- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.161
2.numunelerin dağıtılmasına daha var, acele etme :1hug:
sadece onun için deel ki baska nidenlerde vardızaten alıcaktım
epilixir vesile oldu canım Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.numunelerin dağıtılmasına daha var, acele etme :1hug:
canım konu açılmadan önce KKdan 30kişi seçildi... epilixirin mucidi Deniz hanım ; bizim deneyip tecrübelerimizi paylaşmamış için numune göndermek gibi bir güzellik yaptı Gurbiğimiz aracılığı ile... burda 30 kişi gelen numunelerle ilk seanslarımızı yaptık; 2.seansları uygulayanlarımız da var...
ama 30 kişi haricinde daha önceden epilixir kullanmaya başlamış ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımız da var opuyorumnanaktan
numune edinmek için 2.grup olacak ama 1.grup olumlu sonuç alırsa... ekim sonu gibi düşünülüyor şu an yok böyle bir uygulama... 2.grup sadece pro üyelerden seçilecek... pro üyelerle ilgili detaylı bilgiyi site içersinden ya da birkaç sayfa geriye giderek öğrenebilirsin... ben pro üye olmadıım için yardımcı olamıyacağım :kedi:
amalink verildi hep önceki sayfalarda...
canım bizim çoğumuz henüz satın almadık ama satın alıp kullanan arkadaşlarımız da var gelince anlatırlar mutlaka...
kiz december daha yenimi kullandin sen
henüz bişi yok piyasada..peki karninda nold degisiklik gördünmè?
tam 1 hafta canım. ama ince tüy nihayetinde, mucize beklemiyorum. asıl etki ederse kaşlara etcek inşallah..oo ii peki kac gün oldu alali? halen tüylerin cikmadi
bu yaşıma kadar fazlasıyla sabrettim, şu selamet kimse bir an önce gelse iyi olur :))insallah hepsine etki eder dur daha yeni yapiorsun seans arirtikca daha cok etkisini görürüsün hemencik olmaz sabri sonu selamettir
nedir bu epilixir bişey anlamadım ilaç gbi bişey mi satılıyormu (
yenir mi