• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

epilatörle alamam diyorsanız bence lapident marka ağda bantı ile alın ,onda ağda kalıntıları fazla olmuyor,hatta hızlıca çekip alırsanız hiç kalıntı olmuyor,geçmişte denemişliğim var onun için yazayım dedim

slm bende epilixir kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim;ilk seanstan sonra etkisini anlıyorsunuz tüyleriniz yada kıllarınız geç çıkmaya ve uyguladığınız bölgede boşluklar oluyor, ben özel bölge, koltukaltı ve yüzüme yapıyorum.Koltukaltı ve özel bölgede hızlı cevap alıyorsun seyrelmelerde var ama yüz bölgemde seyrelme varmı daha anlayamadım ama incelme kesinlikle var zaten söylenildiği gibi yüz bölgesi biraz daha geç cevap veriyor.Son bir not artık hepiniz biliyorsunuda yinede söylemek istedim epilatör kullanın bence ve beklemeden epilixiri sürün sonucu görünce epilatörün acısı vız gelecek :))

Birşey soracağım sizlere yüze epilatör uygulanır mı peki? Hiç denemişliği olan var mı? Sir ağdayı bir kez denemiştim suratıma 2 yıldır sivilce problemiyle uğraşıyorum ve hala iyileşmediler. Yüzde epilatör mü, iplik mi iyi sonuç verir sizce. İzne ayrılıyorum şimdi kesin alacağım epiliksiri kesin. Gurbik sana zahmet olmazsa Deniz Hanıma sorar mısın imkanın varsa, yüz için hangi yöntemi önerir.

Birşey soracağım sizlere yüze epilatör uygulanır mı peki? Hiç denemişliği olan var mı? Sir ağdayı bir kez denemiştim suratıma 2 yıldır sivilce problemiyle uğraşıyorum ve hala iyileşmediler. Yüzde epilatör mü, iplik mi iyi sonuç verir sizce. İzne ayrılıyorum şimdi kesin alacağım epiliksiri kesin. Gurbik sana zahmet olmazsa Deniz Hanıma sorar mısın imkanın varsa, yüz için hangi yöntemi önerir.
hımmm güzel bi soru gurbiğim bende sadece yüzüme kullanıcam :delphin: benimkiler zaten sert senağlama neyle alsak acaba yüzümüzü benim epilatörün yüz başlığı var ama bi kaç defa denedim kızarıklık olmuştu
:1no2:

hımmm güzel bi soru gurbiğim bende sadece yüzüme kullanıcam :delphin: benimkiler zaten sert senağlama neyle alsak acaba yüzümüzü benim epilatörün yüz başlığı var ama bi kaç defa denedim kızarıklık olmuştu
:1no2:

bende epilatörle aldım epilixiri uygulayacağım için hatta bende korkmuştum ama korktuğum kadar olmadı evet kızarıklık oluyor ama bi süre sonra geçiyo hatta ben beyaz tenliyim ve cildim gerçekten hassas buna rağmen sivilcede olmadı kızarıklıkta 1 saat içinde geçiyor

peki bide birsey sorcam diyilio ya sonra deo dorant felan sürmeyi peki yüzde ben makejimi sürerim onda birsey olurmu galiba iplede alabilirsin ondan sonra epilixiri sürersin bence sorun olma:D

Korkuyorum işte sir ağda canıma okudu, sivilce olmayan yüzümde yanak bölgesinde iki senedir sivilceden kurtulamadım. Ama pembepink bir sıkıntı olmadığını söylemiş, deneyeceğim inşallah.

Ben yüzümü iplede aldırdımi sirlede aldırdım.Sir nedense berbat yüzümü mahvetti.Bi daha asla. İp iyi. Epilatörümün yüz başlığıylada aldım bikaç defa. İple bi farkı yok.Ve epilatör tam tersi inceltiyo benim tüylerimi.Yani benim söyleyeceğim iple epilatör bence aynı. Bana göre yani.Hem bu kadar takma nasıl olsa Epilixir sayesinde tüylerimizden kurtulacağızzemuszemus

peki bide birsey sorcam diyilio ya sonra deo dorant felan sürmeyi peki yüzde ben makejimi sürerim onda birsey olurmu galiba iplede alabilirsin ondan sonra epilixiri sürersin bence sorun olma:D

İp veya epilatör evet fark etmiyor ama epilixir uyguladıktan sonra özelliklede seans bitmeden yani hani 24 saatte 3 defa sürüyoruz o zaman bir seans tamamlanmış oluyorya işte o 24 saat içinde bence fondoten tarzı makyaj malzemesi kullanma, o 24 saat için su dahil hiçbirşey değdirilmemeli deniyor eğer mecbur kalınıp su değdirirseniz ardından tekrar epilixir sürün diye yazıyor sitesinde

Ben yüzümü iplede aldırdımi sirlede aldırdım.Sir nedense berbat yüzümü mahvetti.Bi daha asla. İp iyi. Epilatörümün yüz başlığıylada aldım bikaç defa. İple bi farkı yok.Ve epilatör tam tersi inceltiyo benim tüylerimi.Yani benim söyleyeceğim iple epilatör bence aynı. Bana göre yani.Hem bu kadar takma nasıl olsa Epilixir sayesinde tüylerimizden kurtulacağızzemuszemus

İnşallah Lakito inşallah...Bi kurtulalım da hayırlısıyla...kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar,epilixir kullananlar bir hayli cok....peki sonucler nasil gercekten denildigi gibi etki gosteriyor mu.....ciltte herhangi bir tahris felan sozkonusumu.................lutfen bu bilgiler cok ihtiyacim var....kullanici yorumlarini dort gozle bekliyorum...sevgiler...

Kızlar bişi sorcam bende de epilixir var vücudumu şeker ağda ile alıp ugulasam olur dimi? Epilatörle alamam yahu apartman yıklır :S :D

zaten epilatörün yerine alternatif olarak sir ağda yerine şekerli ağdayı tavsiye ediyor epilixir yetkilisi,ağda yaptıktan sonrada dayanılır sıcaklıktaki su ile iyice keselenip kurulanmak sonrasındada.
şimdiden kolay gelsin sizede,umarım sizde iyi sonuçlar görürsünüz

zaten epilatörün yerine alternatif olarak sir ağda yerine şekerli ağdayı tavsiye ediyor epilixir yetkilisi,ağda yaptıktan sonrada dayanılır sıcaklıktaki su ile iyice keselenip kurulanmak sonrasındada.
şimdiden kolay gelsin sizede,umarım sizde iyi sonuçlar görürsünüz

Çok sağol,,inşallah hepimiz faydasını görürüz,,çok teşekkür ederim a.s.

20 şanslı üye epilixir numunelerini aldımı ,ne zaman kullanmaya başlayacaksınız ,sonuçları gözlemlemek aşağı yukarı bi 15 günü bulur çünki,çok merak ediyorum bu 20 şanslı üyede sonuçlar nasıl olacak,bende epilixir kullanıcısı olarak sizleri merakla bekliğiciğimm:))

yok henüz almadık bebekbeklerken. sanırım numuneleri alınca yeni bi topik açılır "gözlemler" diye.. en aşağı bir aylık işimiz var gibi görünüyor.

merhaba arkadaşlar ben epilixirle mayısta tanıştım yorumları okudum zaten bıkmıştım artık sipariş ettim ilk seansımı 19 haziranda yaptım.bikini bölgesinde ilk seansta %30 azalma oldu inanamadım yorum yapmak için bekledim yani tekrar çıkarlarmı diye hep korktum.ama çıkmadılar çok şükür.bikiniye 3. seansı uyguladım 13 gün oldu daha çıkmadılar.zaten çıkanların çoğu yumuşacık bebek tüyü gibi.diğerlerinde incelme var bitiriyoruz çok şükür.
benim için önemli olan yüzümdekilerdi çok hızlı çıkıyorlardı simsiyah.onlarında çıkış hızı yavaşladı renkleri açıldı yumuşadılar en zoru onlardı 4 seans yaptım artık yarısı çıkmıyor yarısıda beyaza yakın bir renk aldı görünmüyorlar ama ben biliyorum yerlerini yinede iyice körelsin diye 2 seans daha yapmaya kararlıyım.
kuruluk yapmadı.kaşıntı 1 dakikadan az sürüyor.alerjik bir yapım var ama çok şükür birşey yapmadı.kızarıklık kötü koku yok .aklıma gelen bunlar .merak ettikleriniz varsa seve seve yanıtlarım..sevgiler

merhaba arkadaşlar ben epilixirle mayısta tanıştım yorumları okudum zaten bıkmıştım artık sipariş ettim ilk seansımı 19 haziranda yaptım.bikini bölgesinde ilk seansta %30 azalma oldu inanamadım yorum yapmak için bekledim yani tekrar çıkarlarmı diye hep korktum.ama çıkmadılar çok şükür.bikiniye 3. seansı uyguladım 13 gün oldu daha çıkmadılar.zaten çıkanların çoğu yumuşacık bebek tüyü gibi.diğerlerinde incelme var bitiriyoruz çok şükür.
benim için önemli olan yüzümdekilerdi çok hızlı çıkıyorlardı simsiyah.onlarında çıkış hızı yavaşladı renkleri açıldı yumuşadılar en zoru onlardı 4 seans yaptım artık yarısı çıkmıyor yarısıda beyaza yakın bir renk aldı görünmüyorlar ama ben biliyorum yerlerini yinede iyice körelsin diye 2 seans daha yapmaya kararlıyım.
kuruluk yapmadı.kaşıntı 1 dakikadan az sürüyor.alerjik bir yapım var ama çok şükür birşey yapmadı.kızarıklık kötü koku yok .aklıma gelen bunlar .merak ettikleriniz varsa seve seve yanıtlarım..sevgiler

canım yaa harika bi haber bu..
inşallah biz de kurtulucaz kıllardan:sm_cool:

Back