Epilixir kullananların paylaşım alanı

tüylerin şifresi çözüldü mü kızlar ara ara bakıyorum 2-3 ay sonra daha kesin bilgiler verirsiniz umarım. çıkmıyo az çıkıyo falan yazıyosunuz ya hiç inandırıcı gelmiyo çünkü duygularımlan çok oynandı :)) denemediğim şey kalmadı umarım bundan kesin çözüm alırız bitsin artık şu kıllar ( siz bi deneyin kesin sonuçları göreyim bende alcam inşallah...

Açıklaman için çok tşka.s.

ıyi geceler herkese...

Ben ilk seansımı 29 ağustos gecesi yapmıştım.

Bugün 18. günüm.Koltukaltına uygulamıştım...

Tüylerin çıkış zamanında birkaç gün oynama oldu.

Normalde,koltukaltımı temizledikten 15 gün sonra,sir ağdayla rahat rahat alınacak duruma geliyorlardı.

15.gün eskiye nazaran birazcuk daha azdı.Bugün 18.gün ve tam olarak alınacak boyutlara ve sıklığa geldiler.

Renklerinde ve boylarında bir değişiklik yok.Biraz daha seyrek gibiler..

Benim koltukaltı kıllarım çok inatçı ve çok kuvvetliler...Sirle bile 1 seneden fazla zamanda azalma ve renklerinde açılma olmuştu.

Bu gece 2. seansımı yapmayı düşünüyorum.Bayramdan sonra alırım dedimdi,rölon kullanamayacağım için ama baya uzadılar,almak durumundayım...Bol bol duş alıcaz artıkın...

Yine epilatörle alıcam..Bakalım bu sefer neler olacak...

Konuyla bağlantılı ama biraz da dışında bir sorum olacak..Bilgisi olanlar yada yaşamış olanlar varsa cevap verirseniz çok mutlu ve mesut olacağım...

Koltukaltımda son 2 seferdir çok kararma oluyor.Tüy olmasada uzaktan bakıldığında çok belirgin bir kararma var,tüy varmış görüntüsü veriyor.
Tamamen aldıktan sonra bile,sanki alınan yer ince bir çizgiyle çizilmiş gibi belirgin oluyor.
Varmıdır bunun bir çaaresi..
Pudra falan sürem işe yararmı?

Teşekkürler ve iyi geceler......

sitede koltuk altı kararması adı altında açılan bir çok başlık ve bu başlıklarda da farklı öneriler var.
bi bak istersen..

ben de bugün kaşlarıma ve mıyığıma uyguladım :) kaşlarım kalın ve siyah kıllı, bakalım işe yarıcak mı..

kiz december daha yenimi kullandin sen

karnıma yaptıydım sırf buraya yazmak için geçen hafta. kol ve bacak daha çıkmamıştı yapamadım. asıl pakete yaocaktım ama korktum acısından jilet vurdum yine asıl büyük deneyi bugün yaptım, yani çıktığı zamanki halini bildiğim kıllarıma. artık olmassa tecrübelerimi ikinci grupta falan yazarım.

slmmm tuysuzler ben bıyıgıma uygulamıstım yawastan belli olmaya basladılar simcik spreyım elımde ona guwenerekten bikinibolgesine dalıs yapıcam etkisini hemen yazıcamm sonada mucizewi iksiri surecem insss:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…