- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.761
cenebazcim ya bisi sorcammm biraz endiselendimde mesala diyelim ben tüylerimi 20.00 aldim ve epilixiri 5 dakka sonra sürdüm hani hepsini ice temizlene kadar
sonra sabah 3.15 sürdümse epilixiri yani bi kac dakika arada vark olsa sorun olurmu siz napiorsunuzzzz
Kızlar ben 9 ekimde yapmıştım 2. seansımı.
12 gün oldu yani yapalı. Ama tüylerim çok uzadı.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim; Hala çıkmayan yerler var.
Bu arada 2 aydır adet olamıyorum bi hormon bozukluğu olmuş olabilir. Yani çok çabuk çıktılar bu sefer.
Şimdi 3. seansımı uzatmadan yapmayı düşünüyorum.
Yani 1 ay geçmesini beklemeyeceğim. Madem uzadılar yapayım dimi :))
Kızlar bu epilixirin 20 ml'lik olanı ne kadar acaba?
3 seansımı uyguladım arkadaŞlar dÜn
yİne aynı Şekİlde aĞdayla bıyık bÖlgeme uyguladım tÜylerİmde azalma yok sankİ ama renklerİ sararıyo yanİ Çok uzamayınca bellİ olmuyo gerÇİ daha 3 yenİ yaptım bakalım bundan sonra ne olucak Şİmdİlİk Çok memnunum bu arada gurbİk geldİmİ
Kızlar bu epilixirin 20 ml'lik olanı ne kadar acaba?
hanimlar...ne guzel kullnma firsati bulanlar bayagi olmus,ben de henuz arstirma safhasindayim...bu aralar siparis vermek istiyorum...ama malum kil tuy cok olunca bir sise yetermi acaba diyorum...bu konuda tecrubelerinizi paylasirmisiniz...gercekten bir sisesi tum vucuttaki killari yokm etmeye yetiyor mu...herkese sevgiler..
Bende hala adet olmayı bekliyorum çenem.
Uzadılar ama bi olsamda öyle yapsam diyorum.
Çünkü neredeyse 2 ay oldu hala olmadım. Hormonlarımında şu sıralar bozuk olduğunu düşünüyorum bu gecikme yüzünden.
Çünkü ilk seansımda böyle olmamıştı. BU kadar çabuk uzamamışlardı.
O yüzden bir kaç gün daha bekleyeyim adet olmayı.
3. seansımı ozaman yapayım diyorum.
ödeme bildirim formunda 40 tl olarak görülüyor(epilixir.com da ) ancak 20 ml yi nereden sipariş edebileceğimi bulabilmiş değilim yada kampanyadan yararlanıp 2 şişe istemeyi. hollyherbs.com da buy now a tıklayınca direkt 100 usd olan çıkıyor bu konuda birileri beni de aydınlatrsa sevinicem
slm arkadaşlar ben yeni katıldım...ben istenmeyen tüyler hakkında yardımızı istiyorum..işlem yapyorken canım çok yanıbıktım bu tüylerden bu tüylerden kurtulmak için epilxir dan bahsetmişsiniz...ben yardım istiyorum beni yönlendirin size çok güveniyorum..bide yeni extrajel aldım faydasını gören varmı...epilxir almak istiyorum fiyatı ve bi kart üyeliğinden bahsediliyo beni aydınlatırmısınız..lütfennnn....cvp.bekliyorum..
slm arkadaşlar ben yeni katıldım...ben istenmeyen tüyler hakkında yardımızı istiyorum..işlem yapyorken canım çok yanıbıktım bu tüylerden bu tüylerden kurtulmak için epilxir dan bahsetmişsiniz...ben yardım istiyorum beni yönlendirin size çok güveniyorum..bide yeni extrajel aldım faydasını gören varmı...epilxir almak istiyorum fiyatı ve bi kart üyeliğinden bahsediliyo beni aydınlatırmısınız..lütfennnn....cvp.bekliyorum..
100ml epilixir 150 tl HollyHerbs dan satışı yapılıyor paypal ile, onun dışında numune grubu yapılacak 2. kez ama ne zaman belli değil ona da kadınlarkulubü pro üyelerinden seçilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?