Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar gorusmemiz cok iyi gecti, ercan bey arkadasimin durumuna hak verdi.onemli olan sizin begenmeniz dedi.cuma gunune randevulastilar, tekrar ameliyat olacak goguslerinden, karnindaki izide halledecek ercan bey.umarım hersey iyi olur😊
Arkadaslar gorusmemiz cok iyi gecti, ercan bey arkadasimin durumuna hak verdi.onemli olan sizin begenmeniz dedi.cuma gunune randevulastilar, tekrar ameliyat olacak goguslerinden, karnindaki izide halledecek ercan bey.umarım hersey iyi olur😊
Doç. Dr. Ercan KARACAOĞLU hakkındaki yorumlar olumlu. meme küçültme ile ilgili deneyimlerinizi detaylarıyla (ameliyat öncesi/sonrası/iyileşme süreci/dr. ilgi ve alakası) paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
Canım Ercan'cığım herkesin mutluluğu için uğraşıyor o şeker gibi biridirEminim herşey güzel olaca
![]()
Teşekkürler,beğenmene sevindim.Eski göbek deliğime dikkat ettin mi? Yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında dikey dikmiş.Hoş kimse farketmiyor söylemesem.Diğer arkadaşların fotolarını da görmüşündür.Göbek deliklerinin aynı elden çıktığı belli.
Doktordan isteyin öncesi ve sonrası bende merak ediyorum.Güzel haberlerinizi bekliyoruzm![]()
Doç. Dr. Ercan KARACAOĞLU hakkındaki yorumlar olumlu. meme küçültme ile ilgili deneyimlerinizi detaylarıyla (ameliyat öncesi/sonrası/iyileşme süreci/dr. ilgi ve alakası) paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
aynen umarım hiç bozulmaz bu tavrı baycanın (12 dr ile görüşüp karar verdiğimde de) dedim şeker bu ya nasıl güzel yaklaşıyor hastayı anlıyor dinliyor
hele bana yani ajandalı deliye yaklaşımı böyleyse dedim tamam![]()
İlgi alaka tam puan,benden bir cevapKarın,yüz olaydı cevaplardım
meme
![]()
senin göbeğini yerim ben gördüm yakından iz miz görünmüyorha ha ha göbek deliği dedinde gergindukancını kız kardeşi bu ameliyata çok karşıymış abla olma falan yırtınmış
şimdi diyormuşki sıf göbek deliği yüzünden olabilirim
ablanın göbek deliği kıskanılmış
Banada hala tahammül ettiğine göre, günde 2-3 mail atan mail delisine. Geçen kontrole gittğimde 3 hafta sonra görüşürüz ama burada kesin çokca mailleşeceğiz dedi![]()
çok meme küçültme olan arkadaşlarımız var bende dahil memnunben 10.üzerinden 9 vereceğim çok havaya girmesin
![]()
Banada hala tahammül ettiğine göre, günde 2-3 mail atan mail delisine. Geçen kontrole gittğimde 3 hafta sonra görüşürüz ama burada kesin çokca mailleşeceğiz dedi![]()
ilgi alaka tam puan şeker hepisi değil korkma havaya sokmayızhavaya girerse bedelini bizim cepler öder
![]()
:)))ya var ya yeminle ad yazmayacağım bir kaç dr bana görüşmede .... git der gibi davrandı dedi siz şimdi başarısız bir sonuç yaşamızsınız sizi memnun etmek zorbirde ajanda elde hadi güzelim durumu yol al
sen daha yenisin ben biliyorum 2.sene olmuş belki 3.sene nlglpd adamı zırt pırt arar hocam karnımda seğirme var bi şeymi oldu diye
![]()
:)))ya var ya yeminle ad yazmayacağım bir kaç dr bana görüşmede .... git der gibi davrandı dedi siz şimdi başarısız bir sonuç yaşamızsınız sizi memnun etmek zorbirde ajanda elde hadi güzelim durumu yol al
sen daha yenisin ben biliyorum 2.sene olmuş belki 3.sene nlglpd adamı zırt pırt arar hocam karnımda seğirme var bi şeymi oldu diye
![]()
Canım valla iyi dayanıyor o zaman, adama kadınlara en iyi dayanan ödülü vermeleri gerek![]()
Biride kulaklarım var ameliyat yerinde deyip duruyordu yanda ki o hafif smitlere kimdi hatırladın mı? Nasıl bir şey bu kulak amma kafa yormuş soru sormuştum anlayana kadar![]()
Canım valla iyi dayanıyor o zaman, adama kadınlara en iyi dayanan ödülü vermeleri gerek![]()