• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

bende sizin dediğiniz gibi dr da insan neticede ,asla hata yapma şansı yoktur demiyorum.ayrıca dr u kötülemek istesem yada yalan yanlış şeyler yazıyor olsam ikimizdede sonuç berbat derim.ben memnunum ama herzaman sonuç mükemmel olmayabiliyormuşuzuda gördük diyorum ve nasıl memnun olanlar görüşlerini paylaşıyorlarsa bende aksi durum olabileceğinide paylaştım.gözardı edilmemesi için...

kimsenin bir şeyi göz ardı ettiği yok

ben fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum...

bu arada ben kendim için bişey sormak istiyorum,ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti,artık normal sütyen kullanmaya başlayabilirim,ama ercan bey süngersiz olsun demişti,süngersiz ve valensiz sütyenler hep sporcu sütyeni gibi,biraz düzgün bişeyler almak istiyorum kendime ama güzel görünenlerin hepside hafif süngerli.acaba sorun olur mu,göğüs olan arkadaşlar nasıl sütyen kullanıyorsunuz,yarın ercan beyede sorucam ama bi fikir alıyım sizdende,süngerli kullanırsam sorun olur mu acaba?

bu arada ben kendim için bişey sormak istiyorum,ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti,artık normal sütyen kullanmaya başlayabilirim,ama ercan bey süngersiz olsun demişti,süngersiz ve valensiz sütyenler hep sporcu sütyeni gibi,biraz düzgün bişeyler almak istiyorum kendime ama güzel görünenlerin hepside hafif süngerli.acaba sorun olur mu,göğüs olan arkadaşlar nasıl sütyen kullanıyorsunuz,yarın ercan beyede sorucam ama bi fikir alıyım sizdende,süngerli kullanırsam sorun olur mu acaba?

Canımcım benimde 3 hafta oldu bana bile normal sütyen kullanabilirsin dedi Ercan'cığım. Ama desteksiz olması şartıyla. Belki benimkiler biraz küçük o yüzden erken normal sütyen kullanımına izin veriyor olabilir. Ayrıca öyle alttan destekli yarım veya tam destekli kullanmaman lazım canım bana öyle dedi. Birde bundan sonra gece gündüz hiç çıkartmazsan ilerde sarkma falan olmaz dedi. Haklıda çünkü benim önceki göğüslerimin sarkmasının en büyük sebebi eve girer girmez sütyeni üstümden atmak oluyordu kesin ondan sarkmışlardır. Eeee yeni düzene alışmam biraz zor olacak ama göğüslerimin şuandaki gibi güzel kalmalarını istiyorsam bedelinede katlanacağım :))

Canımcım benimde 3 hafta oldu bana bile normal sütyen kullanabilirsin dedi Ercan'cığım. Ama desteksiz olması şartıyla. Belki benimkiler biraz küçük o yüzden erken normal sütyen kullanımına izin veriyor olabilir. Ayrıca öyle alttan destekli yarım veya tam destekli kullanmaman lazım canım bana öyle dedi. Birde bundan sonra gece gündüz hiç çıkartmazsan ilerde sarkma falan olmaz dedi. Haklıda çünkü benim önceki göğüslerimin sarkmasının en büyük sebebi eve girer girmez sütyeni üstümden atmak oluyordu kesin ondan sarkmışlardır. Eeee yeni düzene alışmam biraz zor olacak ama göğüslerimin şuandaki gibi güzel kalmalarını istiyorsam bedelinede katlanacağım :))

son görüşmemizde banada kullanabilirsin dedi,ama desteksiz ve valensiz demişti,çıkıp alışveriş yapıyım dedim hepsi anane sütyeni gibi :9: hep gözüm süngerlilere gitti,renk ve model olarak daha güzeller.bende sarkar diye ödüm patlıyor halen ameliyattan sonraki verilen sütyeni çıkarmıyorum,2 tanede yedek almıştım,birini yıkayıp diğerini giyiyorum:1: benim sütyensiz gezme gibi alışkanlığım yoktu ama yüzüstü uyuyabiliyordum,ercan bey artık yatış şeklini değiştireceksin dediğinden beri yan yada sırtüstü uyamaya çalışıyorum.hamileliğim boyunca yüzüstü uyuma hayalini kurmuştum:9:ilk başlarda hiç uyuyamadım ama şimdi biraz alıştım,gece bazen uyku arasında yanlışla yüzüstü dönsem hemen uyanıp değiştiriyorum şeklimi o kadar odaklanmışım.valla korkudan ne dediyse uyguluyorum:1:

Ayy Begonyacim ameliyat sonra yine mi sütyen takicaz :( Ben de ayni sen gibiyim Eve girer girmez üzerimdekileri cikarip rahat kiyafetler giyer sütyeni de firlatirim :) Simdi de seviniyordum ohh artik sütyen derdim olmiycak diye bak simdi üzüldüm :(

herkese merhaba,

arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim... cok yeniyim... Nisan ayinda bende Ercan beyde karin germe ameliyati düsünüyorum :59: ama beni neler bekliyor hic bilmiyorum, korkuyorumda iz bikini bölgede kalmaz ise... bir kac arkadaslik teklifinde bulundum resimlere bakabilmek icin umarim kabul edersiniz... göbek deligin 2 cm üstündeki catlaklarda gidiyor mu bu benim icin cooook önemli... :53:

herkese merhaba,

arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim... cok yeniyim... Nisan ayinda bende Ercan beyde karin germe ameliyati düsünüyorum :59: ama beni neler bekliyor hic bilmiyorum, korkuyorumda iz bikini bölgede kalmaz ise... bir kac arkadaslik teklifinde bulundum resimlere bakabilmek icin umarim kabul edersiniz... göbek deligin 2 cm üstündeki catlaklarda gidiyor mu bu benim icin cooook önemli... :53:

Merhaba eelfi, hakkinda hayırlısını dilerim öncelikle. Ben 22 Şubat'ta karın germe+lipo oldum. Malesef göbek üstü catlaklarim gitmedi. En sağlıklı açıklamayı doktorun yapar. Kolay gelsin:34:

Merhaba eelfi, hakkinda hayırlısını dilerim öncelikle. Ben 22 Şubat'ta karın germe+lipo oldum. Malesef göbek üstü catlaklarim gitmedi. En sağlıklı açıklamayı doktorun yapar. Kolay gelsin:34:

Benim tek derdim catlaklarim, cok yok ama dedigim gibi göbek deligimin etrafinda, kurtulmak istiyorum artik... umarim bir caresi vardir... Kolay ulasabilecegim mail adresini bilen var mi acaba ?

herkese merhaba,

selam eelfi; ben şanslı guruptan dım çatlaklarım göbek deliğimin altında idi ameliyat sonrası hepsi gitmişti;göbek deliğinin üstündeki çatlaklar bayağı aşşağı iniyor ama tam gitmiyor diye biliyorum

Benim tek derdim catlaklarim, cok yok ama dedigim gibi göbek deligimin etrafinda, kurtulmak istiyorum artik... umarim bir caresi vardir... Kolay ulasabilecegim mail adresini bilen var mi acaba ?

albümler var arkadaşlık gönder bak sonuçlara canım fikir olur en azından sana;özelden atarım canım mail adresini

resimlerini gördüm sen ameliyat olmakla doğru yapmışsın memnunun olman da çok iyi başarılı iş çıkarmış doktorun yaza çok daha hoş olur :nazar::34:

yarın görüşmeden sonra ercan beyden mutlaka arkadaşımın resimlerini banada mail atmasını istiycem,ayrıca bende çekip koyucam,ordan bakarsınız

evet lütfen.bu konu havada kalmamalı

birde seda,arkadaşın neden bu şikayetini dile getirmiyor?
neden sen onun adına yazıyorsun?

yanlış anlama lütfen ama insanın aklında soru işaretleri oluşuyor...sanırım sende böyle bir durumla karşılaşsan benim düşündüğümü düşünürdün

herkese merhaba,

ettim eelfi benim profilimdeki fotoğrafa bakabilirsin

aşağıda olan çatlaklar alınıyor göbek deliği üzerinde ve etrafındaki çatlaklar maalesef kalıyor...

iz konusunda karnını görmesi lazım doktorunun.en doğru şeyi o söyler ama ben Ercan beyin yaptığı amlytlarda kesi izi yukarda olanı hiç görmedim
yine de dediğim gibi doktorunla konuş :)

ameliyattan korkma.bak bunu ben söylüyorum :27:
çok çok,çoktan da çok korkuyordum,hatta korkudan amlyt sabahı neredeyse vaz geçmiştim :1:
ilk kendine geldiğinde biraz ağrın oluyor onu da iğne ilaçlarla baskılıyorlar
ama hareket alanın kısıtlı oluyor bu bir gerçek.bir süre hafif öne eğik geziyorsun :)
drenlerin oluyor.ağrı acı vermiyorlar ama onlar çıkınca oh bee diyosun :)

ama sonrası süper :)
ben çok üzülüyordum karnımın eski hali beni mutsuz ediyordu
şimdi çok mutluyum.çok güzel bir karnım var :)

çevremdekilere şöyle söylüyorum sanki ben hayalimdeki karını çizmişim Ercan bey de yapmış'':)))
daha güzeli izsiz olanı olurdu sanırım :) ki o da günümüzde mümkün değil :)

Sedaestetisyen merhaba, ben de 15 marta ercan beyden karin germe ve gogus diklestirme icin ameliyat gunu almis biri olarak yazmak istedim. Ben kendimden once komsumu yonlendirmistim ercan beye, gogus kucultme arti karin bel sirt lipo icin. Gorusmeye gittiginde ercan bey ona gobeginde fitiginin oldugunu, lipo yapsa bile fitik dolayisiyla yine de hafif bi cikiklik olacagini, eger dumduz bir karin istiyorsa germek gerektigini soylemis. Onun karninda hafif bi yaglanma disinda bi sikinti olmadigi, sarkma vs olmadigi icin istememis. Burda aslinda arkadasinizin da bu germe islemine karar vermeden once arastirmasi lazimdi. Yani ne bileyim insan en azindan karnini hafif cekistirse bile gerilmeye musait olmadigini anlayabilir, hele de bir deri gevsekligi yoksa. Bunu nasil gerecek, bakayim bir karin germe nasil biseymis demez mi insan? Yani yanlis anlamayin ama karnim hafif yagli olsa, karnini gerelim mi diye bir teklif gelse ben ustunde dusunmem bile aninda reddederim. Bu estetik bir durum cunku olayin saglikla bir alakasi yok ki "bilemeyiz, doktor en iyisini bilir" diyelim.

Gogusler icin ise acaba arkadasiniz dik ama buyuk goguslerim olsun mu dedi? Cunku gogus buyudukce altinda duracak kalem sayisi artar :) Yani ben komsumun goguslerinin oncesini ve sonrasini gordum, oncesinde biri digerinin iki kati sarkik, yani ortada bi asimetri olmasina ragmen ikisini esitlemis ve muhtesem olmuslar gercekten.

Bence bu ameliyatlardaki memnuniyet tamamen hastanin beklentileri ve bilincli olmasiyla alakali. Ben kasimdan beri bu ameliyatlari arastiriyorum. En az 1500 sayfa forum yazisi okumus, yuzlerce karin meme fotografi bakmisimdir. Basima ne gelecegini de az cok biliyorum. Vucudunla alakali verdigin bir karar boyle "doktor gerelim dedi tamam dedim ne bileydim" seklinde olmamali. Bilgi orada duruyor. İnternet bulunmaz nimet. Bi zahmet uzanip almaliyiz. Arkadasinizin da bir an once morali duzelir diye umuyorum. Sevgiler

Back
X