- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.781
canim satis alsannn kücük süselerde satiliormus artik
sen de 20 ml liği mi merak ediyorsun garfieldcım, ben de sorayım isterseniz yerimseniben
kıslar merhaba! uzun bir aradan sonra ödevimi yapmış olarak geldim karşınıza. çok yoğun 2 ay geçirdim ve kendimle hiç ilgilenemedim. birazda mahcubum denek olarak ama isteyerek aksatmadığımdan emin olun.
dün 2. defa epilixir uygulamamı yaptım.
15.45 de duş çıkışı yaptın yaptın yoksa kalacaksın dedim aldım elime cımbızı 15 dk da tüylerimi aldım (bikini bölgesinde küçük bir alanda deniyorum)
16.00 da 1. seansımı
11.30 da 2. seansımı (çok uykum vardı 12 yi bekleyemedim)
ve sabah 7.30 da 3. seansımı tamamladım.
şimdi bekleyip sonuçlarını yazacağım size.
denediğim alanı uzun zamandır almadığımdan tüyler baya uzamıştı. kalın tüyler fazlaydı arada incelerde vardı. sanırım ilk uygulama olduğu için pek etki yapmadı. sabırla devam edeceğim. bakalım işe yarayacak mı?
sizi çok fazla takip edemedim. sanırım artık küçük şişelerde satılıyoruş. fiatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar
bayağı bi zamandır girememiştim buraya ,geçtiğimiz hafta kardeşimin düğünü vardı,düğün telaşesi sebebiyle hiç vaktim olmadı .
şimdi son bikaç sayfayı okudumda,20 ml şeklinde satışın başlatıldığını yazmışsınız
ama ben epilixir coma baktım yok böyle bi not...
ben bu hafta 2 şişe alcam inşallah ,epilixirim bitti çünki ve ben 8 seansımı geride bıraktım 9.uya devam edeceğim inşallah.
şimdi hepiniz merak ediyorsunuzdur bu kadar seans sonrası bendeki etkileri
ben kısa ve öz olarak en çok etki gördüğüm bölgeyi yazayım ,bacak bölgemde mükemmel etki gördüm ,çok az kıl çıkıyor artık.
diğer bölgeleri(kolatı ve bikini) beklemedeyim ,çok büyük bir etki göremedim henüz..
bıyıklarımda yine bacağım gibi çok iyi durumda,tek tük kıl çıkıyor
harika canım, inşallah umduğun sonuçları alırsın hihoyyyt
oof süper ya, darısı başımıza inşallah hihoyyyt
Ama ben sir ağdadan sonra yağ sürdürmüyorum zaten, iyice sıcak su ile yıkasam -tatlicadiarzu- , bu arada site çok yavaşşş
az kaldı kızlar
sizlerinde seansları hızla ilerliyor gördüğüm kadarıyla
öyle böyle zaman geçecek ve biz tamamen kurtulucaz istemediğimiz şu sinir kıllardan:)
sir ağda pek önerilmiyor canım çünkü temizlemek için yağ kullanılıyor ve o da gözenekleri kapatıyor..
benim 2. seansımı yapalı 2 hafta geçti.. Epilatörün kırdıkları uzadı şu anda.. yenilerden pek haber yok gibi
bu arada bu numuneleri 20 küsür kişi almıştı. Neden sadece 7-8 kişi yorum yazıyor onu da anlamış değilim.. :uhm:
Ama ben sir ağdadan sonra yağ sürdürmüyorum zaten, iyice sıcak su ile yıkasam -tatlicadiarzu- , bu arada site çok yavaşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?