Epilixir kullananların paylaşım alanı

ülen gurbiş gelsn kafa göz gircem ona bana epilixir numnesi yollucaktıÇok üzgünüm çoook
evlendı gitti kappiş gidiş o gidiş gelmedikötükedihüso
öldürcem onu bende okadar istemiştim halbukı klava:
hofssssssssssklava:

kıslar merhaba! uzun bir aradan sonra ödevimi yapmış olarak geldim karşınıza. çok yoğun 2 ay geçirdim ve kendimle hiç ilgilenemedim. birazda mahcubum denek olarak ama isteyerek aksatmadığımdan emin olun.
dün 2. defa epilixir uygulamamı yaptım.
15.45 de duş çıkışı yaptın yaptın yoksa kalacaksın dedim aldım elime cımbızı 15 dk da tüylerimi aldım (bikini bölgesinde küçük bir alanda deniyorum)
16.00 da 1. seansımı
11.30 da 2. seansımı (çok uykum vardı 12 yi bekleyemedim)
ve sabah 7.30 da 3. seansımı tamamladım.
şimdi bekleyip sonuçlarını yazacağım size.
denediğim alanı uzun zamandır almadığımdan tüyler baya uzamıştı. kalın tüyler fazlaydı arada incelerde vardı. sanırım ilk uygulama olduğu için pek etki yapmadı. sabırla devam edeceğim. bakalım işe yarayacak mı?
sizi çok fazla takip edemedim. sanırım artık küçük şişelerde satılıyoruş. fiatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar
bayağı bi zamandır girememiştim buraya ,geçtiğimiz hafta kardeşimin düğünü vardı,düğün telaşesi sebebiyle hiç vaktim olmadı .
şimdi son bikaç sayfayı okudumda,20 ml şeklinde satışın başlatıldığını yazmışsınız
ama ben epilixir coma baktım yok böyle bi not...
ben bu hafta 2 şişe alcam inşallah ,epilixirim bitti çünki ve ben 8 seansımı geride bıraktım 9.uya devam edeceğim inşallah.
şimdi hepiniz merak ediyorsunuzdur bu kadar seans sonrası bendeki etkileri
ben kısa ve öz olarak en çok etki gördüğüm bölgeyi yazayım ,bacak bölgemde mükemmel etki gördüm ,çok az kıl çıkıyor artık.
diğer bölgeleri(kolatı ve bikini) beklemedeyim ,çok büyük bir etki göremedim henüz..
bıyıklarımda yine bacağım gibi çok iyi durumda,tek tük kıl çıkıyor

harika canım, inşallah umduğun sonuçları alırsın hihoyyyt

oof süper ya, darısı başımıza inşallah hihoyyyt

kızlar deniz hanımdan aldığım maili aynen iletiyorum,
lütfen eleştirirken biraz insaflı olalım...

deniz hanım tanıdığım en ilgili insanlardandır.

iletisimden gelen butun mailleri,istisnasiz hepsini tek tek cevapliyorum.arada mailler hata veriyor,sebebi de bu kisilerin filtre ayarlari.Bu durumda cevaplari kendi ozel mail adresimden iletmeye calistigim bile oldu ama yine hata mesaji aldim her defasinda,kisilerin filtre ayarlari yabanci mail adreslerinden mail almaya kapali ise yapabilecegim hicbirsey yok.iletisim formunda telefon numarasi istemedik cunki tek tek telefonla buradan aramam olasi degil biliyorsun.bu durumda insanlar cevap almadim,ilgilenilmedi vs diyor ve kendilerince haklilar da ama olayin bu yonu var,bilinsin isterim..
Bana donen tum mailleri de sakliyorum ki olur birisi yazmadi cevap vermedi derse hata mailini tarihi ile gonderilen kisi ile gorebileyim,rahat rahat cevap vereyim.garfield sanirim,cevap alamadim demis,mutlak bu kisilerden biriydi,ici rahat olsun :)

merhaba herkese...güncelleme zamanı gelmiş de geçiyor sanırım... bu arada 20ml olayı süper olmuş... Deniz hanım çok yaşasın; numunem bitince ilk iş 20 mlliklerden almak olacak... opuyorumnanaktan

***tarih : 18 ekim ... koltukaltı 3.seans... seans arası tam 3 hafta...tüycük adedim 103... yani 7 tanesini kurban vermişiz epilixire...kaydirigubbakcemile3
yalnız şunu da söylemek istiyorum insan gözünün görmediği tüycükcükleri bile saydım..

10gün olacak nerdeyse; sabah inceledim 3-4 tane tüycükcük çıkmış... biraz uzasınlar sol koltukaltım ile renk farkını inceleyeceğim...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans

geçen cts almıştım çıkanları ama istanbulda olduğum için epilixir uygulayamadım...bu hafta da çıkmazlar sanırım... haftaya yapmayı düşünüyorum böylece seans aralığım 3hafta olmuş olacak...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans

alın ve çene bölgem ile aynı durum geçerli...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... seans süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans seans süresi : 30dk

bu haftasonu 3.haftam olacak ama alınacak kıvamda değiller...yine araya reglim girince sanırım 5 hafta olacak seans aralığım... :kedi: şu an çıktı çoğu ama çok kısalar... o yüzden renkte ; kalınlıkta ve genel olarak azalıp azalmadığına dair birşey söyleyemiyorum...

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans

3.seansı sanırım bikini ile aynı zamanda yapacağım çünkü ayak üstünde çıkan yok...

siparişler ilgili sorularınız hakkında deniz hanımın açıklamasını da ileteyim kızlar...

epilixir tamamen kendi sitesine tasiyoruz.uc tane urun hazirliyorum,onlar cikis yaptiginda epilixire olan dikkat dagilsin istemedim o yuzden www.epilixir.com adresine tasidim.ilk kargasa burdan cikti cunki herkes hollyherbs te ariyordu

epilixir.com da erkek siparis bayan siparis sayfalarini ayri ayri hazirladik.her iki sayfada da odeme bildirim formlari koyduk.kampanya bir hafta kadar oldu baslayali,kasim sonuna kadar gecerli.kampanyaya ozel fiyatlari odeme bildirim formuna kodladik zaten.siparisiniz sekmesine tiklandiginda 1adet epilixir 150 tl 2 adet epilixir 225 tl seklinde otomatikman cikiyor.ayrica 20 ml lik epilixir 40 tl bilgisi de siparisiniz sekmesinin altinda var.

odeme sekli diye bir baska sekme hazirladik,banka ile odemek isteyenler banka heaplarindan birine odeme yapip oyle form dolduracaklar,formda hangi bankaya odediklerini bildirdiklerinde biz o bankadan odeme onayi aliyoruz ve onay sonrasi hemen siparisi gonderiyoruz.ola ki kapida odeme istiyorlarsa yine odeme sekli altinda bu secenek var.kapidan odeme isaretleyip siparis adetlerini girdikerinde hemen kapida odeme ile gonderiyoruz.teslim alirken odemelerini yapiyorlar.ancak kapida odeme seceneginde kargo ucreti aliciya ait oluyor.

harika canım, inşallah umduğun sonuçları alırsın hihoyyyt

oof süper ya, darısı başımıza inşallah hihoyyyt

az kaldı kızlar
sizlerinde seansları hızla ilerliyor gördüğüm kadarıyla
öyle böyle zaman geçecek ve biz tamamen kurtulucaz istemediğimiz şu sinir kıllardan:)

kızlar ben ağdaya ve epilasyon aletine dayanamam ki, sir ağdayla alsam olur mu? yada sir ağdayla alıp sonuç alan var mı ?

sir ağda pek önerilmiyor canım çünkü temizlemek için yağ kullanılıyor ve o da gözenekleri kapatıyor..

benim 2. seansımı yapalı 2 hafta geçti.. Epilatörün kırdıkları uzadı şu anda.. yenilerden pek haber yok gibi

bu arada bu numuneleri 20 küsür kişi almıştı. Neden sadece 7-8 kişi yorum yazıyor onu da anlamış değilim..
:uhm:

Ama ben sir ağdadan sonra yağ sürdürmüyorum zaten, iyice sıcak su ile yıkasam -tatlicadiarzu- , bu arada site çok yavaşşş

az kaldı kızlar
sizlerinde seansları hızla ilerliyor gördüğüm kadarıyla
öyle böyle zaman geçecek ve biz tamamen kurtulucaz istemediğimiz şu sinir kıllardan:)

evet tatlım inşallah, bu akşam bikiniye 4. seansı uygulucam
bakalım neler olacak, azalma var gibi görüyorum...

evet canım 20 küsür değil 30 kişi aldı ama malesef hepsi yazmıyor...

Ama ben sir ağdadan sonra yağ sürdürmüyorum zaten, iyice sıcak su ile yıkasam -tatlicadiarzu- , bu arada site çok yavaşşş

öyle olur canım, yağ kullanmıyosan, önemli olan gözenekler kapanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…