• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Ben daha cok yeni sayilirim.yuzumde,genital bolgemde,koltuk altimda deniyorum.yuzum ve koltuk altimi cok sik aldigim icin cok net 1sey anlayamiyorum ama sanki zayiflama var.genital bolgemde 2.seans sonrasi zayiflama ve yer yer acilma var.aslinda 3.seansi yapacak kadar uzamislardi-bu arada epilixir kesinlikle gec cikariyor-ama regl oncesi hormonlarim kuvvetlyken surmek istemedim.simdi regliyim.reglden sonraki 3-5 gunu bekliyorum. ve az once yorumlari okurken bir arkadas bu kez hizli uzadilar demis.acaba regl oncesi donemde olabilir mi?
Epilixiri su an deneme asamasinda oldugumdan genis bolgelerde kullanmiyorum.ki ben 100 ml lik epilixir almama ragmen baya bi kullandim.20 ml lik sise kullanan arkadaslar nasil oluyor da bu kadar az kullanabiliyorlar?... ve iste en son alt bacagimi aldigimda kucuk bir bolgeye epilixir surdum.sanki orda hic kil cikmamis gibi.(bacagimda daha once bebekbeklerken'in tavsiyesiyle hazirladigim karisimi kullaniyorum.belki de onun etkisi.)

ölemi bende daha yeni basladim epilixirie cok güvendigim ürün umarimmmm da öle olur o yüzden biside yazamiorummmmm ama insallah faydasini hepimiz görürüsüz ama baya olumlu yazdigin icin saol;)

cenebazcim ya bisi sorcammm biraz endiselendimde mesala diyelim ben tüylerimi 20.00 aldim ve epilixiri 5 dakka sonra sürdüm hani hepsini ice temizlene kadar

sonra sabah 3.15 sürdümse epilixiri yani bi kac dakika arada vark olsa sorun olurmu siz napiorsunuzzzz

o kadar dakikalık farklardan bişi olmaz kuzucum :1hug:

Kızlar ben 9 ekimde yapmıştım 2. seansımı.
12 gün oldu yani yapalı. Ama tüylerim çok uzadı.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim; Hala çıkmayan yerler var.
Bu arada 2 aydır adet olamıyorum bi hormon bozukluğu olmuş olabilir. Yani çok çabuk çıktılar bu sefer.
Şimdi 3. seansımı uzatmadan yapmayı düşünüyorum.
Yani 1 ay geçmesini beklemeyeceğim. Madem uzadılar yapayım dimi :))

evet uzadılarsa al bence şekercim kaydirigubbakcemile5

Benim de sizlere bir sorum olacak..
Karma bir cilde sabihim.yuzumu nemlendirmezsem yer yer cok kuruyor.boyle pul pul oluyor.epilixiri yuzumde kullanirken krem surmemeliyim.1-2 gun surmeden idare ediyorum fakat sonrasinda az da olsa surmek zorunda kaliyorum.yagsiz-su bazli kremler oldugunu biliyorum.netten baktim.ama pek ucuz sayilmazlar.tecrubesi?fikri olan?

deniz hanim yazmis 1 hafta kacinizzz bilemem bende ayni sorun makejimle calistigim icin ve makej yaptigin icinn önemlisi dedi 24 saatin icinde epilixiri sürmesi ve su degirmemesiiii.... bukadarini diyebilirim

3 seansımı uyguladım arkadaŞlar dÜn

yıne aynı Şekılde aĞdayla bıyık bÖlgeme uyguladım tÜylerımde azalma yok sankı ama renklerı sararıyo yanı Çok uzamayınca bellı olmuyo gerÇı daha 3 yenı yaptım bakalım bundan sonra ne olucak Şımdılık Çok memnunum bu arada gurbık geldımı

hanimlar...ne guzel kullnma firsati bulanlar bayagi olmus,ben de henuz arstirma safhasindayim...bu aralar siparis vermek istiyorum...ama malum kil tuy cok olunca bir sise yetermi acaba diyorum...bu konuda tecrubelerinizi paylasirmisiniz...gercekten bir sisesi tum vucuttaki killari yokm etmeye yetiyor mu...herkese sevgiler..

Bende hala adet olmayı bekliyorum çenem.
Uzadılar ama bi olsamda öyle yapsam diyorum.
Çünkü neredeyse 2 ay oldu hala olmadım. Hormonlarımında şu sıralar bozuk olduğunu düşünüyorum bu gecikme yüzünden.
Çünkü ilk seansımda böyle olmamıştı. BU kadar çabuk uzamamışlardı.
O yüzden bir kaç gün daha bekleyeyim adet olmayı.
3. seansımı ozaman yapayım diyorum.

Kızlar bu epilixirin 20 ml'lik olanı ne kadar acaba?

ödeme bildirim formunda 40 tl olarak görülüyor(epilixir.com da ) ancak 20 ml yi nereden sipariş edebileceğimi bulabilmiş değilim yada kampanyadan yararlanıp 2 şişe istemeyi. hollyherbs.com da buy now a tıklayınca direkt 100 usd olan çıkıyor bu konuda birileri beni de aydınlatrsa sevinicem

3 seansımı uyguladım arkadaŞlar dÜn

yİne aynı Şekİlde aĞdayla bıyık bÖlgeme uyguladım tÜylerİmde azalma yok sankİ ama renklerİ sararıyo yanİ Çok uzamayınca bellİ olmuyo gerÇİ daha 3 yenİ yaptım bakalım bundan sonra ne olucak Şİmdİlİk Çok memnunum bu arada gurbİk geldİmİ

güzel haberlerini bekliyoruz canımcım hihoyyyt
gurbikimiz daha gelmedi :hulya:

Kızlar bu epilixirin 20 ml'lik olanı ne kadar acaba?

40 liraymış canım

hanimlar...ne guzel kullnma firsati bulanlar bayagi olmus,ben de henuz arstirma safhasindayim...bu aralar siparis vermek istiyorum...ama malum kil tuy cok olunca bir sise yetermi acaba diyorum...bu konuda tecrubelerinizi paylasirmisiniz...gercekten bir sisesi tum vucuttaki killari yokm etmeye yetiyor mu...herkese sevgiler..

benim yeni sayılır daha bolca kullanıyorum biterse yine alırım diye ama yeter gibi geliyor :hulya:

Bende hala adet olmayı bekliyorum çenem.
Uzadılar ama bi olsamda öyle yapsam diyorum.
Çünkü neredeyse 2 ay oldu hala olmadım. Hormonlarımında şu sıralar bozuk olduğunu düşünüyorum bu gecikme yüzünden.
Çünkü ilk seansımda böyle olmamıştı. BU kadar çabuk uzamamışlardı.
O yüzden bir kaç gün daha bekleyeyim adet olmayı.
3. seansımı ozaman yapayım diyorum.

nehirim doktora gitsene kuzum, geçmiş olsun tatlım
güzel haberler getir bize delikafadulden

ödeme bildirim formunda 40 tl olarak görülüyor(epilixir.com da ) ancak 20 ml yi nereden sipariş edebileceğimi bulabilmiş değilim yada kampanyadan yararlanıp 2 şişe istemeyi. hollyherbs.com da buy now a tıklayınca direkt 100 usd olan çıkıyor bu konuda birileri beni de aydınlatrsa sevinicem

ben pek bilmiyorum canım, ben bu kampanyalar yokken almıştım
iletişim bölümüne yazsanıza ilgilenirler mutlaka

slm arkadaşlar ben yeni katıldım...ben istenmeyen tüyler hakkında yardımızı istiyorum..işlem yapyorken canım çok yanıbıktım bu tüylerden bu tüylerden kurtulmak için epilxir dan bahsetmişsiniz...ben yardım istiyorum beni yönlendirin size çok güveniyorum..bide yeni extrajel aldım faydasını ören varmı

slm arkadaşlar ben yeni katıldım...ben istenmeyen tüyler hakkında yardımızı istiyorum..işlem yapyorken canım çok yanıbıktım bu tüylerden bu tüylerden kurtulmak için epilxir dan bahsetmişsiniz...ben yardım istiyorum beni yönlendirin size çok güveniyorum..bide yeni extrajel aldım faydasını gören varmı...epilxir almak istiyorum fiyatı ve bi kart üyeliğinden bahsediliyo beni aydınlatırmısınız..lütfennnn....cvp.bekliyorum..:utangac:

slm arkadaşlar ben yeni katıldım...ben istenmeyen tüyler hakkında yardımızı istiyorum..işlem yapyorken canım çok yanıbıktım bu tüylerden bu tüylerden kurtulmak için epilxir dan bahsetmişsiniz...ben yardım istiyorum beni yönlendirin size çok güveniyorum..bide yeni extrajel aldım faydasını gören varmı...epilxir almak istiyorum fiyatı ve bi kart üyeliğinden bahsediliyo beni aydınlatırmısınız..lütfennnn....cvp.bekliyorum..:utangac:

100ml epilixir 150 tl HollyHerbs dan satışı yapılıyor paypal ile, onun dışında numune grubu yapılacak 2. kez ama ne zaman belli değil ona da kadınlarkulubü pro üyelerinden seçilecek

100ml epilixir 150 tl HollyHerbs dan satışı yapılıyor paypal ile, onun dışında numune grubu yapılacak 2. kez ama ne zaman belli değil ona da kadınlarkulubü pro üyelerinden seçilecek

pro üye olmak için de

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/

burdaki konuları incelemekte fayda var şutarafagitti

Back