- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.761
Ben daha cok yeni sayilirim.yuzumde,genital bolgemde,koltuk altimda deniyorum.yuzum ve koltuk altimi cok sik aldigim icin cok net 1sey anlayamiyorum ama sanki zayiflama var.genital bolgemde 2.seans sonrasi zayiflama ve yer yer acilma var.aslinda 3.seansi yapacak kadar uzamislardi-bu arada epilixir kesinlikle gec cikariyor-ama regl oncesi hormonlarim kuvvetlyken surmek istemedim.simdi regliyim.reglden sonraki 3-5 gunu bekliyorum. ve az once yorumlari okurken bir arkadas bu kez hizli uzadilar demis.acaba regl oncesi donemde olabilir mi?
Epilixiri su an deneme asamasinda oldugumdan genis bolgelerde kullanmiyorum.ki ben 100 ml lik epilixir almama ragmen baya bi kullandim.20 ml lik sise kullanan arkadaslar nasil oluyor da bu kadar az kullanabiliyorlar?... ve iste en son alt bacagimi aldigimda kucuk bir bolgeye epilixir surdum.sanki orda hic kil cikmamis gibi.(bacagimda daha once bebekbeklerken'in tavsiyesiyle hazirladigim karisimi kullaniyorum.belki de onun etkisi.)
Epilixiri su an deneme asamasinda oldugumdan genis bolgelerde kullanmiyorum.ki ben 100 ml lik epilixir almama ragmen baya bi kullandim.20 ml lik sise kullanan arkadaslar nasil oluyor da bu kadar az kullanabiliyorlar?... ve iste en son alt bacagimi aldigimda kucuk bir bolgeye epilixir surdum.sanki orda hic kil cikmamis gibi.(bacagimda daha once bebekbeklerken'in tavsiyesiyle hazirladigim karisimi kullaniyorum.belki de onun etkisi.)