• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

hissiz kısmı endişelendiriyo beni.
böyle ayda bir yaptıkça uyguladıkça anestolu bünye alışkanlık kazanmaz mı böylece etkisizleşmez mi ya da sürülen yerde sık sürüldüğü için hissizlik yaratmaz mı? konu bacağım ya da koltuk altım olsa neyse ama pikini bölgesi ya ondan endişeliyim hissizleşmesinden korkuyorum mazaallah:jeyyar::jeyyar:[/

hiç böyle düşünmemiştim :roflol: :roflol:

Ben geldıımzemuszemus

Anetstol süper fikir bende deneyebilirim ama epilixir uygulayacağımız yere kanımca olmaz.

Neticede krem.
Gözenekleri en başta tıkamayacak mı?
Seansları yaparken sonrasında krem, hatta su bile değmeyecek diyor.
Sonuçta yıkarız geçer elbet ama.
Normal ağda bile sürünce şekerinden dolayı pek tavsiye edilmiyor, bence önden onu sürmek kesinlikle olmaz.

Deniz Hanııııııım:sinifsinif:

Ben geldıımzemuszemus

Anetstol süper fikir bende deneyebilirim ama epilixir uygulayacağımız yere kanımca olmaz.

Neticede krem.
Gözenekleri en başta tıkamayacak mı?
Seansları yaparken sonrasında krem, hatta su bile değmeyecek diyor.
Sonuçta yıkarız geçer elbet ama.
Normal ağda bile sürünce şekerinden dolayı pek tavsiye edilmiyor, bence önden onu sürmek kesinlikle olmaz.

Deniz Hanııııııım:sinifsinif:

bebem emla ile ilgili bi sorun olmadıgını söylemişti deniz hanım
sanırım anestol ile de aynıdır durum
geçmiş sayflarda paylaşmıştım
iyice yıkayıp kuruladıktan sorna sürersek epilixiri sorun olmaz

ne emla nede anestol etki etmedi bende. hiiç uyuşturmadı. benim bacak koltukaltına dayanabiliyorum ama bikiniye hayatta yapamam kesin ölürüm acısından... bide yüzüm çok acıyoooo. bıktım bu yüzümdeki tüylerden...

bebem emla ile ilgili bi sorun olmadıgını söylemişti deniz hanım
sanırım anestol ile de aynıdır durum
geçmiş sayflarda paylaşmıştım
iyice yıkayıp kuruladıktan sorna sürersek epilixiri sorun olmaz

:dance::dance:
Sen sorsana kardeşine emla ne biliyor musun diye:kedi:
Öğrendimde biraz geç oldu:kedi:

Doğru şimdi hatırladım bencede çok mantıklı, ona izin varsa oda olur.
Ya-şa-sınnnnn:teytey:

Deneyeyim şunu bir:teytey:

çok zor bir seçim olacak.ben dahil olmak üzere o kadar çok kıl mağduru varki anlatamam.ama bu seçimde en çok çok tüylü olmaktan ziyade benim gibi hem çok tüylü hemde aşırı batık problemi olanlar arasında denenmesinde fayda var diye düşünüyorum.epilixir numunesi alanlar arasında olmayı ve deneyimlerimi forumda paylaşmayı çok isterim.numuneyi alacak arkadaşları şimdiden kutluyorum.hepimize sağlıklı günler.

ne emla nede anestol etki etmedi bende. hiiç uyuşturmadı. benim bacak koltukaltına dayanabiliyorum ama bikiniye hayatta yapamam kesin ölürüm acısından... bide yüzüm çok acıyoooo. bıktım bu yüzümdeki tüylerden...

bikiniyi neyle aliyon canım

çok zor bir seçim olacak.ben dahil olmak üzere o kadar çok kıl mağduru varki anlatamam.ama bu seçimde en çok çok tüylü olmaktan ziyade benim gibi hem çok tüylü hemde aşırı batık problemi olanlar arasında denenmesinde fayda var diye düşünüyorum.epilixir numunesi alanlar arasında olmayı ve deneyimlerimi forumda paylaşmayı çok isterim.numuneyi alacak arkadaşları şimdiden kutluyorum.hepimize sağlıklı günler.

bitanem numune için üye secimi bitti
üyeleri belirledik :)

Bende pro üye değilim .ama hayatımda ençok kurtulmak istediğim şey kıllar.epilixir ilk duyduğumda çok memnun oldum ama şuan almak için biraz beklemek zorundayım.yıllardır (şuan 36 yaşındayım) hayatımı pantalonla geçirmek zorunda kaldım.muğla'da oturuyorum ve bu sıcakta etek,kapri,şort vb..rahat giysiler yerine pantalonla gezmek zorunda kalıyorum.hele hele birde denize gideceğimiz zaman 1 ay önceden kıllarımı uzatmaya başlıyorum ki aldığımda düzgün olsunlar ve hemen çıkmasınlar diye.aylardır forumu okuyorum benim gibi okadar çok kişi var ki bu beni biraz rahatlatıyor .kendimi hep erkek gibi hissediyordum.inanın ki eşimde benden daha az tüy var.neyse çok uzatmışım.herkese sağlıklı ve tüysüz günler.numune kazanacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.

Ben tarıhlerı karıŞtırdım galıba .kazanan arkadaŞları tebrıkler.kusura bakmayın.numune daĞıtımını gÖrÜnce heyecanlanmıŞım da...

2. grup için bekleriz başvuruya hayatım
henüz net değil tarihi ama zannederim düğünden yani bayramdan sonraya kalır...
o zamana kadar ilk grubun gözlemlerini de almiş oluruz

Bende duymuştum kermit bunu:sinifsinif:
Son bir ayım sitede falan diyordun:gitme:
Niye bilmiyosunkiiiii:gitme:

merhaba kızlaaar... gurbikim bir soru daha gelmişti benim aklıma
ayy unuttum ama yaaa yolda aklımdaydı ... yazılanları okurken unuttum... -tatlicadiarzu-

taam hatırladım ... :lepi:
biz hep bikini bölgesi diyoruz ama kastettiğimiz kısım genital de dahil değil mi ?
yoksa genital için bir sakıncası varmıdır acaba ...

bir de ben de hiç acı filan çekmem her yeri epilatörle de alırım ; ağdayla da... lakin epilatörüm sizlere ömür ... :gitme:
bu sıcakta da ağda çekilmez yaa... gerçi benim daha 2 hafta filan beklemem lazım...

Back