• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

canım ; normal ağda veya epiltör ile tüyleri kökten alacaksın... kıl kökleri kapanmaması için sir tavsiye edilmiyor... ve kıl kökleri kapanmadan epilixiri süreceksin... sonra 8 saat sonra tekrar süreceksin ; bir 8 saat sonra tekrar süreceksin... bu süreçte mümkün olduğunca sudan ; nemlendirici kremden ; koltukaltı kreminden filan uzak duracaksın... yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta kadar nemlendirici filan kullanmamak lazım ;kıl köklerini besleyici maddeler içerdiği için... bir sonraki epilasyonuna kadar başka yapman gereken bir şey yok..

genellikle epilasyon süresi 3 hafta olarak tavsiye ediliyor... yani 3 hafta sonra ne çıktıysa al ; yine epilixiri aynı şekilde uygula... 10 epilasyona kadar sonucu daha iyi göreceğimizi söylüyorlar...

ben çok kurallara uygun kullanmıyorum ama memnunum yine de... dene bakalım sen de...

hiç takip etmemişim ya görmedim çok teşekkür ederim :)

Daha önce kullandığım tüy dökücü kremler kılların geç çıkmasını sağladı ancak tam uzama safhasında uzun süre derinin içinde kaldığı için epilasyonda yapamadım.bacaklarımda siyah siyah noktacık şeklinde kıllar vardı.Bunlara tüy dökücüler sebep oldu.Epilixir de bu şekilde yapmıyor değil mi?

ben kullanıyorum. normal ağda ile aldırıyorsun. 3gün, günde 3 kere sürüyorsun. alınan bölgeye ağdadan sonra hiç bir şey sürülmemiş olması lazım. sir agda bu yüzden önerilmiyormuş. nedeni ise açılan gözeneklerin ilk epilixiri sürüp emilimini sağlamak. bendeki durum kıllar gerçekten cok azaldı. hatta güçsüz olması yüzünden, o acıyı hissetmiyorum. köklü olmadıgı için kolay ve acısız, az oldugu için hemen bitiyor:66:

EPILIXIR’ i HER KULLANIMDA KUVVETLE ÇALKALAYINIZ !!!
Bu işlem her kullanımda solusyona ait bazların tamamından yararlanmanız açısından çok önemlidir.
- Epilixir uygulamasında en ideal kabul edilen epilasyon yöntemi epilatörle temizlenilmesidir.Ardından cilde su dahil hiçbir şey değmeden açılmış durumda olan kıl köklerine hemen Epilixir uygulanabilir ki bu maksimum etkiye ulaşmakta çok önemlidir.
- Epilatör kullanımının mümkün olmadığı durumlarda ilk tercih klasik şeker ağda olmalıdır.Şeker ağda kullanıldıysa hemen ardından dayanılabilir sıcaklıkta bol suyla bölgenin yıkanması gerekir.Bu şekilde kıl köklerini bloke edebilecek ağda kalıntıları uzaklaştırılmış olur ve ardından Epilixir kullanılır.
- Sir ağda,epilasyon sonrasında yağ sürülmesi gerektirdiği ve ciltte doku kaybına sebep olabildiği için önerilmemektedir.Uygulamada sir ağda sonrası kullananlar beklenen sonuçlara ulaştığını bildirmişse de başka alternatif olmadığı durumlar dışında önerilmemektedir.
Epilixir uygun yöntemle temizlenen bölgeye kıl çıkış yönünün tersine sürülür ve kuruması beklenir.Masaj ve/veya ısı yüzey uygulaması etkisini güçlendirecektir.Epilasyonu takip eden ilk 24 saat içerisinde toplam üç uygulama ile seans tamamlanmış olur.İkinci-üçüncü gün uygulamaları etkisinin artması ve daha kısa sürede ortaya çıkması açısından anlamlı bulunmamakla birlikte kişisel tercihe bırakılmıştır,tercih edilmesi halinde takip eden günlerdeki uygulamaların sağlık açısından sakıncası yoktur.

2-3 güne gerek yok . ben 24 saat içinde 3 kere sürüyorum. Yani 8 saatte 1 kere...

bu arada herkes en çok doğal olarak sonucu merak ediyor. Lütfen sonuçları yazın bayanlarrrrrrr
Ben kasımdan beri kullanıyorum. bacaklarda ve koltuk altında sadece biraz incelme ve azalma var gibi. öyle 10 seansata 15 seansta bitecek gibi değil. şimdi yenisini aldım. bakalım. oda bitince birazdaha belli olur herşey. bence bu konular çok zaman ve sabır istiyor. Hiçbir firmaya öyle 10-15 vb seansta son sözlerine güvenmem...
Neyse yani ... nasıl olsa bu tüyleri her ay alıyoruz. sürmekten bişey kaybetmeyiz... (90 tl ) hariç:)))
kolay gelsin herkese...

Selam kızlar ben burdaki bütün yazılarınızı okuyup epilixir sipariş ettim fakat 100 ml lik şişe geldiğinde etketin başlangıcına kadar boştu ilgili sayfaya mail atmama rağmen cevap alamadım kutu a bana daha önce açılmış gibi buruş buruş geldi pek anlam veremedim sizin aldığınız şişeler tam dolumuydu öğrenebilir miyim...

ben dün karınca yumurtası yağı aldım. (kokusuz) doğal ürünler satan aktardan akşam kendime uyguladım bugünde 2.5yaşındaki kızıma uyguladım( bikini bölgesine) 100yıllardır kullanılan bişeymiş... inşallah sahte çıkma... benim öyle çok fala kıl sorunum yok
sorunum bikini ve bölgesi koltuk altı...
bacaklarım için makinaya bile gerek yoktu... eskiden iple alırdım ben...
görenler şaşırırdı aylarca almasam fark edilmezdi kıllarım çok inceydi... 4senedir makinayla almaya başladım şimdilerde hiç beğenmiyorum bacaklarımı kıl gözeneklerim belirgin hale gelmeye başladığını farkettim bacak kılların sertleşti makinayla bacaklarımı almayı düşünmüyorum artık...
pürüzsüz bacaklarımı geri istiyorummm

arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk ay önce epilixiri bacağımda denedm .asıl olarak cildimi tahriş edip etmeyeceğini denemek istedim.o yüzden bacağımda avuç içi büyüklüğünde bi alana ağda yaptım ve epilixiri sürdüm.cildimi tahriş etmedi.normalde 10 gün içerisinde kıllarımın çıkması gerekiyodu hemde sert bi şekilde:( 10 gün geçti 15 gün geçti 1 ay geçti şuanda 1 buçuk ayın içerisine girdim bacağımın o bölgesi saçkıran gibi bişey oldu kıl çıkmadı bida çıkanlarda tek tük ve çok cılız. herkese tavsiye ederim:66:

ben daha bir şişe bitirdim tamamen azaldığını söyleyemem ama bacağımın bazı bölgelerinde artık kıl çıkmıyor çıkanlarda incelmeye başladı 1 yıl boyunca aralıksız kullanmayı düşünüyorum umarım hepsi dökülür.

selam,uzun süredir epilixiri internetten araştırıyorum,sayısız sitelere,forumlara baktım ve gerçekten de olumsuz herhangi bi yoruma rastlamadım.benim alt bacaklarımda ileri seviyede batık sorunu var.gittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söyledi:bütün epilasyon yöntemlerinin bünyeme ağır geldiğini ve lazer epilasyonu denemem gerektiğini...fakat lazer epilasyondan kesin sonuç almayanlar olduğunu hepimiz biliyoruz,üstelik maddi açıdan da lazer fikri bana çok uzak.şimdi bu konu hakkında beni bilgilendirecek birine ihtiyacım var.bendeki batık cinsi çok farklı,kıllarım deri üstüne çıkmıyor ve uzamıyor.kıl köklerim derinin altında görünecek şekilde duruyor ve uzamıyor,siyah nokta gibi görünüyorlar.hatta bazen kıl köklerim bile görünmüyo,onun yerine kırmızı ve mor lekeler oluyo.lütfen bana yardım edin,epilixiri denemeyi düşünüyorum fakat hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.yıllardır giyemediğim eteklerimi giymek istiyorum artık,lütfen bilen biri cevaplasın.

(bir de bazı yerlerde epilixir şişesinin 150 TL olduğu yazıyor fakat ben bi çok yerde 69 TLye gördüm,ayrıca kendi resmi web sitesinde de 69 TLden satışta,acaba bi yanlışlık yada bi sahtekarlık mı var?)

okuduğunuz için teşekkür ederim,cevap bekliyorum...

eveeeet,internette yüzlerce yorum okuduktan sonra nhayet almaya karar verdim ve ürün geçen günlerde elime ulaştı..Öncelikle yüz bölgemde kullandım..8 saat arayla 3 seans yazıyor ancak benim yüz bölgem sabah aldığımda akşam uzuyor resmen,bu nedenler ben 6 saatte bir toplam 4 seans olarak uyguladım..Bu gün de genital bölgede kullanacağım,en hızlı sonucu burada alabiliyormuşuz duyduguma göre..Hadi bakalım kızlar inşallah işe yarar da ben de size burdan yararlı bilgiler sunabilirim..

Kızlar bir kaç gündür epilixir'i araştırıyorum ama 1.si sitesi hiç güvenilir gelmedi alışveriş yapmak çok sıkıntılı.ayrıca sanırım sağlık veya tarım köy işlerinden onayı yok göremedim ben.acaba nasıl alışveriş yaptınız ve gerçekten sonuç alan varmı?

Kızlar merhaba yaklaşık 10 gün önce epilixiri aldım.Maalesef bıyıklarım ve favori tüylerim demicem bildiğiniz erkek sakalı gibi çok fenalar bende.İşte geçen hafta bıyığımı cımbızla aldım ama alamadığım bayağı kıl oldu yani favorilerimde de aynı şekilde kıl kaldı.Herneyse uyguladım 1. seansımı yaptım bıyık bölgemin sağ ve sol uçlarında bayağı bir incelme var orta kısımları yine aynı çıktı ama zaten bir kısmınıda alamamıştım o yüzden bunu olumlu kabul ediyorum favorilerimin alt kısmında incelme var bayağı ve çeneyede denemiştim bu arada onlara bayağı dikkat ettim çaplarında incelme var dün ikinci seansımı yaptım malum benimkiler hemen uzadığı için,yine bıyıkta kalanlar oldu ama zamanla ala ala ve epilixirle incelte incelte düzene girer diye düşünüyorum.
İlk seansa göre memnunum umarım devamı gelir :):46:

Kızlar merhaba yaklaşık 10 gün önce epilixiri aldım.Maalesef bıyıklarım ve favori tüylerim demicem bildiğiniz erkek sakalı gibi çok fenalar bende.İşte geçen hafta bıyığımı cımbızla aldım ama alamadığım bayağı kıl oldu yani favorilerimde de aynı şekilde kıl kaldı.Herneyse uyguladım 1. seansımı yaptım bıyık bölgemin sağ ve sol uçlarında bayağı bir incelme var orta kısımları yine aynı çıktı ama zaten bir kısmınıda alamamıştım o yüzden bunu olumlu kabul ediyorum favorilerimin alt kısmında incelme var bayağı ve çeneyede denemiştim bu arada onlara bayağı dikkat ettim çaplarında incelme var dün ikinci seansımı yaptım malum benimkiler hemen uzadığı için,yine bıyıkta kalanlar oldu ama zamanla ala ala ve epilixirle incelte incelte düzene girer diye düşünüyorum.
İlk seansa göre memnunum umarım devamı gelir :):46:

beautiy bende alıp almamak arasında kaldım.3 seans lazer yaptırdım once baya azaldı inceldi sonra başa döndü ve bende vazgeçtim lazerden:( ve baya güvenilir bir yerden, doktora yaptırdım.neyse demek istediğim bu işe zaten çok para verdim ve artık kurtulmak istiyorum.Acaba nereden aldınız ve yeni kullanmaya başlamışsınız ama gerçekten faydası oluyormu?

beautiy bende alıp almamak arasında kaldım.3 seans lazer yaptırdım once baya azaldı inceldi sonra başa döndü ve bende vazgeçtim lazerden:( ve baya güvenilir bir yerden, doktora yaptırdım.neyse demek istediğim bu işe zaten çok para verdim ve artık kurtulmak istiyorum.Acaba nereden aldınız ve yeni kullanmaya başlamışsınız ama gerçekten faydası oluyormu?
Dediğim gibi canım ben yüzüme kullandım ve yüzde geç etki etiği söylensede ben ilk seanstan azda olsa incelme ve favorilerimle azalma gördüm ikinci seansımı yeni yaptım dahada iyi olacağımı umuyorum.Ayrıca yoğun bir formülüde olduğundan bir damlası avuç içi yere kadar yetiyor o yüzden iyi bence.Ben epilixirim diye bir siteden aldım googleye yazarsan çıkar.

Evet arkadaşlar,benim için bir hüsran daha oldu ve 74 tl yi resmen çöpe attım.. Hiç bir faydasını görmedim.1 şişe bitti ama gelin görün ki ne incelme ne azalma,hatta sanki azdılar daha çok..Epilasyon aleti ile alın diyolar,daha çok kazık gibi oldu tüylerim.Artık kimse düşmesin böyle tuzaklara, ZERRE KADAR FAYDASI YOK !

Evet arkadaşlar,benim için bir hüsran daha oldu ve 74 tl yi resmen çöpe attım.. Hiç bir faydasını görmedim.1 şişe bitti ama gelin görün ki ne incelme ne azalma,hatta sanki azdılar daha çok..Epilasyon aleti ile alın diyolar,daha çok kazık gibi oldu tüylerim.Artık kimse düşmesin böyle tuzaklara, ZERRE KADAR FAYDASI YOK !
Mağdur olmuşsunuz üzüldüm fakat ben bu ürün aldım ve gelişmeler azda olsa kendini gösteriyor acaba doğru olarak uyguladığınıza emin misniz yani seanstan sonra bir hafta boyunca nemlendirici kulanmamak gibi vs.

bu arada ben 3.seansımı yeni yaptım 2. seans sonuçlarımı yazıyorum.Bıyıklarımın sağ ve sol uçların azalma ve aşırı icelme var ama orta kısımlarda hiç bir incelme yok sadece çok geç çıktılar.Favorilerimde azalma olmamak la birlikte geç bir çıkış ve azda olsa dokunarak hissettiğim bir incelme var bilmiyorum psikolojikde olabilir,çenemin bir bölümnde ise bayağı incelme var.
Sonuçları yazmaya devam edicem.

Back