Epilixir kullananların paylaşım alanı

Birde lazer epilasyondan epilixire geçiş yapan var mı? Ben k.altı ve bikini için lazere gidiyorum acaba bıraksam mı? Kızlar çok soru soruyorum ama ne yapayım bayaaa heyecanlandım zemuszemus

Öncelikle teşekkür ederim ilgin için.

Evet Deniz hanımın dediği gibi olabilir ama benim ilk mailime yazdığı cevap geldi..2.'si (yani fiyatı) gelmemişti..O yüzden mail ayarlarımdan olduğunu düşünmüyorum..Neyse yine de teşekkür ederim her ikinize de..

benim seasım persembe gunu bikini bolgem icin ama bulusmaya gidecem
cenem bigunden bise olurmu yawrim yhaaaa ertlesem seansımı:kedi:

Birde lazer epilasyondan epilixire geçiş yapan var mı? Ben k.altı ve bikini için lazere gidiyorum acaba bıraksam mı? Kızlar çok soru soruyorum ama ne yapayım bayaaa heyecanlandım zemuszemus

pudingcim lazer yapanlar için devam edin diyorlar, önerilen bu şekilde yani.

canım ben deniz hanımın herkesle tek tek ilgilendiğine bizzat şahidim.
zaten o mesaja da çok şaşırdım, ama demek bir şekilde bir aksilik olmuş
belki mail ayarlarındandır belki başka şeydendir ama aksilik işte
ben de teşekkür ederim canım... :1hug:

Nehir 21 in sadece bu topikteki mesajlarını nasıl görebilirim, tek tek bakamam ki mafoldumben

ben sana bulucam birazdan canım eğer beklersen.

sanırım kullananlar memnun görünüyor anladığım kadarıyla,nereden temin edilebilir peki?

epilixir.com sitesinden temin edebilirsin canım, evet genel olarak memnunuz, tam olarak bitince daha da memnun olucaz bence :lepi:

benim seasım persembe gunu bikini bolgem icin ama bulusmaya gidecem
cenem bigunden bise olurmu yawrim yhaaaa ertlesem seansımı:kedi:

ooy kimle buluşman var bakim laelaelaelaelae
sen gel de gerekirse ben seni yolurum buluşmada :roflol:
şaka bi yana istersen 1 gün öncesinden yap, ama ben mecburen 1 hafta aksattım mesela bu defa, arada oluyor böyle aksamalar napalım :sm_confused:

pudingcim işte nehircimin yaptığı 2 seans ve sonrası şutarafagitti

Çoooooooooooook teşekkür ederim Çenebazım opuyorumnanaktan , nasıl hayra geçti anlatamam kaydirigubbakcemile5, inşallah bende deneyimlerimi yazarım, kargonun gelmesini heyecanla bekliyorum, öpüyorumm hepinizi Şeniz

kizlar ben ayak parmaklarima ve ellerime 6 gün önce seansimi bitirmistim dünen ikinci seansimi yaptim ellerime ayaklarimda cikan yok tek tük onlarda uzasin alim ellerimde (parmaklarim) fark ettim sari renge yakin cikan tüyler var ve acik tüylerde göriorumm su an böleee

çok güzel kelebekim hihoyyyt

ben de bikini bölgesine 3. seansımı bitirmiş bulunmaktayım hihoyyyt

eldiven artı epilatör uyguladım, azalmış gibi geliyolar ama hadi hayırlısı delikafadulden

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

hatası var epilixir.com da düzelir inşallah çabuk siparişimi vericem ben de

epilixirden satılıyormuş mailime cvp gelmiş holly nin sitesinde de sipariş bilgileri için epilixir.com a yönlendiriliyorsunuz lütfen tıklayın diye birşey yazıyor

ozgish merhaba
bende bugün sipariş verdim,epilixir com çalışmayınca hollyherbs ten mesaj attım,cvp geldi,yani hollyherbsten atılan mesajda iletiliyor ,bilgine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…