- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.741
slm kızlar ben çoktandır buraya gelemedim 1 seans kullandım 2,ye fırsat bulamadım çünkü bebişimi kaybetmiştim üzüntümden aklıma bile gelmedi :gitme:ama bu ay tekrar başlıycam kullanmaya ilk defa kullandığımdada bayağı gecikme olmuştu bende bakalım bu sefer nasıl olucak azalıcakmı:sinifsinif:
slm kızlar ben çoktandır buraya gelemedim 1 seans kullandım 2,ye fırsat bulamadım çünkü bebişimi kaybetmiştim üzüntümden aklıma bile gelmedi :gitme:ama bu ay tekrar başlıycam kullanmaya ilk defa kullandığımdada bayağı gecikme olmuştu bende bakalım bu sefer nasıl olucak azalıcakmı:sinifsinif:
20 ml hali de satılmaya başlanmış 40 tl ye bu arada alışlarınızı hollyherbs den mi yoksa epilixir.com dan mı yaptınız ?
yorumların çoğunu okudum 175 sayfa dile kolay:)
şimdi alsam mı almasam mı bilemedim.150 tl az değil öğrenci için.hatta indirim var diye bi de utanmadan 2 şişe alsam diye aklıma getirmiyorum değil ama ya bende etkili olmazsa o zaman çok üzülürüm ya.yüzüm için kullanıcam ama bakalım para biriktirmeye başlıyayım.
20 ml hali de satılmaya başlanmış 40 tl ye bu arada alışlarınızı hollyherbs den mi yoksa epilixir.com dan mı yaptınız ?
kredi kartıyla ödemelerde işlem hangi site üzerinden yapılıyor epilixir.com da ödeme bildirim formu var ama ödemeyi nerden yapıyorum ki ödemeyi bildiriyorum
canım gurbaa evlenip evinin kadını olduğu için gelemiyor değil...
eşinin işi sebebiyle sabit bir yerde bulunamıyorlar o yüzden de net kullanamıyor...
2.deneme grubu için ; ilk numunelerin sonuçlarına göre karar verilecek... yani gurbik gelmese de 2.grupla ilgili çalışmalar başlayabilir... yerimseniben
Canım iyide gurba ekim başında başlıcak demişti 2.gruba. Ekimin sonuna geldik biz. O zaman o gelmiyosa başlatılsın( Valla bekleye bekleye yaprak çıkacak artık bizde ( Sırf bunun için pro üye olmuştum ben
arkadaşlar ziraat bankasından havale yapan var mı epilixir almak için? ben bir türlü yapamadım havaleyi. deniz hanım la da görüştüm olmadı. verdiği müşteri numarası bulunamadı diyo. bu arada internet üzerinden havale yapmaktan bahsediyorum. yardımcı olursanız çok sevincem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?