Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bu arada yanlis anlasilmasin doktor tabii ki bilgilendirmeli, ama arkadasinizin birincil onceligi dumduz bir karinsa, doktor da onu en memnun edecek seyin dumduz bir karin yani germe oldugunu dusunup onu teklif etmistir. O anlamda soyledim. Doktora duz karin dersen o sana alternatif sunar. Sana dusen alternatifleri arastirip "beklentine" en uygun cozumu bulmaktir. Bunu doktor senden iyi bilemez, kimse senden iyi bilemez ki. Adam karni germese de sade lipo yapsaydi yine hafif cikinti kalsaydi bu sefer de lipo ise yaramadi, yine karnim var diyecekti belki de ve yine mutsuz olacakti. Dedigim gibi beklentiler oncelikler en iyi bizler tarafindan bilinebilir. Ben arastirmadan etmeden vucudumla ilgili bir karari asla doktora birakmazdim. Fikrim budur nacizane.

Canım benim şayet derin gerilmeye müsaitse kesinlikle göbek altı tüm çatlakların gidiyor ve karnın harika oluyor. Benim gerilmeye müsait değilmiş karnım öyle olmasına rağmen yinede karnım toparlandı gerçi daha çok yeni daha da toparlanacak inşallah. Resimlere bakabilirsin tatlım

Bende çok rahatsızım bur durumdan tatlım ama napalım başa gelen çekiliyor alışacağız artık sütyene

Benim karın fotolarımı gördün mü bilmiyorum.Eski göbek deliğim benimde gitmedi çünkü deri fazlalığım yokmuş ve hiç belli olmuyor kimse anlamıyor.Anlayacağın arkadaşın gibi gerilmiş karnım.Eski göbek deliğim yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında.Bence arkadaşının iz takıntısı var.Kendince karnında çok bir şey olmamasına karşın izin olması onu etkilemiş.
İzler çamaşır içinde kalıyor olması bile onu rahatlatmamış.Ercan beyin yaptığı göbek delikleri adamın imzası gibi,hepimizin göbek deliği birbirine benziyor.Sende fotolara baktığında anlarsın.
Fotoları bende çok merak ediyorum.Öncesi ve sonrası sevgiyle

Bende çok rahatsızım bur durumdan tatlım ama napalım başa gelen çekiliyor alışacağız artık sütyene

Begonyacık slm,sütyen konusuna taktım bende takmayanlardanım.Hoş benim memişler orjinal Gec gündüz hep mi takılmalıymış.Seneler öncesi kadınlarda kist vs. etken diye her zaman takmayın diyorlardı,Yumurtadan özür dilendiği gibi sütyenlerden demi özür dilendi benim haberim yook

Canım bitanem Ercan'cığım bana sütyen sürekli takmanı öneririm dedi sarkmasınlar diye. Bu yorumdan sonra bende düşündüm ki şayet önceden sütyeni sürekli taksaydım belki sarkmazlardı ama bu sadece benim düşüncem tabii

Oda bir etken tabi ki.Ama genlerimiz,kaslarımız çok önemli.Göğüs kaslarımız zayıfsa sarkma kaçınılmaz.

ben yazıyorum çünkü kadınlar kulübünde benim üyeliğim var,o pc işinden çok anlamıyor ve o diğer drlardan görüşme ayarladığı dönemde ben burdan ercan bey hakkındaki yorumları görüp'gözümüz kapalı gidebileceğimiz bir dr buldum' demiştim.ercan beye ben götürdüm onu.ayrıca neden bu kadar soru işareti kalıyor kafanda gergindukancı anlamadım.bu forum sadece ercan beyle alakalı memnuniyetimizi dile getirmemiz için mi açıldı,biz bir sorunla karşılaştık ve bunuda paylaşmak istedim.neden inanamıyorsun bende bunu anlayabilmiş değilim.

anca girme fırsatı bulabildim,resimlere bakmaya çalıştım ama göremedim ben toprak,üyeliğim eski fakat arada bir iki şeye bakmak için giriyordum sadece dolayısıyla birkaçgündür yoğun girmeye başladığım için çözme aşamasındayım dediğin gibi belkide zaten sarkık olmayan ve çatlaksız fena değil diyebileceğimiz bir karna sahipti o yüzden kalan iz onu rahatsız ediyor.sen ne zaman oldun ameliyatı aradan çok mu zaman geçti?belki iz iyice silikleşmiş olabilir sende,ama onunki baya göze çarpıyor.bakalım yarın herşey belli olacak ercan beyle bi görüşsün.bugün telde konuştuk,karnım için tekrar aynı acıyı göze alamam ama göğüslerimi mutlaka tekrar yaptırmam lazım dedi.belki derisinden belki yapısından belkide hatadan.bilemiyorum ama hadi karnı gerilemedi fakat göğüslerin altına ne koyarsan tutuyor o kadar düşük.dediğim gibi bakalım bi görüşsünler yarın akşam ayrıntıları yazıcam.

ben toprak,özelden henüz cvp veremiyormuşum,1 saattir boşuna yazmışımburdan cvp veriyim..önceki karnı kötü değildi ,yani bence kötü değildi;sarkık yok,2 çocuğa rağmen çatlak yok daha ne olsun diyordum ona.sadece oturduğunda katlanan ,hafif yağlı bir görüntü vardı.liposaction yaptırmayı düşünüyordu.ama ameliyattan sonra incecik bir bel,yağsız dümdüz bir karın olacağını duyunca.(hayali bile güzel geldi ona)dediğim gibi öyle bir konuşma geçtiki ,benim bile ağzımın suları aktıameliyat olacağım güne kadar yalvardım eşime bende yaptırayım hazır bi kere narkoz alacakken ikisi birarada çıkar diye ama eşim devamlı saçmalama ne var karnında deyip durdu.göğüslerine gelince,çok büyük değildi onunkiler ama sarkıktı ,ercan bey silikon koyarsam daha dik ve iyi bir sonuç çıkar deyince tamam dedi.boyut olarak yine benimkiler kadar oldu ama sarktı,heycanla yarınki görüşmelerinin sonucunu bekliyorum.onunki benim durumuma göre daha büyük bir operasyon olduğu için çok daha sıkıntılı bir dönem geçirdi ameliyattan sonra,inan onu gördükçe benimki acımı diyordum ilk günler,kızım kucağıma gelmek istediğinde alamadığım için sıkıntı yapınca hemen 'benimki sorun mu en azından işimi gücümü kendim yapıyorum o ikibüklüm yatıyor 'diye ona üzülüyordum.şimdide göğüslerimin tadını çıkaramıyorum onun böyle üzüldüğünü gördükçe:2:

şimdi görebildim fotolarını,harika olmuşgerçekten çok beğendim,bel oyuntun süper.yok ya benim en kısa zamanda görüşüp onunkinin resmini çekip koymam lazım.

merhaba eelfi,ben ercan beye göğüs küçüllme-dikleştirme oldum ama çok yakın bir arkadaşım hem göğüs hem karın gerdirme oldu.ameliyat izin iç çamaşırının altında kalıyor yani sorun olacak bir görüntü değil ama 'MUTLAKA' ercan beyle görüşmende karın derinin gerilmeye müsait olup olmadığını ve çatlaklarının ne kadar kısmından kurtulacağını sor.ameliyat sonrasında 'senin derin ancak bu kadar gerilebiliyordu ,o yüzden çatlakların ve eski göbek deliğin halen görünüyor'gibi bir açıklamayla karşılaşmanı istemem.

merhaba fragola,biz ercan beye yalnızca göğüslerimizi yaptırmak için gittik ayrıca arkadaşım karnınada liposaction yaptıracaktı sarkık yada çatlak gibi bir sıkıntısı olmadığı için.yağlarımdan kurtulayım hemde dümdüz bir karnım olsun demedi ama ercan bey onu yönlendirdi.bende yanlarındaydım yoksa bu kadar emin yazamam.istersen liposaction yaparım ama ameliyatla alacağın sonucu ve görüntüyü onunla alman mümkün değil,hem doğum sonrası fıtığın var onuda dikmiş oluruz dedi.hem fıtık,hem yağsız dümdüz bir karın,hem incecik bir bel fikri ona harika geldi,hatta bana bile ...o yüzden ameliyata karar verdi,eğer yalnızca 2 cm gerileceğini ve eski göbek deliğinin çamaşırının üstünden görüneceğini bilseydi asla yaptırmadı.karnını gösterip gösterip ,ben bunun için mi çektim o acıyı diyor.bende bakınca hak veriyorum .benim göğüslerim gayet iyi durumda resimlere bakabilirsin ama onun göğüsleride düştü.bilemiyorum yarın görüşecekler bakalım sonuç ne olacak

ben hiç öyle bir şey demedimmmm
sen şimdi demogoji yapıyorsun tatlım
karın germe başlığını okusan amlyttan sonra yaşadığım bir çok şeyi iyisiyle kötüsüyle paylaştım
bunun nedeni ni şöyle açıklayayım

ben bu amlytı gözümde çok büyütmüştüm
ilk defa estetik amaçlı bir amlyt olacaktım ki bu da karın germe gibi zor bir amlyttı.o dönem amlyt olmuş olanların fotoğraflarını görmek,amlyt süreçlerini dinlemek için çok araştırdım ve nihayetinde burayı buldum
ve cidden çok zor günler yaşadım her gece kabus görüyordum o kadarki korkuyordum
acaba anlatanlar gerçek kişilermi yoksa sahte hesaplar dr reklamları mı vs vs...
ben kk deki yazışmaları okuduğumda kendime söz verdim
amlyt oldum bitti diye kaçmak yok
her ne yaşadıysam açık net bir şekilde paylaşıcam diye
çünkü biliyorumki benim gibi bu amlytı çok isteyen ama bi o kadarda korkan yüzlerce kadın var...

her ne ise
ben amlyt sonrasında dikişimde kanama olduğunuda çok fazla ödemim olduğunuda burada paylaştım.hatta amlyttan sanırım 10 12 gün sonra buradaki kızların başının etini yedim,fotolar gönderdim bir bakın acaba doktor bey bana lipo yapmadımı diye düşünüyordum.bu düşüncemi dahi burada paylaştım

benim saklayıp gizlediğim hiç bir şey yok

ben Ercan beyin ne akrabasıyım,ne yakınıyım,ne de avukatı
kalkmış Boludan İstanbula gitmiş karın germe amlytı ve kol lipo olmuş 10.000tl para ödemiş 3 çocuk annesi bir kadınım
sonucumdan memnunum karnıma baktığımda ağlamıyorum hayal kırıklığı yaşamıyorum bu benim için çok büyük bir mutluluk
ben bunları yazınca neden zoruna gidiyor?
yalanmı söyleyeyim...?
eğer aksini yaşasaydım da emin olki burada paylaşırdım
bu başlıkta da karın germe başlığında da bir çok kişi Ercan beye amlyt oldu
ve ben çoğunun karnını gördüm birebir konuştum
hiç birinde şikayet yok.her kez son derece memnun.ve birden sen çıkıyorsun (ki sende kendi amlytından memnunsun)arkadaşını nerdeyse Ercan beyin zorla malyt ettiğini vs yazıyorsun
şimdi kendini benim yerime koy sen olsan kafanda soru işareti olmazmıydı?

söylediklerinde bir yanlışlık ya da bir eksiklik var diye düşünüyorum.ben Ercan beye ilk muayeneye gittiğimde karın ve meme için gittim
konuştuk muayenesini yaptı ve aslında karın memede anlaştık.fakat işin içine silikon işi girince ben göğüsten vaz geçtim.
Ercan beyi aradım göğüsten vaz geçiyor gibiyim dedim tamam siz nasıl isterseniz dedi.yani anlayamadığım şey şu benim göğüslerim ciddi derecede problemli iken bana hiç ısrar etmedi gel bak göğsünüde yapalım diye,ama arkadaşının harika bir karnı vardı ve doktor o harika karını mahfetti.(senin yazdıklarından bu sonuç çıkıyor)
yani bu doktorun amacı gerekli gereksiz amlyt yapıp para kazanmak olsaydı hepimiz bunu görürdük...

Son düzenleme:
gergindükancı,amelayat öncesinde yaşadığın korkuların aynısını bende yaşadım eminim ameliyat olan herkesde yaşamıştır.ben birde sigara bağımlısı biri olarak ekstra korktum.son 3 gün uyku girmedi gözüme.
ne güzel yazmışsın ben sonucumdan memnunum ve yazıyorum,sayet memnun olmasam yine yazardım,başlarda yaşadığım sıkıntıların hepsinide paylaştım demişsin.işte gayet doğal bişey ,ayrıca resimlerine baktım gerçektende güzel olmuş ama önceki hali arkadaşımınkiyle kıyaslanamz.harika bir karnı olsa zaten ameliyata girmezdi ama şimdiki sonuca bakılınca liposaction yaptırsaydımda sonuç çok farklı olmazdı diyor.sen ercan beyin akrabası yada yakını değilsin ,bende düşmanı değilim...adamı durduk yere kötüliycek olsam ikimizde berbat durumdayız derim ne alakası var.soru işareti uyandıracak bir konuşma yaptığımı hiç sanmıyorum.burda herkes başkalarının durumlarınıda paylaşıyor,komşumu gönderdim memnun kaldı,yada bir akrabamda yaptırdı sonuç şöyle oldu diye bir işten büyük kısmın memnun olması bundan sonra kimsenin memnun olmayacağı garantisi midir?.eee benimde arkadaşımın durumunu paylaşmamda ne sakınca olabilir.ben estetik olmuş kadınlar olarak burda ki amacımızın,hem ameliyat sonrasındaki aşaamalarda sorular sorarak destek bulmak,yada ameliyat olmadan önce yazılanlara bakarak fikir edinmek olduğunu düşünüyorum.mesela benimde yazıma karın germe olmak isteyen biri bakıp en azından ercan beye ilk baştan'yeterince gerilme olabilir mi' sorusunu sorma fikri oluşturabilir.burda doktoru kötülemek yada yüceltmek değil amaç,sadece destek olmak,fkir vermek...

Bence ize takmış arkadaşınız.İzsiz bir ameliyat olmadığını biliyoruz.Kesilen yerde iz nasıl olmaz mantıken düşünecek olursak.Ben izlere takmıyorum.Gördüğün resimler ilk aylara ait iki yıl oldu ameliyat olalı.

şimdi görebildim fotolarını,harika olmuşgerçekten çok beğendim,bel oyuntun süper.yok ya benim en kısa zamanda görüşüp onunkinin resmini çekip koymam lazım.

Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm

Doç. Dr. Ercan KARACAOĞLU hakkındaki yorumlar olumlu. meme küçültme ile ilgili deneyimlerinizi detaylarıyla (ameliyat öncesi/sonrası/iyileşme süreci/dr. ilgi ve alakası) paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…