- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.181
arkadasım cddn bişey anlamadım biri bana yazsın ne olduğunu
Konuyla bağlantılı ama biraz da dışında bir sorum olacak..Bilgisi olanlar yada yaşamış olanlar varsa cevap verirseniz çok mutlu ve mesut olacağım...
Koltukaltımda son 2 seferdir çok kararma oluyor.Tüy olmasada uzaktan bakıldığında çok belirgin bir kararma var,tüy varmış görüntüsü veriyor.
Tamamen aldıktan sonra bile,sanki alınan yer ince bir çizgiyle çizilmiş gibi belirgin oluyor.
Varmıdır bunun bir çaaresi..
Pudra falan sürem işe yararmı?
Teşekkürler ve iyi geceler......
Herkese günaydın bayanlar...
gelişmeler ne durumda?
birkaç seans yapmadan tam etkisinden bahsetmek biraz yanıltıcı olacağı için bekleyelim görelim diyorum
ama kesin olmayan bilgileri veya hisleri paylaş derseniz bana 1 seansta bile azalma ve incelme var gibi geliyor...
kesin sonuçlar için hepimizin biraz daha sabretmesi gerekli a.s
ben 6.seansımı bitirdim,haftaya 7.nin zamanı geliyor:) ben genelde 15 günde bir uygulama yaptığım için çabuk geliyor seans zamanım..
bacak ve bikini bölgem şuan genel olarak bomboş görünüyor ,tek tük siyah kıl var ,onun dışında ışıkta dikkatlice bakıldığında görünen sarı şeftali tüyü gibi kıllar var ,bıyık bölgesinde ise küçük yuvarlak boşluklar var ,özellikle yan kısımlarında oldu bu,bıyık kılların ince ama siah renkte idiler,şimdi kahverengileşmiş ve dahada incelmiş,çok yakından bakınca anlaşılıyor yani.
koltuk altı bölgem ilk seanslar çok iyi etkilenmişti,son seansımda terleme şikayetim sebebiyle olmalıki su ile temastan bu bölgemdeki kıllar çok etkilenmemişti ,şuan tek tük kıl çıktı kolatımda ,kolaltı ve bikini bacak bölgesine göre daha geç uzadığından biraz beklemem gerekiyor son seansımdan sonraki etkisini anlamam için.kısaca bacak+bikini ve bıyık bölgem harika ilerliyor kıllardan arınma adına..gittikçe tüycüklerin sayısının arttığını ve yer yerde boşlukların olduğunu görüyorum.
15 günde bir epilasyonla alıyor musunuz yani?
ne kadar çabuk çıkıyor...
o zaman net bir şekilde tüylerdeki azalmayı nasıl görüyorsunuz,
ay kafam karıştı benim...
kızlar benim bugün 12. günüm.
sadece 1 seans yaptım daha koltuk altıma.
daha bir kaçtane ince tüy dışında hiç bişey yok çıkan.
öncesinde de hep ciletle aldığımdan anlayamıyorum ne kadar sürede çıkar.
ama baya bi geç değil mi?
herkesin farklı olurmuş kıl uzama vakitleri ama ortalama olarak ne kadardır ki bu süre:uhm:
arkadaşlar kafanız karışmasın
ben daha öncede seanslarımdan burada bahsettiğim için tekrar benzer şeyleri yazmak istemedim
2 haftada kıllarımın tamamı çıkmıyor ,yer yer kıl çıkıyor ,ama çıkan kılları alıp güçlenmesine izin vermeden alıp sürüyorum epilixiri,ben epilixir piyasaya çıkmamışken kullanmıştım,deniz hanım 15 günde bir çıkan kılları alıp sürebilirsiniz demişti ,ozamanda 3 hafta geçmesin denmişti yanılmıyorsam,kılların tamamı 1 ayda anca çıkıyor biliyorum,ama ben 15 günde çıkan kılları alıp sürüyorum ,bu yüzden sanırım hızlı etkisini gördüm epilixirin.örneğin bıyık kıllarımı alma periyodum normalinde ayda bir hatta bu sürenin uzadığıda olmuştur,çok geç uzar bıyık kıllarım,en hızlı uzayan bölgem bacak,bikini ve kolatıda geç uzuyor ,belki bundan sonraki seasnlarımı şöyle yaparım ,bacak 15 te bir,kolatı ve bikini 3 hafta bir,çünki cidden çok az kıl çıkıyor artık,insan kıyamıor az çıkan kıllara uygulamak ama ben bütün prosödürlere eksiksiz uymak istiyorum ,etkili sonuç alabilmek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?