majeste dövcek bizi konu dışına çıktık deyu ama gene cvp vercem.kaydirigubbakcemile2
sonuçta konumuz ağda epilasyon, efenim çok da konu dışı sayılmayız herhal.:dilcikar:
şimdi canım dışardan hissetmesi gereken yerin üzerinde kıl yok ve içerde bi parça, ama vajen içinde deil onun önünde, halk arasında büzük diye bilinen klitoris.. o bizim kılını aldığımız bölgede de illa his vardır ama o yoğun sinir uçları olan bölge bu klitoris, oraya baskı oldukça şey oluyo anla.:kedi: yok ben de mrk edip okuduydum ondan. ama valla kitap resimsizdi abla delikafaduldeniçiniz rahat ossun caart cartt alın :lepi:
konu buraya gelmişken ikinci mevzu, sarkma meselesi. hani ağda sarkıtıyo derler ya. sir mi neyse işte. benim senelerdir kaşa gittiğim bi yer var, en son yüzümüz karartıp kadına sordum. kadın 20 küsür senelik güzellik salonu sahibi.. işte dedim sir ağdayı bezle sürünce sarkıyomuş falan.. ben dedi konserveyle alıyorum kolay diye dedi zaten o kadarcık yere nası bez yapıştırcan. hem de dedi ben hayatım boyunca oranın sarkmışını görmedim dedi, günde kaç dene görüyom senelerdir illa denk gelirdi dedi :roflol: sarkmaz öle oralar dedi. soradan düşündüm kadına ne teyzeler geliyodu "kutu" için, onlarınki sarkmadıysa kimseninki sarkmaz ayol.
kıllara ölümm :enbuyukkk: alkisalkisalkis