• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

ben öncesini resimleyemediğim için şimdi resimlesem kimse inanmayacak,çünki çok pürüzsüzleştiğimi net bi şekilde görebiliyorum,kısaca kendi kıl profilim hakkında bilgi verecek olursam:)) siz epilixir kullananlarada fikir oluşsun diye yazıyorum;kıllarım koyu renkli ve orta kalınlıkta idiler,yıllardan beri ağda-epilatör kullandım,bu yüzden çok kalın sayılmazlar aslında ,beni en çok rahatsz eden beyaz tenli oluşum,kılların hafifte uzasa belli olması,yoksa epilixirlik bi durumum yok ,benim gibi tırımtazlarda oluyor işte ...hafif göbeğim çıksa gece uykularım kaçar,türlü türlü egzersiz ve zayıflama yolları düşünmekten:)),biraz rahat bi insan olmak isterdim,bu kadar detaycı olmakta hiç iyi değil....

arkadaslar ben bisi sorcam 100ml ne kadar gidio kac seans yani parası pek ucuz diilmiş ama yinede kullanmaya değer herkes memnun bende alcam valla:) beyaz tenli oldugum için anında belli oluo çıkanlar:(

epilixir cok bereketli bi ürün.
numuneler 15 ml.
onlar bile ne kadar cok dayanıyor.
ayrıca lazere ödenen servet miktarların yanında bana cok pahalı gelmiyor epilixir nedense..

azaltsa bile,yani tam bitirmese bile ben öderim bu parayı,
hiç de içim acımaz-tatlicadiarzu-

ben öncesini resimleyemediğim için şimdi resimlesem kimse inanmayacak,çünki çok pürüzsüzleştiğimi net bi şekilde görebiliyorum,kısaca kendi kıl profilim hakkında bilgi verecek olursam:)) siz epilixir kullananlarada fikir oluşsun diye yazıyorum;kıllarım koyu renkli ve orta kalınlıkta idiler,yıllardan beri ağda-epilatör kullandım,bu yüzden çok kalın sayılmazlar aslında ,beni en çok rahatsz eden beyaz tenli oluşum,kılların hafifte uzasa belli olması,yoksa epilixirlik bi durumum yok ,benim gibi tırımtazlarda oluyor işte ...hafif göbeğim çıksa gece uykularım kaçar,türlü türlü egzersiz ve zayıflama yolları düşünmekten:)),biraz rahat bi insan olmak isterdim,bu kadar detaycı olmakta hiç iyi değil....

böyle sonuç alanları okumak ne güzel yaa:asigim:

şişenin dibinde kalan azıcık numunemi de yarın kaşlarıma kullanacağım zemuszemus

ve en kısa sürede de yenisini sipariş edeceğim harika bi ürünmüş :lepi:

selam millet epilixir i kullananlara sorum bikaç seans kullanıdız çoğunuz sonrasına hiç jiletle tekrar alan oldu mu bir artış oldu mu azalan yerlerde bundan kaynaklı

ben şu ana kadar 90-95 damla arası kullandım, hesapladım da şimdi kaydirigubbakcemile3
şu anda dibine gelmiş durumda, sanırım en fazla bir bikini seansı daha çıkarır :hulya:
demek 110-120 damlalık falan
senın dedıgn numune mı bu kadar yoksa 100 ml lk olan sısesındemı bu kadar damla var..vereliniortak

yaw ben bu epilixiri bıyık, çene , koltuk altı , tum bacak. gobek ve sırt bolgemde asagıya dogru var buralarda uygulamak ıstyrm sızce 100 ml 10 seans yeter mı bana.. cok mu yer saydım yoksa???CADIARZU

akannehir bence yetmez:hulya:
önce bir sise al dene bakalim nasi bi fayda göreceksingamyoncuiremsu

slm tuysuzler ben ılk seansımı bıyıklarıma yapmıstım 2.9.da 2. seansım gemedı henuz bıyıklarımın kenarlarındakıler hafıften cıktı dun aksamda yazdım bikini bolgesini we koltukaltını altım epilator ile oncesindede spreyi kullandım bende pek etki gostermedi(sprey) tereddutle sıktım belkide ondan sabah 5 oglen 1 aksam9 ıtıbarı ıle ılk sensımı bitirdim bugun bikini bolgesine su degdirmedim koltukoaltımada sprey weya rollon kullanmadım
simdi denekler bu bikini bolgesini kac gun kuru tutacaktık we koltuk altına ne kadar rollon surmeyecektik bi yazıwerin plskaydirigubbakcemile

Back