• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Birde lazer epilasyondan epilixire geçiş yapan var mı? Ben k.altı ve bikini için lazere gidiyorum acaba bıraksam mı? Kızlar çok soru soruyorum ama ne yapayım bayaaa heyecanlandım zemuszemus

kızlar deniz hanımdan aldığım maili aynen iletiyorum,
lütfen eleştirirken biraz insaflı olalım...

deniz hanım tanıdığım en ilgili insanlardandır.

iletisimden gelen butun mailleri,istisnasiz hepsini tek tek cevapliyorum.arada mailler hata veriyor,sebebi de bu kisilerin filtre ayarlari.Bu durumda cevaplari kendi ozel mail adresimden iletmeye calistigim bile oldu ama yine hata mesaji aldim her defasinda,kisilerin filtre ayarlari yabanci mail adreslerinden mail almaya kapali ise yapabilecegim hicbirsey yok.iletisim formunda telefon numarasi istemedik cunki tek tek telefonla buradan aramam olasi degil biliyorsun.bu durumda insanlar cevap almadim,ilgilenilmedi vs diyor ve kendilerince haklilar da ama olayin bu yonu var,bilinsin isterim..
Bana donen tum mailleri de sakliyorum ki olur birisi yazmadi cevap vermedi derse hata mailini tarihi ile gonderilen kisi ile gorebileyim,rahat rahat cevap vereyim.garfield sanirim,cevap alamadim demis,mutlak bu kisilerden biriydi,ici rahat olsun :)

Öncelikle teşekkür ederim ilgin için.

Evet Deniz hanımın dediği gibi olabilir ama benim ilk mailime yazdığı cevap geldi..2.'si (yani fiyatı) gelmemişti..O yüzden mail ayarlarımdan olduğunu düşünmüyorum..Neyse yine de teşekkür ederim her ikinize de..

benim seasım persembe gunu bikini bolgem icin ama bulusmaya gidecem
cenem bigunden bise olurmu yawrim yhaaaa ertlesem seansımı:kedi:

Birde lazer epilasyondan epilixire geçiş yapan var mı? Ben k.altı ve bikini için lazere gidiyorum acaba bıraksam mı? Kızlar çok soru soruyorum ama ne yapayım bayaaa heyecanlandım zemuszemus

pudingcim lazer yapanlar için devam edin diyorlar, önerilen bu şekilde yani.

Öncelikle teşekkür ederim ilgin için.

Evet Deniz hanımın dediği gibi olabilir ama benim ilk mailime yazdığı cevap geldi..2.'si (yani fiyatı) gelmemişti..O yüzden mail ayarlarımdan olduğunu düşünmüyorum..Neyse yine de teşekkür ederim her ikinize de..

canım ben deniz hanımın herkesle tek tek ilgilendiğine bizzat şahidim.
zaten o mesaja da çok şaşırdım, ama demek bir şekilde bir aksilik olmuş
belki mail ayarlarındandır belki başka şeydendir ama aksilik işte
ben de teşekkür ederim canım... :1hug:

Nehir 21 in sadece bu topikteki mesajlarını nasıl görebilirim, tek tek bakamam ki mafoldumben

ben sana bulucam birazdan canım eğer beklersen.

sanırım kullananlar memnun görünüyor anladığım kadarıyla,nereden temin edilebilir peki?

epilixir.com sitesinden temin edebilirsin canım, evet genel olarak memnunuz, tam olarak bitince daha da memnun olucaz bence :lepi:

benim seasım persembe gunu bikini bolgem icin ama bulusmaya gidecem
cenem bigunden bise olurmu yawrim yhaaaa ertlesem seansımı:kedi:

ooy kimle buluşman var bakim laelaelaelaelae
sen gel de gerekirse ben seni yolurum buluşmada :roflol:
şaka bi yana istersen 1 gün öncesinden yap, ama ben mecburen 1 hafta aksattım mesela bu defa, arada oluyor böyle aksamalar napalım :sm_confused:

Kızlar ben ilk seansımı göbek ve etrafı (karın) - sır altı kuyruk sokumu üstüne yapmış bulunmaktayım.
30 ağustosta.
Neredeyse 1 ay oldu çoğu tüyüm tamamen çıktı. Ama hala çıkmayan bölgelerim var.
Şöyle tarif edeyim sanki seyrek gibi görünüyorlar.

2. seansımı bugün yada yarın yapmayı planlıyorum.

Arkadaşlar hepinizden çook özür diliyorum.
Gerçekten çok yoğundum 2. seansımı yapmaya bir türlü vaktimi ayıramadım, o yüzden gelip yazamamıştım.

Çok şükür dün bugün itibariyle 2. seansım bitmiş durumda.
Bilgilerimi, deneyim ve gözlemlerimi paylaşıyorum dikkat dikkat :))

İlk seansımı 30 Ağustos'ta yapmıştım.
Sırtımın altı, kuyruk sokumunun üstü - göbek ve karın çevresi.
Benim buradaki tüylerim çok ince ve biraz uzun.
Epilasyon çok zor oluyor.

Öncelikle epilatörle almaya başladım ancak kırdığı için şekerli ağdaya geçtim.
Daha sonra dayanabileceğim sıcaklıkta su tuttum gözeneklerimi açmak için.
Ve 8 saat arayla epilixir'i sürdüm ve 1. seansımı tamamladım.
Tüyler yaklaşık 2 hafta sonra çıkmaya başladı.
İlk başta epilatörle alınan tüyler 2. ve 3. günü uzamaya başlamışlardı.

Ve tekrar etmek istediğim bir noktada: benim uyguladığım bölgedeki tüyler zayıf olduğu için diğer yerlerden daha geç sonuç alacağımı biliyorum.

Buna rağmen aradan 1 ayı geçti yaklaşık 40 günü geçti ilk seansımdan ama tüylerin seyreldiğini gördüm.
Tabiki çok fazla değil ama hala çıkmayan yerler vardı.

Vee dün akşam 2. epilasyonumu yaptım.
Ve bu sefer sir ağdayla.

Çünkü epilatörlede şekerli ağdaylada alınmıyor tüylerim.
Sir ağdayla aldım ve yağını SÜRMEDİM.
Ağdayı iyice temizledim yağını sürmemek için. Çünkü yağ gözenekleri tıkıyor.
Epilixir in etkili olabilmesi içinde gözeneklerin tamamen açık olması gerekiyor biliyoruzki.
Ağda yaptıktan sonra banyoya girdim ve dayanabildiğim kadar sıcak su tuttum, gözenekler dahada açılsın diye.
Ve bugün itibariyle 8 saat arayla 3 kez sürerek 2. seansımı tamamlamış bulunmaktayım.

Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım şimdilik hoşçakalın :))

Çenem gurbikim ve Deniz Hanım çok özür dilerim ancak yapabildim ve yazabildim.
Biliyordum ihmal etmemeliydim burayı ama çok yoğundum bu aralar ancak gelebildim.

Bundan sonra seans aralarını bu kadar uzatmayacağım :)))

9 Ekim 2009 tarihli mesajımdan alıntı

Hanımlar 2. seansımı yapalı 11 gün oldu.
Ama bu sefer biraz hızlı uzadılar. Yakın zamanlarda 3. seansımı yapmayı planlıyorum.
Tabi bu arada uzadılar derken, hala çıkmayan yerler var seyrek.
Ama geçen seferkinden daha hızlı çıktı gibi geldi bana.

Birde sırtım sivilce oldu göbeğimdede bi kaç tane var.
Neden oldu anlamadım. Çok hassas cildim belki ondandır. Belkide sırtımı çok kaşımışımdır.
Bakalım 3. seansta neler olacak.

pudingcim işte nehircimin yaptığı 2 seans ve sonrası şutarafagitti

Çoooooooooooook teşekkür ederim Çenebazım opuyorumnanaktan , nasıl hayra geçti anlatamam kaydirigubbakcemile5, inşallah bende deneyimlerimi yazarım, kargonun gelmesini heyecanla bekliyorum, öpüyorumm hepinizi Şeniz

kizlar ben ayak parmaklarima ve ellerime 6 gün önce seansimi bitirmistim dünen ikinci seansimi yaptim ellerime ayaklarimda cikan yok tek tük onlarda uzasin alim ellerimde (parmaklarim) fark ettim sari renge yakin cikan tüyler var ve acik tüylerde göriorumm su an böleee:D

çok güzel kelebekim hihoyyyt

ben de bikini bölgesine 3. seansımı bitirmiş bulunmaktayım hihoyyyt

eldiven artı epilatör uyguladım, azalmış gibi geliyolar ama hadi hayırlısı delikafadulden

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

hatası var epilixir.com da düzelir inşallah çabuk siparişimi vericem ben de

epilixirden satılıyormuş mailime cvp gelmiş holly nin sitesinde de sipariş bilgileri için epilixir.com a yönlendiriliyorsunuz lütfen tıklayın diye birşey yazıyor

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

hatası var epilixir.com da düzelir inşallah çabuk siparişimi vericem ben de

ozgish merhaba
bende bugün sipariş verdim,epilixir com çalışmayınca hollyherbs ten mesaj attım,cvp geldi,yani hollyherbsten atılan mesajda iletiliyor ,bilgine..

Back