- 15 Mart 2007
- 1.635
- 6
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
gurbşk şimdi benim msj sayım 1000 geçse pro kartım olmadıgım için
alamıyomurmuyum yoksa kartı olmayanlardanda numune dağıtıcagın olucakmı
of bende ay sonunda kart almayı düşünüyodum ya
olursun canımBu gurupta bende yer alabilirmiyim.özellikle bıyık ve çene altımdaki tüylerimden oldukça sorunlu olduğumu belirtmek isterim:kedi:
benim çene altındaki tüyler fırça gibi sert mafoldumbenalmazsam erkeklerinki halt edicek benim sakalın yanında:bbo:olursun canım
ama bıyık ve cene altındaki tüyler çok sert olmadıgından nası etki eder bilemicem
bu ürün genellikle bikini bölgesi bacak ve koltukaltındaki sert tüyler için çok etkili imiş...
olursun canım
ama bıyık ve cene altındaki tüyler çok sert olmadıgından nası etki eder bilemicem
bu ürün genellikle bikini bölgesi bacak ve koltukaltındaki sert tüyler için çok etkili imiş...
valla bende katılmak istiyorum ama.. mümkünmü bilmiyorum
len cilet mi yapiyon :gitme:geldimmm gubik ,ben elixir melixir istemiyom öbür numuden ister
ben agda yapamiyorum cünki cok hassa o bölgelerim biliyon sen:kedi:
ama güzel bisiye benziyo ins istediginiz sonuclara ulasirsiniz kizlarkaydirigubbakcemile5
benim çene altındaki tüyler fırça gibi sert mafoldumbenalmazsam erkeklerinki halt edicek benim sakalın yanında:bbo:
Gurbikim benim çene altındaki tüyler oldukça sert çıkıyor,ağdadan kaynaklı baya bir sertleşti.Hatta bu kuş epilasyon bile yaptırmayı düşünüyorum,çünkü inanılmaz beni rahatsız ediyor.Özellikle çıkmaya yakın o tüylü bölgenin siyahlaşması beni inanılmaz delirtiyor.Bende her 2 günde bir kuaförümün yolunu tutuyorum çalıştığım için:çok üzgünüm:
ayyyy süpermiş benim gibi kız tarzan için ideal bişi
yalvarıyorum lütfen banada gönderinn
bu nedir bu zemuszemus
bende denemek isterim.pro üye değilim ama buranın çok eski üyelerindenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?