- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
bende sizin dediğiniz gibi dr da insan neticede ,asla hata yapma şansı yoktur demiyorum.ayrıca dr u kötülemek istesem yada yalan yanlış şeyler yazıyor olsam ikimizdede sonuç berbat derim.ben memnunum ama herzaman sonuç mükemmel olmayabiliyormuşuzuda gördük diyorum ve nasıl memnun olanlar görüşlerini paylaşıyorlarsa bende aksi durum olabileceğinide paylaştım.gözardı edilmemesi için...
kimsenin bir şeyi göz ardı ettiği yok
ben fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada ben kendim için bişey sormak istiyorum,ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti,artık normal sütyen kullanmaya başlayabilirim,ama ercan bey süngersiz olsun demişti,süngersiz ve valensiz sütyenler hep sporcu sütyeni gibi,biraz düzgün bişeyler almak istiyorum kendime ama güzel görünenlerin hepside hafif süngerli.acaba sorun olur mu,göğüs olan arkadaşlar nasıl sütyen kullanıyorsunuz,yarın ercan beyede sorucam ama bi fikir alıyım sizdende,süngerli kullanırsam sorun olur mu acaba?
Canımcım benimde 3 hafta oldu bana bile normal sütyen kullanabilirsin dedi Ercan'cığım. Ama desteksiz olması şartıyla. Belki benimkiler biraz küçük o yüzden erken normal sütyen kullanımına izin veriyor olabilir. Ayrıca öyle alttan destekli yarım veya tam destekli kullanmaman lazım canım bana öyle dedi. Birde bundan sonra gece gündüz hiç çıkartmazsan ilerde sarkma falan olmaz dedi. Haklıda çünkü benim önceki göğüslerimin sarkmasının en büyük sebebi eve girer girmez sütyeni üstümden atmak oluyordu kesin ondan sarkmışlardır. Eeee yeni düzene alışmam biraz zor olacak ama göğüslerimin şuandaki gibi güzel kalmalarını istiyorsam bedelinede katlanacağım :))
Canımcım benimde 3 hafta oldu bana bile normal sütyen kullanabilirsin dedi Ercan'cığım. Ama desteksiz olması şartıyla. Belki benimkiler biraz küçük o yüzden erken normal sütyen kullanımına izin veriyor olabilir. Ayrıca öyle alttan destekli yarım veya tam destekli kullanmaman lazım canım bana öyle dedi. Birde bundan sonra gece gündüz hiç çıkartmazsan ilerde sarkma falan olmaz dedi. Haklıda çünkü benim önceki göğüslerimin sarkmasının en büyük sebebi eve girer girmez sütyeni üstümden atmak oluyordu kesin ondan sarkmışlardır. Eeee yeni düzene alışmam biraz zor olacak ama göğüslerimin şuandaki gibi güzel kalmalarını istiyorsam bedelinede katlanacağım :))
herkese merhaba,
arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim... cok yeniyim... Nisan ayinda bende Ercan beyde karin germe ameliyati düsünüyorumama beni neler bekliyor hic bilmiyorum, korkuyorumda iz bikini bölgede kalmaz ise... bir kac arkadaslik teklifinde bulundum resimlere bakabilmek icin umarim kabul edersiniz... göbek deligin 2 cm üstündeki catlaklarda gidiyor mu bu benim icin cooook önemli...
Merhaba eelfi, hakkinda hayırlısını dilerim öncelikle. Ben 22 Şubat'ta karın germe+lipo oldum. Malesef göbek üstü catlaklarim gitmedi. En sağlıklı açıklamayı doktorun yapar. Kolay gelsin
herkese merhaba,
arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim... cok yeniyim... Nisan ayinda bende Ercan beyde karin germe ameliyati düsünüyorumama beni neler bekliyor hic bilmiyorum, korkuyorumda iz bikini bölgede kalmaz ise... bir kac arkadaslik teklifinde bulundum resimlere bakabilmek icin umarim kabul edersiniz... göbek deligin 2 cm üstündeki catlaklarda gidiyor mu bu benim icin cooook önemli...
Benim tek derdim catlaklarim, cok yok ama dedigim gibi göbek deligimin etrafinda, kurtulmak istiyorum artik... umarim bir caresi vardir... Kolay ulasabilecegim mail adresini bilen var mi acaba ?
albümler var arkadaşlık gönder bak sonuçlara canım fikir olur en azından sana;özelden atarım canım mail adresini
Kizlar resim yukledim. Ercan beyin cikardigi isi gorun diye.)
albümler var arkadaşlık gönder bak sonuçlara canım fikir olur en azından sana;özelden atarım canım mail adresini
Jelesec'cigim arkadas listemdesin ama albümlerini bulamadim, belkide yeni oldugum icin bilmedim... nasil bakiliyora acaba??
25.mesajın olması lazım canımburaya gel genelde burada daha çok paylaşım yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32600&page=1339&p=34342522#post34342522
yarın görüşmeden sonra ercan beyden mutlaka arkadaşımın resimlerini banada mail atmasını istiycem,ayrıca bende çekip koyucam,ordan bakarsınız
herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?