• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

bebeklerim geldim
lazerle ilgili soruya deniz hanımcım hemen yanıt vermiş
buyurun;

lazerle ilgili olarak ta,arkadas lazer seansina devam edecek ya,epilixir kullanmasin derim.bu noktaya kadar gelmis lazer ile,devam etsin,ama epilixir eklemesin icine.Lazer ile killar oldugu yerde yakiliyor,kil shaft denen govdesi yakiliyor,kok nasibini alirsa o da yniyor ama kapsulun icinde kaliyor,o yuzden lazer seansi killarin kokleriyle temizlendigi bir epilasyon ilemi yerine gecmez,epilixir de ogal olarak etki etmez.Boyle desem lazer ile epilixiri bir arada kullanmaya halen bu sekilde devam edenler de var,bu durumda da hangisi iyi etki etti hangisi etkisizdi ayirmak guc,kisisel tercih tabii,benim uyarim sonrasi boyle yapmayi tercih eene de bisey diyemem.Arkadas lazer uygulanmayan bir bolgesinde,koltuklati yada bikini yada ikisi birden kullansin,boyle denesin :)

annaşıldı mı ülen :mymeka:

ya ne manyak karilersiniz
sarkmadan hissizlikten girmiş ilmihalden çıkmışsınız :roflol:

Gurbikcim numuneleri ne zaman göndereceksin?
canım bunu az sonra sorucam Deniz hanıma tekrar
onumuzdeki hafta çıkıcak zannediyorum yuksek ihtimalle
cunku bizler için yeni üretim epilixir yollayacaklar zemuszemus
bayat olmicek len köfteler hadi yine iyisiniz -tatlicadiarzu-

Bende duymuştum kermit bunu:sinifsinif:
Son bir ayım sitede falan diyordun:gitme:
Niye bilmiyosunkiiiii:gitme:

Ya evlilik KK'ya girmeye engel mi:olmaz:
Hem açıkçası ben forumlarda senin yprumlarına çok gülüyorum, çok eğlenceli.Gir sen gene gir:lepi:

canlarım sevdiceğimin işi nedeniyle ordan oraya gezip durucaz
gittiğimiz yerlerde kalma sürelerimiz 2-3 ay bile değil
sabit bir tel. olmayacak dolayısıyla nasıl hallederim int. sorununu inanın bilmiyorum :gitme:

merhaba kızlaaar... gurbikim bir soru daha gelmişti benim aklıma
ayy unuttum ama yaaa yolda aklımdaydı ... yazılanları okurken unuttum... -tatlicadiarzu-

taam hatırladım ... :lepi:
biz hep bikini bölgesi diyoruz ama kastettiğimiz kısım genital de dahil değil mi ?
yoksa genital için bir sakıncası varmıdır acaba ...

bir de ben de hiç acı filan çekmem her yeri epilatörle de alırım ; ağdayla da... lakin epilatörüm sizlere ömür ... :gitme:
bu sıcakta da ağda çekilmez yaa... gerçi benim daha 2 hafta filan beklemem lazım...

len olm bikini bölgesi için nazikcesi
elbette kukunun tamamına uygulayabilirsin
içine kaçirma ama -tatlicadiarzu-

majeste dövcek bizi konu dışına çıktık deyu ama gene cvp vercem.kaydirigubbakcemile2
sonuçta konumuz ağda epilasyon, efenim çok da konu dışı sayılmayız herhal.:dilcikar:
şimdi canım dışardan hissetmesi gereken yerin üzerinde kıl yok ve içerde bi parça, ama vajen içinde deil onun önünde, halk arasında büzük diye bilinen klitoris.. o bizim kılını aldığımız bölgede de illa his vardır ama o yoğun sinir uçları olan bölge bu klitoris, oraya baskı oldukça şey oluyo anla.:kedi: yok ben de mrk edip okuduydum ondan. ama valla kitap resimsizdi abla delikafaduldeniçiniz rahat ossun caart cartt alın :lepi:

konu buraya gelmişken ikinci mevzu, sarkma meselesi. hani ağda sarkıtıyo derler ya. sir mi neyse işte. benim senelerdir kaşa gittiğim bi yer var, en son yüzümüz karartıp kadına sordum. kadın 20 küsür senelik güzellik salonu sahibi.. işte dedim sir ağdayı bezle sürünce sarkıyomuş falan.. ben dedi konserveyle alıyorum kolay diye dedi zaten o kadarcık yere nası bez yapıştırcan. hem de dedi ben hayatım boyunca oranın sarkmışını görmedim dedi, günde kaç dene görüyom senelerdir illa denk gelirdi dedi :roflol: sarkmaz öle oralar dedi. soradan düşündüm kadına ne teyzeler geliyodu "kutu" için, onlarınki sarkmadıysa kimseninki sarkmaz ayol.

kıllara ölümm :enbuyukkk: alkisalkisalkis

len december aferim kedi olalı bi fare tuttun, çok güzel anlatmışsın :lepi:

sarkma olayı dilden dile dolanıyor arkadaşlar
ama mantıklı düsünecek olursak sayet agda buna sebep olsaydı koltek altlarımız kaş derimiz
bıyık bolgemiz
hatta ve hatta bacaklarımız da sarkar, michelin lastiklerindeki aha şu turtle gibi olurduk gamyoncuiremsu

MICHELIN1.jpg

yaslanmanın etkisiyle olusabilecek deformasyonlar dısında herhangi sarkmayı tetikleyici bir duruma sebep olacağını sanmıyorum ağdanın
ama gene de deniz hanıma bi soralım :1closedeyes:

majeste dövcek bizi konu dışına çıktık deyu ama gene cvp vercem.kaydirigubbakcemile2
sonuçta konumuz ağda epilasyon, efenim çok da konu dışı sayılmayız herhal.:dilcikar:
şimdi canım dışardan hissetmesi gereken yerin üzerinde kıl yok ve içerde bi parça, ama vajen içinde deil onun önünde, halk arasında büzük diye bilinen klitoris.. o bizim kılını aldığımız bölgede de illa his vardır ama o yoğun sinir uçları olan bölge bu klitoris, oraya baskı oldukça şey oluyo anla.:kedi: yok ben de mrk edip okuduydum ondan. ama valla kitap resimsizdi abla delikafaduldeniçiniz rahat ossun caart cartt alın :lepi:

konu buraya gelmişken ikinci mevzu, sarkma meselesi. hani ağda sarkıtıyo derler ya. sir mi neyse işte. benim senelerdir kaşa gittiğim bi yer var, en son yüzümüz karartıp kadına sordum. kadın 20 küsür senelik güzellik salonu sahibi.. işte dedim sir ağdayı bezle sürünce sarkıyomuş falan.. ben dedi konserveyle alıyorum kolay diye dedi zaten o kadarcık yere nası bez yapıştırcan. hem de dedi ben hayatım boyunca oranın sarkmışını görmedim dedi, günde kaç dene görüyom senelerdir illa denk gelirdi dedi :roflol: sarkmaz öle oralar dedi. soradan düşündüm kadına ne teyzeler geliyodu "kutu" için, onlarınki sarkmadıysa kimseninki sarkmaz ayol.

kıllara ölümm :enbuyukkk: alkisalkisalkis

piqiii herşeyi annadım da konserve ne :kedi:

ya ne manyak karilersiniz
sarkmadan hissizlikten girmiş ilmihalden çıkmışsınız :roflol:

canım bunu az sonra sorucam Deniz hanıma tekrar
onumuzdeki hafta çıkıcak zannediyorum yuksek ihtimalle
cunku bizler için yeni üretim epilixir yollayacaklar zemuszemus
bayat olmicek len köfteler hadi yine iyisiniz -tatlicadiarzu-

O zaman biz şanslı denekler oluyoruzlaelaelaelaelae KK'nın ayrıcalığı bu olsa gerek:enbuyukkk:
Bu arada December arkadaşımız sağ olsun aydınlatmış bizleri :) Fakat bi konuda yanlışını düzeltmek istedim :) Büzük diye klitoriste denilmez :) Anneannemden biliyorum, büzük, anüstür bacılarkaydirigubbakcemile3 Bunuda düzeltmek istedimkaydirigubbakcemile3 Konserve olayını bende merak ettimdelikafadulden

Son düzenleme:
Back