inanıl maz memnun,eski göbek deliği nerdeyse hiç belli olmyor,göğüslerindeki sarkıklık halloldu ve incecik bir beli var.ercan bey sorunun arkasında durdu ve arkadaşımın mutlu olmasını sağladı.şuan hiçbir sıkıntı yok (benim onu kıskanmam dışında :9:)

off inan bana çok sevindim
tabi senin kıskanmana üzüldüm :1:

inşallah bundan sonrada hiç bir sorun yaşamaz

arkadaşın adına sevindim; eğer arkasında durmasa idi hep beraber basardık hastaneyi:))) senin de fıstık memelerin gördüm,sevgiler

Ishte! Ercan bey boyle bir doktor! Baskalari gibi 100 tane yalanda basindan salmadi sorunlu hastasini...

katılıyorum yazdığına :42:

arkadaşın adına sevindim; eğer arkasında durmasa idi hep beraber basardık hastaneyi:))) senin de fıstık memelerin gördüm,sevgiler

katılıyorum yazdığına :42:

teşekkür ederim jelesec,benim göğüslerde hiçbir şişlik vesaire sorun kalmadı.dikiş izi bile çok az belli oluyor.yumuşaklığı,byklüğü gayet normal.bilmeyen biri sütyenle bile görse ne kadar dik yada ne kadar büyük kesin yaptırmış demez,o kadar doğal formunda.tam istediğim gibi.arkadaşım için o kadar mutluyum ki bende çok rahatladım inan:) ercan bey hem onu memnun etti,hemde beni suçluluk duygusundan kurtardı:)

Ishte! Ercan bey boyle bir doktor! Baskalari gibi 100 tane yalanda basindan salmadi sorunlu hastasini...

valla yalanla salınacak gibi bir durum yoktu zaten.ama en azından sorumluluğu iki taraflı üstlenerek herkes memnun ayrıldı.şuanki sonuç gerçekten mükemmel .ben çok zayıfım ve ona rağmen benimkinden ince bir beli var:1:

Doktor listesi yapmıştım.Hepsiyle görüşüp Ercan beyi tercih ettim.Foto da gösterdi.Canlı örnek görmeyi çok istedim ama olmadı.O dönem jelesece lipo ve meme olmuştu memnundu.İlk karın ameliyatımı oldum, karından sonra burdan arkadaşlarla tanıştım.Başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlar da vardı toplulukta.Hem canlı örnek oldum, hemde canlı örnekler gördüm anlayacağın.Ercan beye güvendim yüzümü emanet ettim.:nazar:

Bentoprak n'aber :34: Nasıl yüzün memnunmusun? Uzun zamandır girmiyordum siteye. Bu aralar girmeye başladım:21: Bugün Ercan bey ile görüşme fırsatım oldu.Eski günler canlandı gözümde sizlerle buluşmalarımız vs...:) Hatta burayı okuyan genç bir bayanla da tanıştım:34:

Son düzenleme:

:nazar: Eee Ercan beyin farkı :34:

Bentoprak n'aber :34: Nasıl yüzün memnunmusun? Uzun zamandır girmiyordum siteye. Bu aralar girmeye başladım:21: Bugün Ercan bey ile görüşme fırsatım oldu.Eski günler canlandı gözümde sizlerle buluşmalarımız vs...:) Hatta burayı okuyan genç bir bayanla da tanıştım:34:

İyidir şükür.Bu ay sonu bende bir ziyaret ederim artık Ercan beyi görüşürüz :kkk:

Millet özelden tek tek yazamıyorum soran arkadaşlara kol ameliyatı ertelendi minik hasta yeni tarih daha belli değil yazarım :34:

herkese sevgiler

Millet özelden tek tek yazamıyorum soran arkadaşlara kol ameliyatı ertelendi minik hasta yeni tarih daha belli değil yazarım :34:

herkese sevgiler
Kol ameliyatı derken :44: Kız kolundan ne ameliyatı olacaksın,koldaki fazlalıkları mı aldıracaksın?
Anam senle ben estetik ameliyatlarına bulaştık çıkamıyoruz valla :9: Allah yardımcımız olsun,kocalara bol kazançla sabırlar :9:
Minige geçmiş olsun,Allahım sağlık sıhhat versin biran önce ..

Kol ameliyatı derken :44: Kız kolundan ne ameliyatı olacaksın,koldaki fazlalıkları mı aldıracaksın?
Anam senle ben estetik ameliyatlarına bulaştık çıkamıyoruz valla :9: Allah yardımcımız olsun,kocalara bol kazançla sabırlar :9:
Minige geçmiş olsun,Allahım sağlık sıhhat versin biran önce ..

:)fazlalık yok minik bir sarkan deri var tuzluk sallarken sallanan:34: bulaşıcı hastalık doğru:ssz: ben çalıştığım dönem yaptığım stokları eritiyorum:))kocadan destek az alıyorum...sağol düzeldi yavru şükür

merhaba,

sizleri bulmak o kadar büyük bir şans ki :( erkek arkadaşım da ercan beye karın germe ameliyatı olacak aslında biraz da ben aklına girdiğim içim kendimi orumlu hissediyorum :(

internette dolanırken gördüm sizlerin yorumlarını ve onu ercan beye yolladım, hemen ikna etmiş kendisini :)
iz konusunda çok endişeli :( olanlardan ricam ne kadar zamanda önemsiz hale geliyor :( yani belirginliğini kaybediyor?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

290 sayfası bazen korkuyla, bazen heyecanla okudum.. hepinizin süreçlerini neredeyse ben de yaşadım. .tarihlerde geri gidip nasıl oldu acab diye endişe bile ettim :)

sizi tanımasam da sizlerle yılardır tanışıyormuşum gibi hissettim ve arkadaşlığınızı kıskanmadım desem yalan olur :14:

darısı bana inşallah :1:

merhaba,

sizleri bulmak o kadar büyük bir şans ki :( erkek arkadaşım da ercan beye karın germe ameliyatı olacak aslında biraz da ben aklına girdiğim içim kendimi orumlu hissediyorum :(

internette dolanırken gördüm sizlerin yorumlarını ve onu ercan beye yolladım, hemen ikna etmiş kendisini :)
iz konusunda çok endişeli :( olanlardan ricam ne kadar zamanda önemsiz hale geliyor :( yani belirginliğini kaybediyor?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

merhaba enderin

iz kişinin cilt yapısıyla alakalı biraz.ve bildiğim kadarıyla tamamen geçmiyor

merhaba ercen beye meme ameliyatı olup da sonra göğsü sarkan var mı? ben 2 sene önce başka bi doktora ameliyat oldum şuan protez başka yerde göğüs başka yerde :(((((( sarkma başladı çok moralim bozuk acaba ciltle ilgili birşey mi yoksa hatalı ameliyat mı? kalıcı çözüm bulabilir miyim bir de ne kadara yapıyor ameliyatı acaba?

arkadaşlar merhaba .ben yeni üye oldum.ama uzun yıllar önce göğüs estetiği yaptırmıştım.o zamanlar başka nickim vardı ama artık o hesabımı hiç kullanmıyorum.çünkü akrabalarım da üye oldular ve ameliyatımı gizliyorum.hatta bunu diğer nickimle özelden bi kaç kişiye yazmış ve doktor araştırırken bilgi almak için söylemiştim.ama yaklaşık 2 yıldır o hesabımı kullanmıyorum hatta şifrelerini bile unuttum ve yeni bi üyelik gerçekleştirdim.yani aslında 2008 den beri kk ile muhabbetim var.uzun lafın kısası şimdi ikinci bebeğimi doğurdum ve ikinci ameliyatımı gerçekleştircem.fakat Ercan beyin hasta yorumları bi süredir dikkatimi çekiyor.ben daha önce tuğrul turana toparlama yapılmadan sadece slikon ameliyatı oldum.şimdi üç hafta kadar önce emzirmeyi kestim ve bi kaç aya tekrar ameliyat olmak istiyorum.gene kendi doktorumu düşünüyorum ama tek teknik yapması yani sadece T kesi yapması biraz kafama takılıyor(bu arada telefonumu oğlum suya attı ve tuğrul beyin de numaraları gitti:50:).sanırım ercan bey duruma göre kesi yapıyor.ben de bu yüzden gelgitler yaşıyorum.simetri farkım çok ve bi an önce doktor işini netleştirip bu bi kaç ay içinde ameliyat olmak istiyorum.göğüs ameliyatı olan arkadaşların iyileşme sürecini ve iz durumunu merak ediyorum.bebeğim 18 aylık bu yüzden biraz tedirginim açıkçası

Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm:nazar:

bende sizi ekledım rsimlerinizi görmem mumkun mu?

ettim eelfi benim profilimdeki fotoğrafa bakabilirsin

aşağıda olan çatlaklar alınıyor göbek deliği üzerinde ve etrafındaki çatlaklar maalesef kalıyor...

iz konusunda karnını görmesi lazım doktorunun.en doğru şeyi o söyler ama ben Ercan beyin yaptığı amlytlarda kesi izi yukarda olanı hiç görmedim
yine de dediğim gibi doktorunla konuş :)

ameliyattan korkma.bak bunu ben söylüyorum :27:
çok çok,çoktan da çok korkuyordum,hatta korkudan amlyt sabahı neredeyse vaz geçmiştim :1:
ilk kendine geldiğinde biraz ağrın oluyor onu da iğne ilaçlarla baskılıyorlar
ama hareket alanın kısıtlı oluyor bu bir gerçek.bir süre hafif öne eğik geziyorsun :)
drenlerin oluyor.ağrı acı vermiyorlar ama onlar çıkınca oh bee diyosun :)

ama sonrası süper :)
ben çok üzülüyordum karnımın eski hali beni mutsuz ediyordu
şimdi çok mutluyum.çok güzel bir karnım var :)

çevremdekilere şöyle söylüyorum sanki ben hayalimdeki karını çizmişim Ercan bey de yapmış'':)))
daha güzeli izsiz olanı olurdu sanırım :) ki o da günümüzde mümkün değil :)

kesi izin çokmu uzun ? ercan bey karın germede başarılımı ? ben meme dikleştirme ve karın germe istiyorum bu ay içinde iki doktorla görüştüm fiyatları çok pahallı geldi hasan fındık ve tugran turul ikisi asagı yukarı aynı fıyatı verdi ama çok kararsızım çünkü ikisi birbirinden farklı seyler söyledi ercan beyi ben bu forumu okurken farkettim ? nasıl başarılı bir doktormudur fiyatları nedir mesela karın germeyı ne kadara yapıyor bılgılendırırsn sevınırım

Back
X