• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Arkadaslar gorusmemiz cok iyi gecti, ercan bey arkadasimin durumuna hak verdi.onemli olan sizin begenmeniz dedi.cuma gunune randevulastilar, tekrar ameliyat olacak goguslerinden, karnindaki izide halledecek ercan bey.umarım hersey iyi olur😊

Arkadaslar gorusmemiz cok iyi gecti, ercan bey arkadasimin durumuna hak verdi.onemli olan sizin begenmeniz dedi.cuma gunune randevulastilar, tekrar ameliyat olacak goguslerinden, karnindaki izide halledecek ercan bey.umarım hersey iyi olur😊

Canım Ercan'cığım herkesin mutluluğu için uğraşıyor o şeker gibi biridir :16: Eminim herşey güzel olaca :32:

Çok sevindim.Hadi hayırlısı :nazar: Cuma mı olacak ameliyatı?

Doç. Dr. Ercan KARACAOĞLU hakkındaki yorumlar olumlu. meme küçültme ile ilgili deneyimlerinizi detaylarıyla (ameliyat öncesi/sonrası/iyileşme süreci/dr. ilgi ve alakası) paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

ben meme küçültme oldum;ameliyat öncesi genelde panic,korku,endişe durumları oluyor ameliyat sonrası tek sıkıntı bana göre minik yavrumu kuçaklayamamaktı 1.2.ay dikkat etmek gerekiyor

Canım Ercan'cığım herkesin mutluluğu için uğraşıyor o şeker gibi biridir :16: Eminim herşey güzel olaca :32:

aynen umarım hiç bozulmaz bu tavrı baycanın (12 dr ile görüşüp karar verdiğimde de) dedim şeker bu ya nasıl güzel yaklaşıyor hastayı anlıyor dinliyor :23:

hele bana yani ajandalı deliye yaklaşımı böyleyse dedim tamam :51:

Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm:nazar:

senin göbeğini yerim ben gördüm yakından iz miz görünmüyor :nazar: ha ha ha göbek deliği dedinde gergindukancını kız kardeşi bu ameliyata çok karşıymış abla olma falan yırtınmış :ssz:şimdi diyormuşki sıf göbek deliği yüzünden olabilirim:1: ablanın göbek deliği kıskanılmış

Doç. Dr. Ercan KARACAOĞLU hakkındaki yorumlar olumlu. meme küçültme ile ilgili deneyimlerinizi detaylarıyla (ameliyat öncesi/sonrası/iyileşme süreci/dr. ilgi ve alakası) paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

İlgi alaka tam puan,benden bir cevap :1: Karın,yüz olaydı cevaplardım :34: meme :50:

aynen umarım hiç bozulmaz bu tavrı baycanın (12 dr ile görüşüp karar verdiğimde de) dedim şeker bu ya nasıl güzel yaklaşıyor hastayı anlıyor dinliyor :23:

hele bana yani ajandalı deliye yaklaşımı böyleyse dedim tamam :51:

Banada hala tahammül ettiğine göre, günde 2-3 mail atan mail delisine. Geçen kontrole gittğimde 3 hafta sonra görüşürüz ama burada kesin çokca mailleşeceğiz dedi :27:

senin göbeğini yerim ben gördüm yakından iz miz görünmüyor :nazar: ha ha ha göbek deliği dedinde gergindukancını kız kardeşi bu ameliyata çok karşıymış abla olma falan yırtınmış :ssz:şimdi diyormuşki sıf göbek deliği yüzünden olabilirim:1: ablanın göbek deliği kıskanılmış

Biraz kullanayım göbişimi sonra bakarız nerden çıktı yeme meme ııııııı.Göbek deliği için ameliyat şaştım.Göbek deliğin nasıl diye sormuştun jelesece hatırladın mı delik işte normal demiştim ha ha ha
Ne bileyim kötü olanlar varmış,takıntılı olanlar varmış eh okudukça anladık :1:
Hiiiç takıntım olmadı o yüzden sanırsam her şey bana normal geliyor.Beklentim doğrultusunda abartısız olduğu için :36: :36: :36:

Son düzenleme:
Banada hala tahammül ettiğine göre, günde 2-3 mail atan mail delisine. Geçen kontrole gittğimde 3 hafta sonra görüşürüz ama burada kesin çokca mailleşeceğiz dedi :27:

:)))ya var ya yeminle ad yazmayacağım bir kaç dr bana görüşmede .... git der gibi davrandı dedi siz şimdi başarısız bir sonuç yaşamızsınız sizi memnun etmek zor:ssz: birde ajanda elde hadi güzelim durumu yol al:51: sen daha yenisin ben biliyorum 2.sene olmuş belki 3.sene nlglpd adamı zırt pırt arar hocam karnımda seğirme var bi şeymi oldu diye:1:

güzel haberlerini okudum bak bu baycancılar çok şeffaflar doğallar herkes ne yaşıyorsa onu yazıyor abartısız :34: senin ilk haftan ne idi intiharın eşine gelecektin neredeyse(bu şaka:)))okudum yeni gelişmeleri çok mutlu oldum adına :nazar::nazar: daha dur yaza gör sen

ilgi alaka tam puan şeker hepisi değil korkma havaya sokmayız :50: havaya girerse bedelini bizim cepler öder :34:

bu ameliyatların sonucu kişilerin beklentesi oranında değişiyor:34:herkes mutlu olsun memnun olsun zor süreç maddi manevi :ssz:

aynen bak daha kol var benim sonra yüz sonra burun :1::1::1: aman havya sokmayınnn

:)))ya var ya yeminle ad yazmayacağım bir kaç dr bana görüşmede .... git der gibi davrandı dedi siz şimdi başarısız bir sonuç yaşamızsınız sizi memnun etmek zor:ssz: birde ajanda elde hadi güzelim durumu yol al:51: sen daha yenisin ben biliyorum 2.sene olmuş belki 3.sene nlglpd adamı zırt pırt arar hocam karnımda seğirme var bi şeymi oldu diye:1:

Canım valla iyi dayanıyor o zaman, adama kadınlara en iyi dayanan ödülü vermeleri gerek :52:

Biride kulaklarım var ameliyat yerinde deyip duruyordu yanda ki o hafif smitlere kimdi hatırladın mı? Nasıl bir şey bu kulak amma kafa yormuş soru sormuştum anlayana kadar :52:

Canım valla iyi dayanıyor o zaman, adama kadınlara en iyi dayanan ödülü vermeleri gerek :52:

ha ha ha aklıma ne geldi ben eşimle gitmiştim kontrole ameliyat sonrası dikişlere bakacak benimkine dediki bizi bayan bayana yalnız bırakın lütfen:1::1:

ne hoşuma gitmişti oda bizden dermişiimmm :21:

Back
X