Epilixir kullananların paylaşım alanı

ben lazer epilasyon yaptırdığım bölgelerimde kökten alamadığım için jiletle ya da makasla almam gerekiyordu... epilixir de mutlaka kökten almamız lazım... zaten epilixir dednediğim sağ koltukaltımı cımbızla aldım... aman kimsenin kafası karışmasın...kaydirigubbakcemile2

canım konu açılmadan önce KKdan 30kişi seçildi... epilixirin mucidi Deniz hanım ; bizim deneyip tecrübelerimizi paylaşmamış için numune göndermek gibi bir güzellik yaptı Gurbiğimiz aracılığı ile... burda 30 kişi gelen numunelerle ilk seanslarımızı yaptık; 2.seansları uygulayanlarımız da var...

ama 30 kişi haricinde daha önceden epilixir kullanmaya başlamış ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımız da var opuyorumnanaktan

numune edinmek için 2.grup olacak ama 1.grup olumlu sonuç alırsa... ekim sonu gibi düşünülüyor şu an yok böyle bir uygulama... 2.grup sadece pro üyelerden seçilecek... pro üyelerle ilgili detaylı bilgiyi site içersinden ya da birkaç sayfa geriye giderek öğrenebilirsin... ben pro üye olmadıım için yardımcı olamıyacağım :kedi:
amalink verildi hep önceki sayfalarda...

Ya ben hala anlamadım nasıl alacağımı:mymeka: İletişimdeki ödeme bildirim formunu doldurup beklicek miyim,ablam sık boğaz ediyo iyice öğren diye:mymeka:

canım bizim çoğumuz henüz satın almadık ama satın alıp kullanan arkadaşlarımız da var gelince anlatırlar mutlaka...

evet canım yaa çok sürdüm pişman oldm :gitme:

valla kızlar sizdeki gelişmeleri merakla ve heyecanla bekliorum kasım ayında alacam sırf sizin yüzünüzden sizde bi etki göstersin heleayy bide taksit yapılırsa bomba olur ya

ya nasıl bişey bu epilixir hiçbişey anlamadım biri anlatab ilirmi.neyin nesi nasıl bişeydir bu etkilimi nerede satılır?

tüylerin kökünü zayıflatıcı ve azaltıcı tamamen bitisel bir ürün...
nerden bulabilirsin hollyherbs diye google'a yazarsan sitesinden sipariş verebilirsin
biz numune deneme grubuyuz, eğer pro üye olursan 2. numune grubuna sen de katılabilirsin

öyle valla bir de şu fikre kapıldım acaba çok sürürsem daha mı etkili olur diye aman aman öyle birşey yapmayın)))

deniz hanım gereğinden fazla kullanımının zarar verici bir etkisi olmadığı gibi etkisini de arttırmayacağı ile ilgili bilgi vermişti canım... yeteri kadar kullanın yerimseniben

kuşum günaydın ... :1hug:

herkeslere günaydın... zemuszemus

günaydınlarrrr
diğer kullananlar ndn yazmiyii ya dayanamıycam alcam valla
kartım tee haftaya gelcek en önce ben istedim en son alıom iyimii :mymeka:

günaydın herkese iyi sabahlar bir çok yeri incelerim ama uzun zamandır buraya bakamamıştım ne güzel bir şeyi kaçırmışım inşallah 2.numuneci grubunda olabilirim pro üye olursam o zamana kadar :))))
yeni ürün denemeyi çok severim bununla ilgili sitelere üyeyim zaten deneyimlerimi paylaşmayı seviyorum sonuçta biz başkasından duyduğumuz şeyleri denemeyi severiz :)) neyse bende bir an önce almayı düşünüyorum ama arayan bayram falan giriyor bu yüzden bayramdan sonra en kısa zamanda alıp denemek lazım ama fiyatı pahalı gerçekten deneyenlerin yorumları harika uamrım hepimiz bu dertten bir an önce kurtulabiliriz.

kıslar benim pikini bölgemin çoğunluğu çıktı.
bazıları bariz bir şekilde incecik olmuşlar.renkleri açılmış, çok çok cılızlaşmışlar.hihoyyyt
imkanım olsa da göstertsem -tatlicadiarzu-
bazıları ise eskiye nazaran incelmişler ama yine de siyahlar.
demek ki 2. ve 3. seanslarda iyice incelecekler :lepi:

benimkiler de artık çıkmaya başladı 12gün oldu... ama yüzeye çıkan yok sadece görünüyorlar artık...

benimkiler de artık çıkmaya başladı 12gün oldu... ama yüzeye çıkan yok sadece görünüyorlar artık...

benim yaklaşık 20 gün oldu, seninkiler de 20.güne kadar çıkarlar sanırım.
bariz bi şekilde inceldikleri belli oluyor.
bundan sonraki ağda operasyonum daha az acıyacak yaşasııın:sm_cool:

oşıncım artık alabilirsin sanırım...
tavsiye edilen max epilasyon arası 3 haftaymış yani 21 gün...
benim de bu haftasonu 3 hafta olacak, ben de 2.seansı uygulucam delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…