Epilixir kullananların paylaşım alanı

he canim durrr simdi sürdün ya son seansini 24 saat boyunca su degemez ama rolon felan bi hafta kullanma yasak yada killari besliyen seyler mesala fucud yagi gibi seylerr

peki canim etki nasildi begendigine göre?

canım ben ilk seansda komple bacaklarıma, koltukaltıma, bikini bölgeme ve kaş - bıyık bölgeme kullandım epilixiri normalde bacaklarım bi kaç gün sonra çıkardı şimdi 2 hafta oldu tek tük çıkan tüylerim var bikini bölgesi de aynı şekilde 3 hafta oldu ama alınabilecek kadar uzamadılar bile

selam millet epilixir i kullananlara sorum bikaç seans kullanıdız çoğunuz sonrasına hiç jiletle tekrar alan oldu mu bir artış oldu mu azalan yerlerde bundan kaynaklı

hayır tatlım jilet kullanmamalısın nasıl bir etki bırakır bilmiyorum ama yapma bence tüylerini yok etmeye çalışırken boş yere emeğine yazık olur

kıl kardeşlerim....
herkesin bayramını şimdiden kutluorum..
umarım herkes güzel bi bayram geçirir..
hepinizi seviyorumm

hayır tatlım jilet kullanmamalısın nasıl bir etki bırakır bilmiyorum ama yapma bence tüylerini yok etmeye çalışırken boş yere emeğine yazık olur[/QUOTE]

ya haklısın da yine de bazen evden hemen çıkacagım zamanalr oluyor jilete yapışıveriyorum bu sebeple böyle bir uygulamada bulunan olursa burda paylaşırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…