• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

O zaman biz şanslı denekler oluyoruzlaelaelaelaelae KK'nın ayrıcalığı bu olsa gerek:enbuyukkk:
Bu arada December arkadaşımız sağ olsun aydınlatmış bizleri :) Fakat bi konuda yanlışını düzeltmek istedim :) Büzük diye klitoriste denilmez :) Anneannemden biliyorum, büzük, anüstür bacılarkaydirigubbakcemile3 Bunuda düzeltmek istedimkaydirigubbakcemile3 Konserve olayını bende merak ettimdelikafadulden

dorusun hocam, klitorisin adı büzük deel bızıktı. arada arıza veriyom idare edin :Ppp

hay ağzını öpem...bende onu çok merak etmiştim..
konserve nedemek gerçekten yaa....

hayatınızda heç kuaföre gitmediniz mi ayol. aaa daha bunlar bilmiyo kartuşla konserve ağdayı:o jiletle yolunup mu sürcesiniz epilixiri siz CADIARZU -tatlicadiarzu- konserve ve kartuş şeklinde iki adet sir ağda çeşidi bulunur hatunlar. biri bu, kurba majestenin koyduğu normal sir ağda tenekesi, konserve diolar işte tenekesinin tipi benziyo die. bunu spatulayla sürüp kuruyunca çekiyolar, beze gerek duymadan. bu sir ağda türü katılaşır kaskatı olur.

bi de kartuş sir ağda vardır ki kartuş neeeee diye sormadan siz cevaplayam hemen. benneyaptımkilaelaelaelaelaemarketlerde görüyosunuzdur kenarlarda satılır aha da bundan.

ha bu da sir ağdadır ama bu dieri gibi katılaşmaz. bunu sürdükten sora üzerine bz yapıştrıp çekmek gerekir kılları almak için. bacakları kuaförler bunla, genital gibi ufak yerleri de konserveyle alıyolar. anlaşıldı mı hatunlar, sorusu olan var mı daha kıloloji profunuza :CüvCüv: :lepi:

december kartusun kullanımı nasi
ay çok acitiyo mu beeee

yok beeeee inanılmaz memnunum varyaa makinasını da aldımm. epilatörle geçen yıllarıma yandım neymiş o öle on saat, sorasında kırmızı benekli dolanmalar. iki dizaltımı toplam 5-6 dakkada alıyom şahane bişi ve hiç acıtmıyo. kolaltı da öle. 2 dk maximum. bi de bunların ufak ağızlıları var, boyut aynı sürme yeri ufacık. minik parçalar halinde genitale denicem daha oraya denemedim. kağıtları ufak kesip denicem.

yok beeeee inanılmaz memnunum varyaa makinasını da aldımm. epilatörle geçen yıllarıma yandım neymiş o öle on saat, sorasında kırmızı benekli dolanmalar. iki dizaltımı toplam 5-6 dakkada alıyom şahane bişi ve hiç acıtmıyo. kolaltı da öle. 2 dk maximum. bi de bunların ufak ağızlıları var, boyut aynı sürme yeri ufacık. minik parçalar halinde genitale denicem daha oraya denemedim. kağıtları ufak kesip denicem.

ay kartuş alem bari
kaç yetale bu decoş
ocagıma incir aacı dikilmez işallah :delphin:

ay kartuş alem bari
kaç yetale bu decoş
ocagıma incir aacı dikilmez işallah :delphin:
makinasını ben gittim en iyisi olsun diye 65e deplissima marka aldım. bi tane sir ağda topici vardı ordaki hatunlar girdi kanıma. içinden ağda ısıtıcısı, 1 tane kartuş, bi miktar bezi, yağı bi de geciktirici solüsyon die bişi çıktı. marka italyanmış. çok methettiler. ben aldım 2 hafta sora yingem 30 tlye vivetinkini aldı, valla evirdim çevirdim baktım makina aynı yani bi farkı yok. uzun süre kullanımda nası bilmiom da içimden bi ses kk hatunlarının sayesinde kazık yedim diyo:delphin: o yüzden kararı sen ver bacım. kartuşların fiyatları ayrı alırsan da 3-2 tl deişiyo yerine göre. çeşit olarak da bu resmini koyduğum titanyumlu denen pembesini tavsiye ederim pudralı oluyo.

makinasını ben gittim en iyisi olsun diye 65e deplissima marka aldım. bi tane sir ağda topici vardı ordaki hatunlar girdi kanıma. içinden ağda ısıtıcısı, 1 tane kartuş, bi miktar bezi, yağı bi de geciktirici solüsyon die bişi çıktı. marka italyanmış. çok methettiler. ben aldım 2 hafta sora yingem 30 tlye vivetinkini aldı, valla evirdim çevirdim baktım makina aynı yani bi farkı yok. uzun süre kullanımda nası bilmiom da içimden bi ses kk hatunlarının sayesinde kazık yedim diyo:delphin: o yüzden kararı sen ver bacım. kartuşların fiyatları ayrı alırsan da 3-2 tl deişiyo yerine göre. çeşit olarak da bu resmini koyduğum titanyumlu denen pembesini tavsiye ederim pudralı oluyo.

anaa eyiymiş la
ben daha pahalı sanıyodum
30yetaleye vivetinkini alem
italyanlara sevkilimin gıcıı var
kavgaya sebep olmasın bi kartuş :1closedeyes:

bende kullandım bundan ilk kullandıgım zaman
ısıtıcı kutusu yoktu o zaman cezveyle ısıtyodum
cok da güzel alıyor
sonra makiasını aldım 45 e almıstım ben
bi kaç ay daha kullandım
ablamda bize gelmişti bende ağda yapayodum o gün
şahsiyetsiz aç insan götürdü makinamıkaydirigubbakcemile
acıdım evli barklı hatunsun al dedim bari:delphin:

ağdanı ne gösteriyonki sevgiline. onu da mı yolcan :roflol:

len olm 1 ay sorna evlencem adam herşeyimi görcek ağdamı mı sakliyim töbe yarebbim :1closedeyes:
merak eder o
makyaj malzemelerimi bile alıp üstlerini okuyo bu ne bu ne işe yarıyo diye soruyo :roflol:

bende kullandım bundan ilk kullandıgım zaman
ısıtıcı kutusu yoktu o zaman cezveyle ısıtyodum
cok da güzel alıyor
sonra makiasını aldım 45 e almıstım ben
bi kaç ay daha kullandım
ablamda bize gelmişti bende ağda yapayodum o gün
şahsiyetsiz aç insan götürdü makinamıkaydirigubbakcemile
acıdım evli barklı hatunsun al dedim bari:delphin:

ay daha çok merak ettim bak şimdi :delphin:

len olm 1 ay sorna evlencem adam herşeyimi görcek ağdamı mı sakliyim töbe yarebbim :1closedeyes:
merak eder o
makyaj malzemelerimi bile alıp üstlerini okuyo bu ne bu ne işe yarıyo diye soruyo :roflol:

ayy karışan erkek hiç hoşlaşmam üstüme iyilik sağlık :dilcikar: aman yerlisini al o zaman karı koca arasına girmiyim ben kaydirigubbakcemile

Oşınım hayırlı olsun şekerim çok sevindim..

Bende önümüzdeki hafta biriyle görüşeceğimzemuszemus

Gurbik artık 3G teknolojisi var herhal, al bi küçük modem hayatını yaşa :D

Ben teneke ağda kullanıyorum tabir-i caizse konserve:roflol:
Ama öyle kuruyunca falan değil benimki.
Normal ısıtıyorum ocakta, spatulaylan sürüp bezlen çekiyorum. Her biyerimeopuyorumnanaktan

Dün ablam pikini bölgesinin üstünü aldı kavga kıyamet, gene çığlıklar ve mide bulanması :roflol:

Genital bölgeye doğru efenim alamıyorum, o yüzden devamı için bugün kuaförüe gittim
Cart cart sir ağdaylan aldı, ama çok acıdı, şimdi dahada çok acıyo.
Çünkü yıllarca cilet yapıyordum. O ka güçlenmişki kıl köklerim çok fena oldum.

Ama kuaförüm bi daha ki sefere bu kadar acımıcik söz didizemuszemus

makina böyle canım

seninki voltran gibiymiş mübarek. benimki daha sade

Sir-Agda-Malzemeleri_image004.jpg
markadan markaya deişiyo demekki. vivetinki de böle benimki gibiydi.

gurbik sir ağda kullanılmaması daha iyi demiştin.
ya normal ağda ya da epilatör diyodun
kafam karıştı şimdik benim :delphin:

ya yanındaki kartuştan alsam işimi görmez mi
makina şart mi
ay amaan fuzuli iş yaaa :sinifsinif:

gerekli değil tabiki canım ama kolaylık sağlıyor makina
eğerki bu ağdayı kullanmak isityorsan
şöyle bir yola izlersin makinasız
kartusun zaten kapağı var
ısıtırken kapagını kapıyon
ısınınca böle su gibi kıvama geliyor
ozaman alıcak yerlerine sür çek