herkese merhaba,
arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim... cok yeniyim... Nisan ayinda bende Ercan beyde karin germe ameliyati düsünüyorumama beni neler bekliyor hic bilmiyorum, korkuyorumda iz bikini bölgede kalmaz ise... bir kac arkadaslik teklifinde bulundum resimlere bakabilmek icin umarim kabul edersiniz... göbek deligin 2 cm üstündeki catlaklarda gidiyor mu bu benim icin cooook önemli...
Ayy Begonyacim ameliyat sonra yine mi sütyen takicazBen de ayni sen gibiyim Eve girer girmez üzerimdekileri cikarip rahat kiyafetler giyer sütyeni de firlatirim :) Simdi de seviniyordum ohh artik sütyen derdim olmiycak diye bak simdi üzüldüm
çok teşekür ederim bentoprak,dediğin gibi herkesin deri yapısı farklı,bende sorun yok göğüslerim gayet iyi durumda.ama kızcağızın ne bir sarkığı nede bir çatlağı varken sadece çok daha iyi görünmek adına yattı bıçak altına.ve çıkan sonuç 2 cm gerilme neticesinde eski göbek deliği görüntüsünün ortada olması.önceden kendime daha çok güveniyordum şimdi iç çamaşırımla bile eşimin yanında duramıyorum diyor
Bende çok rahatsızım bur durumdan tatlım ama napalım başa gelen çekiliyor alışacağız artık sütyene
Begonyacık slm,sütyen konusuna taktım bende takmayanlardanım.Hoş benim memişler orjinalGec gündüz hep mi takılmalıymış.Seneler öncesi kadınlarda kist vs. etken diye her zaman takmayın diyorlardı,Yumurtadan özür dilendiği gibi sütyenlerden demi özür dilendi benim haberim yook
Canım bitanem Ercan'cığım bana sütyen sürekli takmanı öneririm dedi sarkmasınlar diye. Bu yorumdan sonra bende düşündüm ki şayet önceden sütyeni sürekli taksaydım belki sarkmazlardı ama bu sadece benim düşüncem tabii
gulum77 merhaba, bende resimleri büyük degisimi cok merak ediyorum, arakdaslik teklifi gönderdim... görmeme izin verirsin umarim. Bende büyük bir degisim yasamak istiyorum...
evet lütfen.bu konu havada kalmamalı
birde seda,arkadaşın neden bu şikayetini dile getirmiyor?
neden sen onun adına yazıyorsun?
yanlış anlama lütfen ama insanın aklında soru işaretleri oluşuyor...sanırım sende böyle bir durumla karşılaşsan benim düşündüğümü düşünürdün
Benim karın fotolarımı gördün mü bilmiyorum.Eski göbek deliğim benimde gitmedi çünkü deri fazlalığım yokmuş ve hiç belli olmuyor kimse anlamıyor.Anlayacağın arkadaşın gibi gerilmiş karnım.Eski göbek deliğim yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında.Bence arkadaşının iz takıntısı var.Kendince karnında çok bir şey olmamasına karşın izin olması onu etkilemiş.
İzler çamaşır içinde kalıyor olması bile onu rahatlatmamış.Ercan beyin yaptığı göbek delikleri adamın imzası gibi,hepimizin göbek deliği birbirine benziyor.Sende fotolara baktığında anlarsın.
Fotoları bende çok merak ediyorum.Öncesi ve sonrasısevgiyle
Benim karın fotolarımı gördün mü bilmiyorum.Eski göbek deliğim benimde gitmedi çünkü deri fazlalığım yokmuş ve hiç belli olmuyor kimse anlamıyor.Anlayacağın arkadaşın gibi gerilmiş karnım.Eski göbek deliğim yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında.Bence arkadaşının iz takıntısı var.Kendince karnında çok bir şey olmamasına karşın izin olması onu etkilemiş.
İzler çamaşır içinde kalıyor olması bile onu rahatlatmamış.Ercan beyin yaptığı göbek delikleri adamın imzası gibi,hepimizin göbek deliği birbirine benziyor.Sende fotolara baktığında anlarsın.
herkese merhaba,
arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim... cok yeniyim... Nisan ayinda bende Ercan beyde karin germe ameliyati düsünüyorumama beni neler bekliyor hic bilmiyorum, korkuyorumda iz bikini bölgede kalmaz ise... bir kac arkadaslik teklifinde bulundum resimlere bakabilmek icin umarim kabul edersiniz... göbek deligin 2 cm üstündeki catlaklarda gidiyor mu bu benim icin cooook önemli...
Bu arada yanlis anlasilmasin doktor tabii ki bilgilendirmeli, ama arkadasinizin birincil onceligi dumduz bir karinsa, doktor da onu en memnun edecek seyin dumduz bir karin yani germe oldugunu dusunup onu teklif etmistir. O anlamda soyledim. Doktora duz karin dersen o sana alternatif sunar. Sana dusen alternatifleri arastirip "beklentine" en uygun cozumu bulmaktir. Bunu doktor senden iyi bilemez, kimse senden iyi bilemez ki. Adam karni germese de sade lipo yapsaydi yine hafif cikinti kalsaydi bu sefer de lipo ise yaramadi, yine karnim var diyecekti belki de ve yine mutsuz olacakti. Dedigim gibi beklentiler oncelikler en iyi bizler tarafindan bilinebilir. Ben arastirmadan etmeden vucudumla ilgili bir karari asla doktora birakmazdim. Fikrim budur nacizane.
ben yazıyorum çünkü kadınlar kulübünde benim üyeliğim var,o pc işinden çok anlamıyor ve o diğer drlardan görüşme ayarladığı dönemde ben burdan ercan bey hakkındaki yorumları görüp'gözümüz kapalı gidebileceğimiz bir dr buldum' demiştim.ercan beye ben götürdüm onu.ayrıca neden bu kadar soru işareti kalıyor kafanda gergindukancı anlamadım.bu forum sadece ercan beyle alakalı memnuniyetimizi dile getirmemiz için mi açıldı,biz bir sorunla karşılaştık ve bunuda paylaşmak istedim.neden inanamıyorsun bende bunu anlayabilmiş değilim.
gergindükancı,amelayat öncesinde yaşadığın korkuların aynısını bende yaşadım eminim ameliyat olan herkesde yaşamıştır.ben birde sigara bağımlısı biri olarak ekstra korktum.son 3 gün uyku girmedi gözüme.ben hiç öyle bir şey demedimmmm
sen şimdi demogoji yapıyorsun tatlım
karın germe başlığını okusan amlyttan sonra yaşadığım bir çok şeyi iyisiyle kötüsüyle paylaştım
bunun nedeni ni şöyle açıklayayım
ben bu amlytı gözümde çok büyütmüştüm
ilk defa estetik amaçlı bir amlyt olacaktım ki bu da karın germe gibi zor bir amlyttı.o dönem amlyt olmuş olanların fotoğraflarını görmek,amlyt süreçlerini dinlemek için çok araştırdım ve nihayetinde burayı buldum
ve cidden çok zor günler yaşadım her gece kabus görüyordum o kadarki korkuyordum
acaba anlatanlar gerçek kişilermi yoksa sahte hesaplar dr reklamları mı vs vs...
ben kk deki yazışmaları okuduğumda kendime söz verdim
amlyt oldum bitti diye kaçmak yok
her ne yaşadıysam açık net bir şekilde paylaşıcam diye
çünkü biliyorumki benim gibi bu amlytı çok isteyen ama bi o kadarda korkan yüzlerce kadın var...
her ne ise
ben amlyt sonrasında dikişimde kanama olduğunuda çok fazla ödemim olduğunuda burada paylaştım.hatta amlyttan sanırım 10 12 gün sonra buradaki kızların başının etini yedim,fotolar gönderdim bir bakın acaba doktor bey bana lipo yapmadımı diye düşünüyordum.bu düşüncemi dahi burada paylaştım
benim saklayıp gizlediğim hiç bir şey yok
ben Ercan beyin ne akrabasıyım,ne yakınıyım,ne de avukatı
kalkmış Boludan İstanbula gitmiş karın germe amlytı ve kol lipo olmuş 10.000tl para ödemiş 3 çocuk annesi bir kadınım
sonucumdan memnunum karnıma baktığımda ağlamıyorum hayal kırıklığı yaşamıyorum bu benim için çok büyük bir mutluluk
ben bunları yazınca neden zoruna gidiyor?
yalanmı söyleyeyim...?
eğer aksini yaşasaydım da emin olki burada paylaşırdım
bu başlıkta da karın germe başlığında da bir çok kişi Ercan beye amlyt oldu
ve ben çoğunun karnını gördüm birebir konuştum
hiç birinde şikayet yok.her kez son derece memnun.ve birden sen çıkıyorsun (ki sende kendi amlytından memnunsun)arkadaşını nerdeyse Ercan beyin zorla malyt ettiğini vs yazıyorsun
şimdi kendini benim yerime koy sen olsan kafanda soru işareti olmazmıydı?
söylediklerinde bir yanlışlık ya da bir eksiklik var diye düşünüyorum.ben Ercan beye ilk muayeneye gittiğimde karın ve meme için gittim
konuştuk muayenesini yaptı ve aslında karın memede anlaştık.fakat işin içine silikon işi girince ben göğüsten vaz geçtim.
Ercan beyi aradım göğüsten vaz geçiyor gibiyim dedim tamam siz nasıl isterseniz dedi.yani anlayamadığım şey şu benim göğüslerim ciddi derecede problemli iken bana hiç ısrar etmedi gel bak göğsünüde yapalım diye,ama arkadaşının harika bir karnı vardı ve doktor o harika karını mahfetti.(senin yazdıklarından bu sonuç çıkıyor)
yani bu doktorun amacı gerekli gereksiz amlyt yapıp para kazanmak olsaydı hepimiz bunu görürdük...
Arkadaşlıgını kabul ettım. Mesaj sayın dolunca resimleri göre bilirsin.😉
anca girme fırsatı bulabildim,resimlere bakmaya çalıştım ama göremedim ben toprak,üyeliğim eski fakat arada bir iki şeye bakmak için giriyordum sadece dolayısıyla birkaçgündür yoğun girmeye başladığım için çözme aşamasındayımdediğin gibi belkide zaten sarkık olmayan ve çatlaksız fena değil diyebileceğimiz bir karna sahipti o yüzden kalan iz onu rahatsız ediyor.sen ne zaman oldun ameliyatı aradan çok mu zaman geçti?belki iz iyice silikleşmiş olabilir sende,ama onunki baya göze çarpıyor.bakalım yarın herşey belli olacak ercan beyle bi görüşsün.bugün telde konuştuk,karnım için tekrar aynı acıyı göze alamam ama göğüslerimi mutlaka tekrar yaptırmam lazım dedi.belki derisinden belki yapısından belkide hatadan.bilemiyorum ama hadi karnı gerilemedi fakat göğüslerin altına ne koyarsan tutuyor o kadar düşük.dediğim gibi bakalım bi görüşsünler yarın akşam ayrıntıları yazıcam.
şimdi görebildim fotolarını,harika olmuşgerçekten çok beğendim,bel oyuntun süper.yok ya benim en kısa zamanda görüşüp onunkinin resmini çekip koymam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?