- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.141
Arkadaşlar tüylerinizi makasla kesmeyin lütfen,
tüyleri daha da güçlendiriyormuş,
güzellik uzmanı bir arkadaşım şu örneği vermişti bana,
nasıl ağaçların,çiçeklerin dallarını buduyoruz,daha güçlü olsun diye,
işte ucundan alınan tüy de aynı şekilde güçleniyormuş...
bilginiz olsun istedim...
Slm kızlar.Burada neler oluyorrr??:1shok: Epilixirin sitsnden okudum ama 114 sayfann hepsini okuyamadım. Sizler hepiniz nasıl epilixir kullnyosnz? 150 tl bana biraz fazla geldi de. Numuneden bahsetmişler ama bu numuneyi nasıl edinebilirimm:sm_confused: ve pro üyelik nasıl oluyo biraz bilgi vereblrmsnz bana a.s.
Ya ben hala anlamadım nasıl alacağımı:mymeka: İletişimdeki ödeme bildirim formunu doldurup beklicek miyim,ablam sık boğaz ediyo iyice öğren diye:mymeka:
evet canım yaa çok sürdüm pişman oldm :gitme:hangi bölgelerine uygulamıştın canım,sende çok fazla harcamışsın .ben 2 seans numuneden(15 ml lik olandan) ,4 seansımada toplam 70 ml gitti ,bazen 15 ml i aştığım oldu ,çünki bıyık bölgemede kullandım 2 kezde,30 ml civarı kaldı elimde ,2 seanslık kaldı yani,bence gayet yeterli ,ben şikayetçi değilim bu kadar harcadım diye,ama sen çok fazla tüketmişsin gibi geldi..
evet canım yaa çok sürdüm pişman oldm :gitme:
ya nasıl bişey bu epilixir hiçbişey anlamadım biri anlatab ilirmi.neyin nesi nasıl bişeydir bu etkilimi nerede satılır?
öyle valla bir de şu fikre kapıldım acaba çok sürürsem daha mı etkili olur diye aman aman öyle birşey yapmayın)))
tüylerin kökünü zayıflatıcı ve azaltıcı tamamen bitisel bir ürün...
nerden bulabilirsin hollyherbs diye google'a yazarsan sitesinden sipariş verebilirsin
biz numune deneme grubuyuz, eğer pro üye olursan 2. numune grubuna sen de katılabilirsin
kıslar benim pikini bölgemin çoğunluğu çıktı.
bazıları bariz bir şekilde incecik olmuşlar.renkleri açılmış, çok çok cılızlaşmışlar.hihoyyyt
imkanım olsa da göstertsem -tatlicadiarzu-
bazıları ise eskiye nazaran incelmişler ama yine de siyahlar.
demek ki 2. ve 3. seanslarda iyice incelecekler :lepi:
benimkiler de artık çıkmaya başladı 12gün oldu... ama yüzeye çıkan yok sadece görünüyorlar artık...
benim yaklaşık 20 gün oldu, seninkiler de 20.güne kadar çıkarlar sanırım.
bariz bi şekilde inceldikleri belli oluyor.
bundan sonraki ağda operasyonum daha az acıyacak yaşasııın:sm_cool:
günaydınlarrrr
diğer kullananlar ndn yazmiyii ya dayanamıycam alcam valla
kartım tee haftaya gelcek en önce ben istedim en son alıom iyimii :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?